marcusm Reputație: 927 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 2, 2019 Dupa o experienta hard cu o milf(Lore), am zis sa alternez cu o pustoaica frumoasa mai soft. Cand eram in Aradului am sunat pe Irina si in 10 min am fost la ea, am mai asteptat 5 min si am fost poftit in ap, nou, frumos, baie cu de toate, nota 10. Irina , frumoasa , fata 10,corp 10, sanii 9(prefer naturali).Dupa un preludiu cu sarutari reciproce pe corp,un 69 la care am savurat pusilica de nota 10, igiena 10. O prezenta agreabila, finuta, ingrijita, atitudine de 9( lipsa sarut).Trecut la OP ,9 ,apoi NP ,in misionar, 9 (din cauza lubrefiantului). Timpul pt o fin respectat,un +, dtd, 35 min.Irina ,o fata dupa care intorci capul pe strada, si la care in alte conditii , f putini au sanse de a se bucura de o asemenea bunaciune. De revenit,numai de sarbatori, pt ca nu vreau sa ma obisnuiesc cu asa ceva.Te pup dulce, virtual ,pe buze. 2
irina-0763532402 Reputație: 1704 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 2, 2019 Dupa o experienta hard cu o milf(Lore), am zis sa alternez cu o pustoaica frumoasa mai soft. Cand eram in Aradului am sunat pe Irina si in 10 min am fost la ea, am mai asteptat 5 min si am fost poftit in ap, nou, frumos, baie cu de toate, nota 10. Irina , frumoasa , fata 10,corp 10, sanii 9(prefer naturali).Dupa un preludiu cu sarutari reciproce pe corp,un 69 la care am savurat pusilica de nota 10, igiena 10. O prezenta agreabila, finuta, ingrijita, atitudine de 9( lipsa sarut).Trecut la OP ,9 ,apoi NP ,in misionar, 9 (din cauza lubrefiantului). Timpul pt o fin respectat,un +, dtd, 35 min.Irina ,o fata dupa care intorci capul pe strada, si la care in alte conditii , f putini au sanse de a se bucura de o asemenea bunaciune. De revenit,numai de sarbatori, pt ca nu vreau sa ma obisnuiesc cu asa ceva.Te pup dulce, virtual ,pe buze. Iti multumesc de vizita , mi-a facut placere 🤗! Te pup si eu tot virtual ðŸ˜ðŸ˜˜
irina-0763532402 Reputație: 1704 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 2, 2019 Disponibilaaaa ‼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žVa pupacesc 😘ðŸ˜
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2019 Postat Octombrie 2, 2019 Frumoasa femeie! Tare sunt curios de tine!Mai încânta-ne cu câte o poza, merci!
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14368 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 4, 2019 La cat de frumoase sunt pozele (si implicit fata din ele) ar fi pacat sa nu ne bucuram toti de ele. Asa ca le postez aici: 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2019 Postat Octombrie 4, 2019 La cat de frumoase sunt pozele (si implicit fata din ele) ar fi pacat sa nu ne bucuram toti de ele. Asa ca le postez aici:Mare dreptate ai
irina-0763532402 Reputație: 1704 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 4, 2019 Buna ziuaaaaa dragii mei â¤ï¸ Disponibila pana la 01:00🔞 Pupici 😘😘😘 1
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14368 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 4, 2019 Buna ziuaaaaa dragii mei ❤Disponibila pana la 01:00Pupici Ai stat tu si te-ai gandit: ia sa nu-si mai bage nasul toti neavenitii in pozele mele! Mi le postez singura :laugh2. Te imbratisez cu drag!Felicitari pentru "colorare"! 4
irina-0763532402 Reputație: 1704 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 4, 2019 La 27.09.2019 la 12:06, skaddy a spus: Hello se poate cumva o poza cu pedi? Multumesc! Imi cer scuze pt intarziere 🤗 mani+pedi💅ðŸ¼
irina-0763532402 Reputație: 1704 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 4, 2019 Ai stat tu si te-ai gandit: ia sa nu-si mai bage nasul toti neavenitii in pozele mele! Mi le postez singura :laugh2. Te imbratisez cu drag!Felicitari pentru "colorare"!Heyyy nu fiiiiiiii rautaciosssss 🤦ðŸ»â€â™€ï¸Am zis sa va mai incant cu cate o poza din galeria mea 🤳ðŸ»Apreciez postarea facuta de tine adaugand pozele mele 😠te pup! 1
Vizitator skaddy Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2019 Postat Octombrie 4, 2019 Imi cer scuze pt intarziere 🤗 mani+pedi💅ðŸ¼Am sa te contactez azi :) mersi
irina-0763532402 Reputație: 1704 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 4, 2019 Am sa te contactez azi :) mersi Cu drag! Te pup
andrei1989andrei Reputație: 25 Postat Octombrie 4, 2019 Postat Octombrie 4, 2019 Am revenit din nou cu o recenzie si azi m-am reintors iar la domnisoara Irina. Vorbisem cu ea acum doua zile prin mesaje pe wp , am stabilit ziua si ora intalnirii. Eram foarte nerabdator sa o reintalnesc pe fatuca asta, nu o vazusem deloc de cand s-a reintors din nou in timisoara. Mergand spre ea , m-am hotarat pe drum a-i face o surpriza placuta (zic eu) luandu-i un mic cadou . Ajuns la destinatie am sunat si mi-a confirmat ca pot urca . Sincer aveam putine emotii(nu stiu de ce) si eram foarte nerabdator sa o vad ! Cand mi-a deschis usa..ce sa zic..am ramas ca si de randul trecut uimit de frumusetea acestei fete, nu vreau sa o laud cu nimic doar ca mai rar vezi asa frumusete care te intimideaza la prima vedere. M-a invitat la un pahar de suc ,si am inceput a povestii, asa m-am mai relaxat si eu intre timp, iar dupa cateva minute am hotarat sa mergem in camera. A inceput sa ma dezbrace usor , la fel si eu pe ea la randul meu.. hmm de vis.. incepandu-i sa-i admir formele apetisante. Am trecut la actiune.. am inceput prin a ne saruta reciproc pe corp incalzind mai mult atmosfera.. apoi am inceput in pozitia 69 (daca mai continuam mult eram gata sa ejaculez) apoi a venit in pozitia misionar miscandu-se senzatie cu fundul ala ... nu m-am putut abtine deloc eram prea horny .. Am mers la dus, s-a dus si ea dupa, apoi am mai stat la un pahar de vorba . Am trecut la partea doua (mai nebunatica zic eu) facandu-mi un masaj erotic de toate visele si hop s-a incins atmosfera. Nu am mai dorit oral pt ca am vrut sa fiu mai mult pe actiune de data asta , si am vrut sa-i vad formele alea in pozitia doggy fiind preferata mea si a ei, au inceput cateva contre din partea ei si apoi din partea mea si finish.. credeam ca a doua oara va dura mai mult .. dar nu m-am putut abtine.Note: Locatie:10 +, apartament lux.Igiena:10+ , Irinuca miroase exceptional de bineAspect:10+++++Oral: 10 chiar daca e protejat mie unul mi-a placut maximSex:10 cu felicitari,se implica in totalitate.Atitudine:10 cu felicitariGfre: 10Concluzie: Irina iti multumesc pt tot, esti extraordinara ca de fiecare data cand te vad!!!!DE RECOMANDAT!!!!!!!Te pup si sper ca mai ramai pt mult timp in Timisoara.Halatul : 400 lei bine meritati!Ps: Pisicuts baga fata la TOP unde ii este locul !!! 3
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2019 Postat Octombrie 4, 2019 Ps: Pisicuts baga fata la TOP unde ii este locul !!!Pisicuț ăsta nu vrea să asculte vocea poporului. Ar trebui măcar acum in perioada alegerilor...Trebuie sa facem o petiție! 1
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14368 Postat Octombrie 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 5, 2019 Pisicuț ăsta nu vrea să asculte vocea poporului. Ar trebui măcar acum in perioada alegerilor...Trebuie sa facem o petiție!Pisicul asteapta rezultatul motiunii de cenzura. In functie de el se pozitioneaza. Daca trece motiunea, (cica) a castigat poporul, daca pica atunci castiga ceilalti (care or fi ei). Deci, sa ne rugam sa treaca motiunea ca pisicul sa vina de partea noastra. 3
irina-0763532402 Reputație: 1704 Postat Octombrie 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 5, 2019 Am revenit din nou cu o recenzie si azi m-am reintors iar la domnisoara Irina. Vorbisem cu ea acum doua zile prin mesaje pe wp , am stabilit ziua si ora intalnirii. Eram foarte nerabdator sa o reintalnesc pe fatuca asta, nu o vazusem deloc de cand s-a reintors din nou in timisoara. Mergand spre ea , m-am hotarat pe drum a-i face o surpriza placuta (zic eu) luandu-i un mic cadou . Ajuns la destinatie am sunat si mi-a confirmat ca pot urca . Sincer aveam putine emotii(nu stiu de ce) si eram foarte nerabdator sa o vad ! Cand mi-a deschis usa..ce sa zic..am ramas ca si de randul trecut uimit de frumusetea acestei fete, nu vreau sa o laud cu nimic doar ca mai rar vezi asa frumusete care te intimideaza la prima vedere. M-a invitat la un pahar de suc ,si am inceput a povestii, asa m-am mai relaxat si eu intre timp, iar dupa cateva minute am hotarat sa mergem in camera. A inceput sa ma dezbrace usor , la fel si eu pe ea la randul meu.. hmm de vis.. incepandu-i sa-i admir formele apetisante. Am trecut la actiune.. am inceput prin a ne saruta reciproc pe corp incalzind mai mult atmosfera.. apoi am inceput in pozitia 69 (daca mai continuam mult eram gata sa ejaculez) apoi a venit in pozitia misionar miscandu-se senzatie cu fundul ala ... nu m-am putut abtine deloc eram prea horny .. Am mers la dus, s-a dus si ea dupa, apoi am mai stat la un pahar de vorba . Am trecut la partea doua (mai nebunatica zic eu) facandu-mi un masaj erotic de toate visele si hop s-a incins atmosfera. Nu am mai dorit oral pt ca am vrut sa fiu mai mult pe actiune de data asta , si am vrut sa-i vad formele alea in pozitia doggy fiind preferata mea si a ei, au inceput cateva contre din partea ei si apoi din partea mea si finish.. credeam ca a doua oara va dura mai mult .. dar nu m-am putut abtine.Note: Locatie:10 +, apartament lux.Igiena:10+ , Irinuca miroase exceptional de bineAspect:10+++++Oral: 10 chiar daca e protejat mie unul mi-a placut maximSex:10 cu felicitari,se implica in totalitate.Atitudine:10 cu felicitariGfre: 10Concluzie: Irina iti multumesc pt tot, esti extraordinara ca de fiecare data cand te vad!!!!DE RECOMANDAT!!!!!!!Te pup si sper ca mai ramai pt mult timp in Timisoara.Halatul : 400 lei bine meritati!Ps: Pisicuts baga fata la TOP unde ii este locul !!! Multuuumescc frumos pt tot 🤗te pup😘
irina-0763532402 Reputație: 1704 Postat Octombrie 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 5, 2019 Va doresc un weekend minunat, ca voi! â¤ï¸ 😘😘😘 4
irina-0763532402 Reputație: 1704 Postat Octombrie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 6, 2019 Duminica frumoasa va doresc 😠Disponibila pana la 23:30 🔞 Va pup😘
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2019 Postat Octombrie 6, 2019 Irinuca nouă ne plac pozele cu tine :PDuminică frumoasă și ție. ^_^ 1
irina-0763532402 Reputație: 1704 Postat Octombrie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 6, 2019 Irinuca nouă ne plac pozele cu tine :PDuminică frumoasă și ție. ^_^Asta stiu 😠Te pup😘
irina-0763532402 Reputație: 1704 Postat Octombrie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 6, 2019 ❤️ 3
blaugrana Reputație: 989 Postat Octombrie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 6, 2019 ❤️O duminica frumoasa. Superba ca întotdeauna. Te pup❤️❤️❤️
irina-0763532402 Reputație: 1704 Postat Octombrie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 6, 2019 O duminica frumoasa. Superba ca întotdeauna. Te pupâ¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ Tee pupicccc dragul meu !! Iti multumesc asemenea 😘â¤ï¸ 1
blaugrana Reputație: 989 Postat Octombrie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 6, 2019 Tee pupicccc dragul meu !! Iti multumesc asemenea ❤Cu plăcere, draga mea!!!! Curând o sa ne vedem. ❤❤❤❤
irina-0763532402 Reputație: 1704 Postat Octombrie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 6, 2019 Cu plăcere, draga mea!!!! Curând o sa ne vedem. â¤â¤â¤â¤ Abia astept revederea â¤ï¸ðŸ¤—
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum