Sari la conținut

Citate Celebre-proverbe-pilde-zicatori

Postări Recomandate

• Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon

Stai cu mana pe soba un minut, si ti se va parea o ora, stai cu o fata frumoasa o ora si ti se va parea un minut, aceasta e relativitatea. Albert Einstein

Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Stai cu mana pe soba un minut, si ti se va parea o ora, stai cu o fata frumoasa o ora si ti se va parea un minut, aceasta e relativitatea. Albert Einstein

Mai exista o definitie alternativa:

"Durata unui minut depinde de care parte a usii de la WC te afli."

:)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

Bărbatul adevărat iubește doar doua lucruri: pericolul și joaca. Din acest motiv își dorește să aibă aproape femeia, una dintre cele mai periculoase jucării. ___Friedrich Nietzsche___

CAZIER

http://1.bp.blogspot.com/-YACXfCs-OYw/UcdH9QLliwI/AAAAAAAAGzw/S0ZPHGCYtfs/s1600/HITLER.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:-----------

Am observat ca multi dintre noi au in dreptul semnaturii diverse citate si m-am gandit ca ar fi frumos sa postam aici proverbe si de ce nu vorbe cu duh ...

Asa ca am sa incep eu cu un mic citat care vine in acord cu forumul...

Bărbatul adevărat iubește doar doua lucruri: pericolul și joaca. Din acest motiv își dorește să aibă aproape femeia, una dintre cele mai periculoase jucării. ___Friedrich Nietzsche___

intalniti-va in real life cu acest individ (el e troll-ul forumului), sa vedeti cum arata fizic....(el e ăla care-i face NIMENI, HANDICAPATI, NENOROCITI, PULICICĂ PE TOTI), el e....Stefania, ec ed?, Oly, Rândunica, Barbugiu© etc. etc. etc. (deaia e si banat frecvent) pentru că scrie de pe acelasi IP. E cam ca Goebbles sau mai rău. 

A fost formatorul la negru al psihologilor din România, la negru, fără drept de libera practica (are dosar penal facut de politia sectorului 5 bucuresti, ingropat din motive de varsta, arhicunoscut ca ...sănătos mintal, el e omul cu IDENTITATEA PRIN...HAINA FACE PE OM, STATUTUL, BANII, a luat banii de la nenorocite si s-a dus cu ei la ....).

Succes! (încă odată)

Link spre comentariu

alți "parametri" ai trollului...

...Sia Chandalier (șandrama), @_@ (binoclu chior), Daywalker (schizo), Marean no.1 (îi place sa pozeze in God no.1 ) tot el e.  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Pe langa ca e banat mereu, apare imediat după o postare de-a mea. Se observa ca e acelasi din intervalul mic intre doua postari de pe acelasi useri (pana schimba userii, dar are vreo 2-3 laptopuri, ca sa fie cu 2-3 useri simultan, e disperat, i se prăbușește lumea elitistă în care se visa elita elitelor)

Venise si un alt user, Eu107 să-i sugă ceva (moderatoarea Roua de pe softpedia), a disparut . Vin nașii Nașului. 

Nu sunteti slabi, sunteti invingatori! ;) (carismatici :laugh2 ).

Nu vă pun bețe în roate. Sunt elegant. E offline tot. Poporul (15-25%), (restul sunt ca si voi), vă va "binecuvânta".

"barbugii" în fustă. Intelectuali. Atractivi sexual. Demni de reprodus. Ce surprize vă așteaptă pe voi.....

Nietzche a fost filozoful nazistilor care...n-aveau nimic a face cu geneticul ARIAN. Arătau vai și amar. Deaia s-au făcut naziști. Rebutul nu-și suportă condiția, identitatea, așa că are nevoie să DOMINE! Prin forță! Îi trebuie bani pentru asta, e gata să ucidă, să fure și să mintă pentru ei. Lucru pe care îl fac acum, cu ajutorul psih-ologirii. (atunci, in vremea WWII i-au furat de la evrei, iar petrolul a fost din RO)

Succesuri! (nu vă faceți iluzii, oamenii normali știu că sunteți anormali). Voi puteți prosti, ca și popii, persoanele cu deficit cognitiv genetic (structural).

Uite, a aparut deja, Daywalker, ce spuneam....

Link spre comentariu

...și ce mai vrea trollul

El vrea ca emițânt proiecții distructive asupra "cuiva", acea persoană "ecran" să le proiecte asupra întregului neam românesc (trollul fiind de etnie evreu, din spița anei pauker, silviu brukner, walter roman, razvan theodorescu, etc.)

Persoanele cheie din politica românească nu sunt de etnie românească (de parcă român ar fi ceva pur ca etnie la modul 100%). Iar tineretul infiltrat in politică face parte din sărântocimea urmașă a celor care au ucis pe ăia 200 de mii de așa ziși chiaburi și au vândut etnia (bună) de evrei și germani. Adică, tineretul din politică, este format preponderent din șacali, hiene, care nu se fut pe bani, nu sug pula pe bani, fie ca n-au vulvă, fie că se dau...doamne. Sunt psihopați majoritatea (copii proveniți din relații de căsătorie de tip "afacere").

p.s. Cândva, vom afla și cine-i plătește pe eroii scriitori de fabule de pe anumite site-uri. 

mUE!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

alți "parametri" ai trollului...

...Sia Chandalier (șandrama), @_@ (binoclu chior), Daywalker (schizo), Marean no.1 (îi place sa pozeze in God no.1 ) tot el e.  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Pe langa ca e banat mereu, apare imediat după o postare de-a mea. Se observa ca e acelasi din intervalul mic intre doua postari de pe acelasi useri (pana schimba userii, dar are vreo 2-3 laptopuri, ca sa fie cu 2-3 useri simultan, e disperat, i se prăbușește lumea elitistă în care se visa elita elitelor)

Venise si un alt user, Eu107 să-i sugă ceva (moderatoarea Roua de pe softpedia), a disparut . Vin nașii Nașului. 

Nu sunteti slabi, sunteti invingatori! ;) (carismatici :laugh2 ).

Nu vă pun bețe în roate. Sunt elegant. E offline tot. Poporul (15-25%), (restul sunt ca si voi), vă va "binecuvânta".

"barbugii" în fustă. Intelectuali. Atractivi sexual. Demni de reprodus. Ce surprize vă așteaptă pe voi.....

Nietzche a fost filozoful nazistilor care...n-aveau nimic a face cu geneticul ARIAN. Arătau vai și amar. Deaia s-au făcut naziști. Rebutul nu-și suportă condiția, identitatea, așa că are nevoie să DOMINE! Prin forță! Îi trebuie bani pentru asta, e gata să ucidă, să fure și să mintă pentru ei. Lucru pe care îl fac acum, cu ajutorul psih-ologirii. (atunci, in vremea WWII i-au furat de la evrei, iar petrolul a fost din RO)

Succesuri! (nu vă faceți iluzii, oamenii normali știu că sunteți anormali). Voi puteți prosti, ca și popii, persoanele cu deficit cognitiv genetic (structural).

Uite, a aparut deja, Daywalker, ce spuneam....

Inginere, ești simpatic, pe alocuri amuzant. Dacă facem abstracție de schizofrenia ta bipolară, ai fi un bun animăluț de companie, hamster sau porcușor de Guineea. Adică îți mai distrezi uneori stăpânii prin salturi și tumbe de retard.

Jignirile tale la adresa mea mă întristează foarte mult și chiar mă fac să plâng. Uite chiar adineauri mi-au curs vreo 3 lacrimi din pulă.

Link spre comentariu

daywalker, cred că ești suficient de inteligent ca să înțelegi ce mă interesează pe mine (eu am back up tu nu ai)

Cred ca am inteles ceea ce te intereseaza pe tine dar crede-ma ca si eu am back-up. Am 2 harduri externe de cate 1 TB fiecare ;)

Link spre comentariu

Am observat ca multi dintre noi au in dreptul semnaturii diverse citate si m-am gandit ca ar fi frumos sa postam aici proverbe si de ce nu vorbe cu duh ...

"The fittest deserve to survive!"  (Friedrich Nietzsche)

http://www.youtube.com/watch?v=OBg-KyYqwRE

si accidentele genetice (senile) ca tine evident....asta e....

http://www.timesnewroman.ro/files/attach/images/127/285138/ponta_alegatori_senili.jpg

Link spre comentariu

Nietzsche: "the fittest deserve to survive!" - păi dacă-i așa, atunci așa să fie! :laugh2 

https://www.youtube.com/watch?v=OBg-KyYqwRE&list=UUUe8PF15fPwPgWSD-RcCsNA 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...