Sari la conținut

Ofer 500 de euro!!!

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ahhahaha

Te-au găsit? :)))

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Ba, care vrea sa faca poze misto il invit l mine.

Maine e zi de iesit in natura: o sapa, un plivit, niste rasaduri de pus... Modelezi muschii si-n acelasi timp te bronzezi.

Ca bonus: dau o bere la pet de doi litri!

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Xxx
Postat

nu nu

dar sa ma caute in continuare

sunt la coada la paine, daca nu, ma gasesc la oo

Te rog din suflețel sa imi cumperi o gogoașă. Îți dau banii!

Cu oo nu ma exprim ca am spart câteva astăzi.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Maine e zi de iesit in natura: o sapa, un plivit, niste rasaduri de pus... Modelezi muschii si-n acelasi timp te bronzezi.

Raffi daca ai cumva pui de capră vin si muncesc, zău daca te păcălesc. Nu stiu cum si ce se face, dar imi desenezi tu o hartă ceva.

Ai animalutze?

• Like 2
Postat

Raffi daca ai cumva pui de capră vin si muncesc, zău daca te păcălesc. Nu stiu cum si ce se face, dar imi desenezi tu o hartă ceva.

Ai animalutze?

Am o gramada! Mai ales d-alea de se tin agatate d curu' meu.

Tu n-ai voie sa nmuncesti. Tre' doar sa dai ordine animalelor.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Vin n-ai ?
  • Like 1
Postat

Te rog din suflețel sa imi cumperi o gogoașă. Îți dau banii!

Cu oo nu ma exprim ca am spart câteva astăzi.

poate te ingrasi!sau esti insarcinata?:P

Postat

Vin n-ai ?

Coane, mai am cateva sticle de chihlimbariu da acu' doi ani. P'ala de anu' trecut nu l-am desfacut, dar pt tine ma sacrific!

• Minus 1
Postat

Am o gramada! Mai ales d-alea de se tin agatate d curu' meu.

Tu n-ai voie sa nmuncesti. Tre' doar sa dai ordine animalelor.

Paaai asta fac toată ziua la muncă. Sa stii ca in timpul liber sunt dulce si afectuoasă. Hai bine fie! Mânăm si dobitoace câtă vreme vinișorul curge, vorba lui Mari.

Ahoy, cornute!

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Paaai asta fac toată ziua la muncă. Sa stii ca in timpul liber sunt dulce si afectuoasă. Hai bine fie! Mânăm si dobitoace câtă vreme vinișorul curge, vorba lui Mari.

Ahoy, cornute!

Marian ,a trecut pe apa plata :))
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Adică cum ar veni ne dă noua vinul lui rose sa il împărțim frățește? Tu si cu mine zic.

Postat

Ahoy, cornute!

Ie vitele cam dobitoace, da' ie bune la trafic. Cel mai usor le mani cu zaharel cu aroma da pizda. Ie cornutele lesinate dupe pizdoase siliconate.

Postat

Blasfemie!

Minus!!!!!

• Minus 1
Vizitator
Postat

Adică cum ar veni ne dă noua vinul lui rose sa il împărțim frățește? Tu si cu mine zic.

Da.

Baiat bun :)

Vizitator
Postat

Blasfemie!

Minus!!!!!

Ma revansez eu mai incolo :)

De nu il aduc la -3000 :d

Postat

Ie vitele cam dobitoace, da' ie bune la trafic. Cel mai usor le mani cu zaharel cu aroma da pizda. Ie cornutele lesinate dupe pizdoase siliconate.

Am 2 biciuști, un cane adică băț cum ar veni si un plici profesional. A da si o bâtă de baseball, plus sucitor moștenire de la mama sa fac cu el plăcinte.

Desi vițelele bipede trebuie batjocurite altfel. Folosiți ca scrumiere ca si așa au gura plină ce mai înseamnă adaos, epilați direct cu lumânarea si ferecați la amibele cavități. Din astea classy, simpliste ma înțelegi? Putem sa ne jucam in multiple furi, eu sunt cea mai jucăușă.

• Like 1
Postat

Am 2 biciuști, un cane adică băț cum ar veni si un plici profesional. A da si o bâtă de baseball, plus sucitor moștenire de la mama sa fac cu el plăcinte.

Desi vițelele bipede trebuie batjocurite altfel. Folosiți ca scrumiere ca si așa au gura plină ce mai înseamnă adaos, epilați direct cu lumânarea si ferecați la amibele cavități. Din astea classy, simpliste ma înțelegi? Putem sa ne jucam in multiple furi, eu sunt cea mai jucăușă.

ar trebui sa scrii carti la cat esti de citita,bravo!

Vizitator dr parnassus
Postat

Va rugam sa abandonați polemicile neprincipiale. 

Ceva poze cu potol aveti? 

:)

Postat

Ma revansez eu mai incolo :)

De nu il aduc la -3000 :d

Pistol cu apa!

Mai baga-mi mie vreo -3900 sa fiu si io pa minus cum trebuie. Nu vezi ca gaozarii astia nici minus nu stiu sa dea?

• Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Pistol cu apa!

Mai baga-mi mie vreo -3900 sa fiu si io pa minus cum trebuie. Nu vezi ca gaozarii astia nici minus nu stiu sa dea?

De ce vrei să mă întreci? ðŸ˜
  • Like 9
  • Minus 14

Postat

Tare de tot

Postat Astazi, 22:08

8124-badge-.png

raffaello, on 20 Apr 2018 - 9:50 PM, said:snapback.png

Pistol cu apa! 

De ce vrei să mă întreci?  
  • rep_up.png
  •  
  • 0
↔Actul sexual este în mod clar
un act de inspirație când dorința
nu-mi mai încurcă mintea cu ale sale cereri, 
de asemenea...este o alegere, o pretenție, un parcurs și-un Adevăr minunat!
Click↔https://s13.postimg.org/inw4h849v/videotogif_2018.02.26_01.19.09.gif
Câteva video-uri cu mine puteți vedea dând click la acest link 

https://www.xtube.co...49336192#videos 

Câteva video-uri cu mine puteți vedea dând click la acest link 

Poți avea o întâlnire cu mine doar în orașul Vâlcea!!!
Bună eu mă numesc Alexandra, sunt o femeie frumoasă cu vârsta de 35 ani și sunt pe acest forum pentru a stabili întâlniri agreabile cu bărbați de bun simț, cu educație și plăcuți.
Oferta mea este de companie intimă și masaj, 250 Ron o oră/o oră și ceva timp în plus din partea mea, iar o finalizare 150 Ron.
Dețin apartament pentru întâlniri, contactul sexual este protejat iar cel oral îl fac neprotejat în funcție de igiena(ras, epilat, tuns sau un dus bine făcut la mine în apartamentul ce-l pun la dispoziție pentru întâlniri), dacă nu se respectă condițiile menționate de mine îmi ofer dreptul să refuz întâlnirea încă de la telefon. 
Masajul de relaxare este opțional, oferit din partea mea dacă este cazul. Sunt înaltă 1.80, 65 kg, sânii micuți și frumoși, ochii verzi spre albastru, păr roșcat închis cu lungimea până la umeri.
Programările pentru o întâlnire se stabilesc cu o zi înainte, apoi se face o confirmare printr-un mesaj dimineata până în ora 11, iar telefonic ne auzim iarăși cu o oră înainte de programarea stabilită pentru a avea timp să mă pregătesc și pentru a da indicații cum se poate ajunge la apartament.
Anunț că în fiecare lună fac o săptămână, maxim două de întâlniri și mai mulți de trei bărbați pe zi nu doresc să cunosc, deci încercați să vă țineți informați sau în contact cu mine dacă vedeți că nu reușiți din prima încercare să stabiliți o întâlnire.
Cine nu înțelege aceste aspecte, rog să se abțină de la comentarii pentru că nu va obține explicații din partea mea, nici la telefon și nici pe site.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...