Sari la conținut

Ofer 500 de euro!!!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

:slap2

Va mananca zilnic creierul internetul, nu mai faceti diferenta intre a manca bors virtual si realitate?!

Cred ca nici legea nu face diferenta.

Postat

:slap2

Va mananca zilnic creierul internetul, nu mai faceti diferenta intre a manca bors virtual si realitate?!

Ai face bine sa îți vezi de treaba ta ca te depășește situația o sa vedem dacă și față-n fata o sa mai fie asa tare in gura
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mergem mai departe

Cine dă 3000? :)))

• Like 2
Postat

Cred ca nici legea nu face diferenta.

Eu as zice ca face. Daca aberezi pe forum, nu trebuie sa fie luat neaparat in serios, in comparatie daca ai trimite mesaje de amenintare pe telefon, sa lasi scrisori in usa/cutie postala, etc.

Am cunoscut o nebuna care l-a hartuit asa pe fostul ei sot pana a ajuns in puscarie...

Ai face bine sa îți vezi de treaba ta ca te depășește situația o sa vedem dacă și față-n fata o sa mai fie asa tare in gura

Dezumfla-te, fraiere, cu cei ca tine dau prima data, apoi te intreb daca te ajut sa-ti gasesti dintii!  :laugh2

Spor la cautat, idiotule!

• Like 1
Vizitator
Postat

Ma bag și eu , ofer și eu 1000€

• Like 1
Postat

cred ca la banii astia ...se autodenunta  :laugh2

Sa îl ferească Dumnezeu sa se autodenunțe bulangiule sti ca cu bani se afla orice numai muie îți bag sa vedem ce interlop ești futiti morți in gura pana acum am ras glumit dar sa vedem de acum incolo trebuie sa aflu cine ești arată ca ai pula sau pizda

• Oras:F
Postat

Speram ca e licitatie la un gangbang, o orgie, ceva interesant... 

Tot la cacaturi le sta mintea mahalagiilor!? Nu-i de mirare ca toate femeile agreabile s-au carat la Budapesta, Praga, Londra, Milano samd. Sa fiu al dracului, in orasele din Vestul tarii mai sunt doar barbati, plozi si cateva babe (si alea isi fac vacantele in pula de unguri, cehi, italieni... cat timp nu-s lovite grav de Alzheimer)! De mult ce ne duce mintea am ramas cu gioarsele?! 

Vizitator
Postat

V-a dat în balbaiala xoxo =))

• Like 3
Postat

Speram ca e licitatie la un gangbang, o orgie, ceva interesant... 

Tot la cacaturi le sta mintea mahalagiilor!? Nu-i de mirare ca toate femeile agreabile s-au carat la Budapesta, Praga, Londra, Milano samd. Sa fiu al dracului, in orasele din Vestul tarii mai sunt doar barbati, plozi si cateva babe (si alea isi fac vacantele in pula de unguri, cehi, italieni... cat timp nu-s lovite grav de Alzheimer)! De mult ce ne duce mintea am ramas cu gioarsele?!

Hormoni de femeie ai informație spune nu ai taci in pula mea din gura
Postat

Hormoni de femeie ai informație spune nu ai taci in pula mea din gura

Ce pula calului balan vrei, ma?! 

Mahalagiu handicapat mintal ce esti! 

• Like 5
Postat

V-a dat în balbaiala xoxo =))

Sa vezi ce bâlbâiala ii dau când ne vedem terapie intensiva o sa scrie pe el sau ea oricum o sa încep cu don dapper aștept sa între cineva o sa vedem in câteva zile dacă o sa mai existe troll pe nimfomane și vorbesc serios care îmi da adresa lui xoxo sau nr de la mașina are 500 de euro doar sa îmi demonstreze ca informația este reala

Postat

Bai pizdo nu stau sa ma cert cu femeile sau bulangi ca tine in câteva zile va garantez ca nu o sa mai existe bărbați in varianta feminia care sa mai comenteze după terapia lui xoxo

Postat

Eu acum am văzut ca tu ai cont vechi....

Nu ai tu treaba ce am eu și ce nu este stric problema mea cu userul xoxo dar o sa vadă toată lumea cât de curând dacă o sa mai scrie el timp de 6 luni ceva
Vizitator stau de sase
Postat

BH 7128 BT

E numar de Bulgaria, o parcheaza in fata la Mega Image.

PS daca mai pui 500€ iti dau share location de la Mega Image.

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...