laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:F Oras:F Postat Aprilie 19, 2018 O prostie! Nu am incercat sa-l omor. Aveam timpul, forta, casa mea, nervii... Sa nu crezi ca trece nepedepsit pentru asta. ;)Asta zic si eu. Si sa fiu sincer: daca o femeie reuseste sa omoare un barbat in confruntare fizica, mi se pare o ticalosie sa fie acuzata pentru asta... Iar in casa ei deja nici n-ar trebui sa treaca de stadiul cercetarii...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2018 Asta zic si eu. Si sa fiu sincer: daca o femeie reuseste sa omoare un barbat in confruntare fizica, mi se pare o ticalosie sa fie acuzata pentru asta... Iar in casa ei deja nici n-ar trebui sa treaca de stadiul cercetarii... Dupa ce a tabarat pe mine si l-am umplut de sange, s-a dus la organe si a zis ca am incercat sa-l omor!3 declaratii diferite, s-a luat in calcul doar cea care ma incrimineaza.Am norocul sa scriu aici pentru ca judecatoarea a vazut cine sunt...Respectul meu infinit!Pe langa ea am vazut prea multe altele la apeluri care se uitau la mine ca la o criminala fara alt gand...A fost o invatare de minte pentru mine. Pe viitor, cand vreau sa mai mutilez pe cineva care abuzeaza de corpul meu... o fac fara probe! 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 19, 2018 Xo este la mine sub fusta. Aceasta e lunga, deci își face nestingherit de lucru pe acolo. Pe bune.Nu accept bani, plata e primită in timp real in a natural currency.Cheerio!Totusi din cand in cand sa il mai scoti la aer sa nu moara asfixiat! 2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 19, 2018 A fost o invatare de minte pentru mine. Pe viitor, cand vreau sa mai mutilez pe cineva care abuzeaza de corpul meu... o fac fara probe!Eu as fi abuzat de corpul tau....dar acum mie frica
xoxo2018 Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Numerele astea sunt o legenda băii =))Ti am zis ca esti tuta dar nu crezi. Din legenda vor intra in istorie cum sa pui poze cu masinile cu nr bune ????? Lepro pt 100 lei ori polițist de trafic îți da detalii despre nr auto... ai pus ultima piesa la “pazel” cu postarea asta :)))))) crima organizata scrie pe voi l ai bagat pe vasilica la mititica cu postarile tale :))))) 1
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2018 Dupa ce a tabarat pe mine si l-am umplut de sange, s-a dus la organe si a zis ca am incercat sa-l omor!3 declaratii diferite, s-a luat in calcul doar cea care ma incrimineaza.Am norocul sa scriu aici pentru ca judecatoarea a vazut cine sunt...Respectul meu infinit!Pe langa ea am vazut prea multe altele la apeluri care se uitau la mine ca la o criminala fara alt gand...A fost o invatare de minte pentru mine. Pe viitor, cand vreau sa mai mutilez pe cineva care abuzeaza de corpul meu... o fac fara probe!Si cand te impaci cu el?
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Ba da verdele asta imi scoate ochii.Deja incep sa cred ce zice lumea despre femeia asta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Ti am zis ca esti tuta dar nu crezi. Din legenda vor intra in istorie cum sa pui poze cu masinile cu nr bune ????? Lepro pt 100 lei ori polițist de trafic îți da detalii despre nr auto... ai pus ultima piesa la “pazel” cu postarea asta :)))))) crima organizata scrie pe voi l ai bagat pe vasilica la mititica cu postarile tale :)))))Și poliția ce să-mi facă ? Ești bolnav la cap baiatu’ meu Zici ca sunt intr-o banda organizata și racolez fete și le bat =))Ma fut și eu ca oricine de pe forumul asta și îmi cumpăr ce vrea pista mea pentru ca pot și voi muriți de ciuda =))Daca aveam ceva de ascuns ma dădeam la fund și stăteam cuminte , dar îmi bat in continuare pla de tine
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Stai cuminte ca xoxo doarme la ora asta :)
mihaitgv Reputație: -312 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 19, 2018 Stai cuminte ca xoxo doarme la ora asta :)La răcoare!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 La răcoare!Trebe sa vorbim . Sa ma suni
mihaitgv Reputație: -312 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 19, 2018 Trebe sa vorbim . Sa ma suni Adevarat!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 La răcoare!Nu te potolești? :)Nu ti-a ajuns cu Deliuța ? =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 19, 2018 Care coșmar? Tantric? Picone ia zi batrane cand iei pensia te scot la o bere?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 500 euro pe capu' lu' Xoxo...cam putzin p'o pwla da doospatru. Mai puneti :) 1
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Da clasa multor barbati de aici.O femeie desteapta stie ca ce face el aici e caternicaIsi pune minea cu niste dobitociDar fata in fata le da lectii de viata sSi de maturitateSi de tot ce trebuieMai scoate limba din dosul lui XOXO sau te-ai reprofilat pe anilingus? 1 11
gicanul Reputație: -132 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Aprilie 19, 2018 Da baietu’ cu oferta unde ii? Ca ma facu curios al dreacu. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Da baietu’ cu oferta unde ii? Ca ma facu curios al dreacu. Nici io nu stiu,l-a gasit,nu l-a gasit....
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Cine oferă 3000€? ca ma jur ca îl caut eu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 gata ba ofer 1000 da euro
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 pt 3000$ plata in bitcoin , ne vedem la mega
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 o aduc si pa carla da pa dristor cu mine in banii aia
gicanul Reputație: -132 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Aprilie 19, 2018 Mda, io zice ca ie praf in ochi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum