andraandrada Reputație: 845 Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 Ai revenit ... in sfarsit...Sper sa ajung zilele astea la tine...Te astept cu drag🤗😇 Link spre comentariu
yoo-jon Reputație: 1 Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 Bună!!!! Eu sunt nou aici, am văzut pozele Andradei și este ca o zână după cum vad are și recomandări foarte bune, abia astept sa trec pe la tine Andrada ești o păpușă.Am mai fost la câteva fete aici în Timișoara dar ma dezamăgit comportamentul și graba și am renunțat sa mai vin ca nu ma simțeam bine, sper ca Andrada sa nu fie asa!!!! Sa fie cum e descrisa în recenzii.. Poop you Andrada😘😘 Link spre comentariu
batman1234 Reputație: 3 Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Am ajuns și eu la Andrada ieri seara după ora 22 . Actiunea buna cu preludiu, on foarte bine executat “umed” cu tente de Deep;Np foarte bun; Ap bine executat totul sa terminat cu bine nu o sa dau prea multe detalii ca și colegii de mai sus va las pe voi sa descoperiți! O sa scriu și noteleOn-9 /am încercat și un cim dar tot la np m-am terminat nu din vina ei.. cred ca mai mult a mea.. :)) /Np-10Ap-10Mulțumesc Andrada o zii făina! (M-am ținut de promisiune ;) cu recenzia :) ) 1 Link spre comentariu
andraandrada Reputație: 845 Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Am ajuns și eu la Andrada ieri seara după ora 22 . Actiunea buna cu preludiu, on foarte bine executat “umed” cu tente de Deep;Np foarte bun; Ap bine executat totul sa terminat cu bine nu o sa dau prea multe detalii ca și colegii de mai sus va las pe voi sa descoperiți! O sa scriu și noteleOn-9 /am încercat și un cim dar tot la np m-am terminat nu din vina ei.. cred ca mai mult a mea.. :)) /Np-10Ap-10Mulțumesc Andrada o zii făina! (M-am ținut de promisiune ;) cu recenzia :) )Multumesc frumos, draguleDar sa se intelega recenzia, a fost propria ta initiativa, nu de alta dar sa nu inteleaga " dusmani" altceva( noi nu cersim)Te pup si te mai astept cu drag 1 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 E clar pt toată lumea!Te-ai rugat de el să-ți lase o recenzie favorabilă și cu note mari...că nu prea ai d'astea! Eu așa am înțeles! :) Link spre comentariu
andraandrada Reputație: 845 Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Buna, dragii mei!😙Incepand de azi pretul este de: â£200 finalizareaâ£350 ora ON- ul va ramane inclus in pret, iar serviciile adaugate sunt: masaj si footfetish Iar pentru amatori de trio sau foursome vom oferi de azi si show lesbi😈Show- ul lesbi va include urmatoarele🌷Cunnilingus( intre noi)🌷Fk🌷Sarutari pe corpPentru diversitate detinem si jucarii sexuale(catuse,clesti pentru sfarcuri, masca, dildo, dildo dublu, dop anal, strapon)Pret trio:🌷500 de lei(o finalizare)🌷800 de lei( ora)Pret foursome:🌷700( finalizarea)🌷1000(ora)Deci, SA NE DISTRAM 😉 2 Link spre comentariu
batman1234 Reputație: 3 Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Mă doare in cot de ce înțelege lumea... nu sunt un tip ușor influențabil, nu fac favoruri la nimeni dacă era rău scriam cum era sunt membru demult dar nu am scris recenZi ca n-am timp și merg și rar...dar am făcut excepție pt ca am fost mulțumit. Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Iunie 6, 2019 Mă doare in cot de ce înțelege lumea... nu sunt un tip ușor influențabil, nu fac favoruri la nimeni dacă era rău scriam cum era sunt membru demult dar nu am scris recenZi ca n-am timp și merg și rar...dar am făcut excepție pt ca am fost mulțumit.ideal e sa scrii si cand esti nemultumit, de fapt, recenziile cand esti nemultumit ajuta cu mult mai mult ca alea cand esti multumit :) 3 Link spre comentariu
andraandrada Reputație: 845 Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 Cand doresti ceva cu adevarat platesti oricat.Cand nu vrei, nu vrei nici gratis!!😉😙⣠5 Link spre comentariu
yoo-jon Reputație: 1 Postat Iunie 8, 2019 Partajează Postat Iunie 8, 2019 Ceau Andrada!!! Sper luni sa fii în Timișoara, o sa vin sa ne distram umpic😊😊😊ast un rasp sa știu dacă ești în Timișoara!!! Pusic😘😘😘 Link spre comentariu
andraandrada Reputație: 845 Postat Iunie 8, 2019 Partajează Postat Iunie 8, 2019 Ceau Andrada!!! Sper luni sa fii în Timișoara, o sa vin sa ne distram umpic😊😊😊ast un rasp sa știu dacă ești în Timișoara!!! Pusic😘😘😘Buna, dragule🤗Da, o sa fiu luni disponibila in TM😊Te astept cu drag!😙 Link spre comentariu
andraandrada Reputație: 845 Postat Iunie 9, 2019 Partajează Postat Iunie 9, 2019 Disponibila pana seara tarziu🤗Va pupacesc😚😚Zi frumoasa!⣠:hug1 8 Link spre comentariu
yoo-jon Reputație: 1 Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Astăzi pe la 7 sau 8 sper sa ajung pe la tine o sa te sun sa îmi dai adresa😘😘😘 Link spre comentariu
andraandrada Reputație: 845 Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Astăzi pe la 7 sau 8 sper sa ajung pe la tine o sa te sun sa îmi dai adresaBuna! Imi pare rau, dar azi nu mai am nici un loc disponibil.De maine dupa ora 17:00, te astept cu tot dragul Link spre comentariu
andraandrada Reputație: 845 Postat Iunie 15, 2019 Partajează Postat Iunie 15, 2019 Buna dimineata!😇Disponibila pana seara tarziu💟Pupici dulci😙😚⣠7 Link spre comentariu
supervisor Reputație: 53 Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 IMG_20190607104601_1.jpg Buna dimineata!Disponibila pana seara tarziuPupici dulci❣Buna! Cunnilingus accepti? Link spre comentariu
andraandrada Reputație: 845 Postat Iunie 17, 2019 Partajează Postat Iunie 17, 2019 Buna! Cunnilingus accepti?Buna! Da, accept🤗 Link spre comentariu
andraandrada Reputație: 845 Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Hello, dragilor!🤗Disponibila pana la 21:00, iar maine nu voi fi de gasit😊Va pup 😙😘Zi minunata⣠Link spre comentariu
andraandrada Reputație: 845 Postat Iunie 20, 2019 Partajează Postat Iunie 20, 2019 Buna seara! :kiss3 Disponibila pana la 01:00 🤗Pupicei😙😙Seara frumoasa!â£ðŸ’• Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1403 Postat Iunie 21, 2019 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Iunie 21, 2019 Am ajuns din nou la minunata Andrada,Ajuns chiar in ultima clipa(aproape de ora 2, ajuns dupa vreo 900km condusi), ea la fel de simpatica si sociala ca intotdeauna.Enorm de lipicioasa, oralul fenomenal si la normal am simțit foarte multa implicare, stie sa te faca sa te simți bine. In unele clipe aveam impresia ca si ea se simnte bineðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜.Fata asta are un corp perfect, pasarica aia se muleaza perfect dupa cuc! Multumesc pentru momentele de placere! "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
andraandrada Reputație: 845 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Am ajuns din nou la minunata Andrada,Ajuns chiar in ultima clipa(aproape de ora 2, ajuns dupa vreo 900km condusi), ea la fel de simpatica si sociala ca intotdeauna.Enorm de lipicioasa, oralul fenomenal si la normal am simțit foarte multa implicare, stie sa te faca sa te simți bine. In unele clipe aveam impresia ca si ea se simnte bineðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜.Fata asta are un corp perfect, pasarica aia se muleaza perfect dupa cuc! Multumesc pentru momentele de placere!Cu multa placere🤗Pupici :kiss3 Link spre comentariu
Vizitator maverick1985 Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 buna, azi mai ai loc pentru o programare? Link spre comentariu
andraandrada Reputație: 845 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 buna, azi mai ai loc pentru o programare?Buna!Din pacate azi am program un pic mai scurt ( pana la 22:00) , si pana atunci am programariTe astept intr'o alta zi, cu tot dragul🤗😚 Link spre comentariu
eu_adevaratul Reputație: 92 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Prima data la Andrada.1h, 1 finalizare, ON, FK, imbratisari si tot ce trebuie. 350 lei, programare prin SMS, respectata si fara complicatii. Din punctul meu de vedere am facut dragoste cu ea. Igiena impecabila, s-a mulat dupa felul meu de a fi si a fost frumos. Voi mai reveni cu drag. Link spre comentariu
andraandrada Reputație: 845 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Prima data la Andrada.1h, 1 finalizare, ON, FK, imbratisari si tot ce trebuie. 350 lei, programare prin SMS, respectata si fara complicatii. Din punctul meu de vedere am facut dragoste cu ea. Igiena impecabila, s-a mulat dupa felul meu de a fi si a fost frumos. Voi mai reveni cu drag.Multumesc mult!🤗 :kiss3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum