Izaiza Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2021 Postat Octombrie 20, 2021 Bună ziua.sunt disponibila.pana la 17.00 cu programare prin mesaj va rog.pupici
Poly24 Reputație: 296 Postat Octombrie 20, 2021 Oras:Alba Oras:Alba Postat Octombrie 20, 2021 Acum 11 ore, Izaiza a spus: Bună ziua.sunt disponibila.pana la 17.00 cu programare prin mesaj va rog.pupici pff si eu team sunat azi de vreo 3 ori si nimc , maine esti in Alba ?
melaniaaa Reputație: 27 Postat Octombrie 26, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 26, 2021 Scuze că nu ți.am răspuns.am fost ocupată.nu am secretară sa răspundă pentru mine.mai sunt și săptămână asta în oraș.🤗 1
melaniaaa Reputație: 27 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 1, 2021 Azi și mâine mai sunt in oraș 💋🥂 până la 18:00 disponibilă
melaniaaa Reputație: 27 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 9, 2021 Da.am venit pup .
melaniaaa Reputație: 27 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 9, 2021 http://imgur.com/a/Xq5tVgi Acum 53 minute, melaniaaa a spus: Da.am venit pup .
melaniaaa Reputație: 27 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 9, 2021 Pe strada Goldiș mă găsiți pentru relaxare lângă școala 6.pana la 18:00 lucrez.daca nu răspund la telefon este posibil sa fiu ocupată deci aștept un mesaj cu programare.fac și masaj de relaxare.sus am atașat un link cu câteva poze cu minemcine are cum sa le atașeze aici.va pup și relaxare plăcută alaturi de mine .
names Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Noiembrie 9, 2021 Iza ,ceva detali daca se poate ai colega ?faceti show?preturi? Multumesc.
m1ch3l Reputație: 504 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Undeva in Alba Oras:Undeva in Alba Autor Postat Noiembrie 26, 2021 Salutare shogorilor 😁 După ceva inactivitate aici,din cauza unora ce m -au acuzat de ,,pescăreală", dar cu activitate in domeniile care ne duc în păcat, am zis să scriu o recenzie moldovencei- dobrogencei 😜 Sunat,planificat, întâlnit... Stat la o poveste, țigară, un pahat de suc, amintiri Acum ceva ani îi tot explicăm cum să ajungă la Lidl Până la urmă ,,Îmbrăcă-te că te duc eu" 😁 M am cerut la duș, baia curata, gel de duș masculin,prosop curat Ceva kg in plus, nu m -au deranjat, mie îmi era dor de ON al ei Umed, lasciv, cu grijă la ouă, cu atitudinea pro client 🙄 In timpul oralului, am abuzat un pic de prietenul ei, (dildo), apoi montat protecție, și m- a lua la LOT 🤦 Îi place ce face, sărea de credeam că rupe salteaua Schimbat în ,,mama iedului", am simțit că tremură.,.. 😏 Am continuat și finalizat glorios 😂 A avut grijă de obiectul muncii, curățat, întotdeauna vrea sa fi mulțumit. Am m ai abuzat de un pahar de cola, încă o țigară și luat la revedere Conform regulamentului Juriul a deliberat Locație 8, greu de găsit pt neinițiați,eu o știam după ceva ture, altă dată Aspect 8 ON 9/10 NP 9/10 GFE. 9 1 1
Vizitator Vihovut Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 2 ore, m1ch3l a spus: Salutare shogorilor 😁 După ceva inactivitate aici,din cauza unora ce m -au acuzat de ,,pescăreală", dar cu activitate in domeniile care ne duc în păcat, am zis să scriu o recenzie moldovencei- dobrogencei 😜 Sunat,planificat, întâlnit... Stat la o poveste, țigară, un pahat de suc, amintiri Acum ceva ani îi tot explicăm cum să ajungă la Lidl Până la urmă ,,Îmbrăcă-te că te duc eu" 😁 M am cerut la duș, baia curata, gel de duș masculin,prosop curat Ceva kg in plus, nu m -au deranjat, mie îmi era dor de ON al ei Umed, lasciv, cu grijă la ouă, cu atitudinea pro client 🙄 In timpul oralului, am abuzat un pic de prietenul ei, (dildo), apoi montat protecție, și m- a lua la LOT 🤦 Îi place ce face, sărea de credeam că rupe salteaua Schimbat în ,,mama iedului", am simțit că tremură.,.. 😏 Am continuat și finalizat glorios 😂 A avut grijă de obiectul muncii, curățat, întotdeauna vrea sa fi mulțumit. Am m ai abuzat de un pahar de cola, încă o țigară și luat la revedere Conform regulamentului Juriul a deliberat Locație 8, greu de găsit pt neinițiați,eu o știam după ceva ture, altă dată Aspect 8 ON 9/10 NP 9/10 GFE. 9 Mișelule! Welcome back!
rapt00r Reputație: 31 Postat Ianuarie 3, 2022 Postat Ianuarie 3, 2022 Salut aveti idee daca mai activeaza domnisoara? Am vazut ca anuntul de pe publi24 e expirat
melaniaaa Reputație: 27 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 8, 2022 Revin în oraș de miercuri voi fi disponibilă.🥂 Dar nu pentru mult timp.doar câteva zile. 2
melaniaaa Reputație: 27 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 12, 2022 Disponibila.Locația fata in fata cu Kaufland.! Strada tulnicului. Programare prin SMS cu jumătate de oră înainte.servicii: 🟣Oral+Normal protejat +diferite poziții (30 min) pentru 60 de min aveți la alegere 🟣2 finalizări (finalizarea orală este inclusa )sau o finalizare cu finalizare orala cu masaj de relaxare care include masajul de la cap până la picioare 🥂 Exclus persoanele 🔞 ,nu fac oferte că nu sunt la abonament ! Nu primesc persoane după.ce au consumat alcool! program flexibil până la 21 seara pupici
Poly24 Reputație: 296 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Alba Oras:Alba Postat Ianuarie 13, 2022 Și mâine ești în Alba ?
melaniaaa Reputație: 27 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 14, 2022 Disponibilă azi și mâine 💋
melaniaaa Reputație: 27 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 15, 2022 Mulțumesc oamenilor care mă cunosc și mă vizitează mereu și celor care nu mă cunosc va pup. Pe data viitoare 💋💋🍷
Poly24 Reputație: 296 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:Alba Oras:Alba Postat Ianuarie 15, 2022 Acum 1 oră, melaniaaa a spus: Mulțumesc oamenilor care mă cunosc și mă vizitează mereu și celor care nu mă cunosc va pup. Pe data viitoare 💋💋🍷 Sper ca nu ma facut de rusine , prietenul ce l-am trimis la tine ( ti0a aratat poza cu mine pe telefon :))
melaniaaa Reputație: 27 Postat Ianuarie 16, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 16, 2022 A fost un "nesuferit" pe cinste 🖤🍷 trebuia să fi și tu .poate data viitoare.mersi
Poly24 Reputație: 296 Postat Ianuarie 16, 2022 Oras:Alba Oras:Alba Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 1 oră, melaniaaa a spus: A fost un "nesuferit" pe cinste 🖤🍷 trebuia să fi și tu .poate data viitoare.mersi Dacă nu ne-ai primit deodată pe amândoi 😎 am zis să nu stam unul după altul 🤣
melaniaaa Reputație: 27 Postat Februarie 24, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 24, 2022 Săptămâna viitoare joi vin în vizita 3 zile
Roma1981 Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Postat Februarie 24, 2022 Acum 5 ore, melaniaaa a spus: Săptămâna viitoare joi vin în vizita 3 zile De când te aștept nu prea îți mai place alba
melaniaaa Reputație: 27 Postat Februarie 28, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 28, 2022 Ești un dragut. Doar ca mi s.a anulat plecarea .nu am cum sa ajung săptămâna asta.am mai fost dar nu ne.am sincronizat
melaniaaa Reputație: 27 Postat Martie 9, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 9, 2022 Maine ajung la Alba.in vizita câteva zile 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum