Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Postat Aprilie 24, 2018 3 luni , mai am putin si-l recuperez ...putintel 3 luni?Inseamna ca ai comis-o grav de tot.
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Aprilie 24, 2018 „Prefer să fiu criticat pentru ceea sunt decât iubit pentru ceea ce nu sunt.” Kurt Kobain
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Aprilie 24, 2018 Asta fiind zis, asteptam venirea la Cluj sa te cunoastem mai bine, sa facem cateva recenzii si pe pagina de aici. :hmmm
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Postat Aprilie 24, 2018 is prezent prietene,doar asa in stil '' vulpoi''.... :cat :bad din pacate nu am drum doar la Alba si la sau Satu Mare de aici aduc pe cine vreti voi sau din Oradea in weekenduri,da la Oradea am interdictie de cand am adus pe ROXI IN CLUJ!!! =)) Asai Adrian10??? :wavey :D Doar in sensul spre Oradea ai voie sa vii cu fete. Spre Cluj asa cum zici: interdictie totala. ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Postat Aprilie 24, 2018 is prezent prietene,doar asa in stil '' vulpoi''.... :cat :bad din pacate nu am drum doar la Alba si la sau Satu Mare de aici aduc pe cine vreti voi sau din Oradea in weekenduri,da la Oradea am interdictie de cand am adus pe ROXI IN CLUJ!!! =)) Asai Adrian10??? :wavey :DRezolv eu cu Adrian :))))) , uită-te puțin pe topicul " Hei....." pe Oradea, o domnișoară vrea roadtrip la Cluj :))))) poate ii prezinți puțin Clujul când ajungi pe la Oradea :)))) PS: Karinaa, când vii la Cluj îți deschidem un topic frumos, aici am dat-o în chat :)))) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Postat Aprilie 24, 2018 Rezolv eu cu Adrian :))))) , uită-te puțin pe topicul " Hei....." pe Oradea, o domnișoară vrea roadtrip la Cluj :))))) poate ii prezinți puțin Clujul când ajungi pe la Oradea :)))) Ia stati voi cuminti pe fundul vostru. 🖕 1
stalingrad Reputație: 44 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 24, 2018 Să mă anunți când ajungi în Cluj,am nevoie de o fată care să-mi facă micu dejun dimineața mi-e lene să tot merg pe la restaurante.În plm viață de burlac ce vrei. P.S. plătesc bine Karinaa, să mă anunți și pe mine când sosești în Cluj, am nevoie de o fată pe care să o fut, fără mic dejun și fără complicații, doar să o fut... 4
diamond prince Reputație: 1760 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 24, 2018 Bineeee stalingrade e tare asta :))) Karinaa rectific și eu,să mă anunți când ajungi ca vreau să te fut în draci 😉 ...să îți scot fițele din cap 😆😆 2
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Aprilie 24, 2018 Bineeee stalingrade e tare asta :))) Karinaa rectific și eu,să mă anunți când ajungi ca vreau să te fut în draci ...să îți scot fițele din cap Ii zici inainte sau dupa ce ai scos draci din ea. :pope :laugh2 1
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Postat Aprilie 24, 2018 interesantilor :) Daca doar oameni cu atitudine ca a voastra sunt in cluj , nici nu mai vreau sa ajung, dar ma indoiesc ca doar caractere de genul asta pot gasi acolo...asa ca o sa vin :) :* :)) 20
stalingrad Reputație: 44 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 24, 2018 interesantilor :)Daca doar oameni cu atitudine ca a voastra sunt in cluj , nici nu mai vreau sa ajung, dar ma indoiesc ca doar caractere de genul asta pot gasi acolo...asa ca o sa vin :) :* :)) Frumoaso, nu mai pune atât la inimioară, căci umbrele de mâhnire așternute suav pe chipul tău sunt pentru noi tot atâtea regrete scăpărătoare... Hai totuși pe la Cluj, și te-om trata ca pe o prințesă, și nu te-om fute, ba te-om iubi cu foc... 4
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Postat Aprilie 24, 2018 Frumoaso, nu mai pune atât la inimioară, căci umbrele de mâhnire așternute suav pe chipul tău sunt pentru noi tot atâtea regrete scăpărătoare... Hai totuși pe la Cluj, și te-om trata ca pe o prințesă, și nu te-om fute, si ba te-om iubi cu foc... Conform sloganului din perioada Flower Power: Make Love Constantly!
diamond prince Reputație: 1760 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 24, 2018 interesantilor :)Daca doar oameni cu atitudine ca a voastra sunt in cluj , nici nu mai vreau sa ajung, dar ma indoiesc ca doar caractere de genul asta pot gasi acolo...asa ca o sa vin :) :* :)) ...aha deci tie nu-ti place atitudinea noastra de bagabonti,preferi numa baietei din aia buni,virgini daca se poate si care merg duminica la biserica :laugh2
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Aprilie 24, 2018 Eu ma duc duminica la biserica, ca trec pe langa ea.
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Postat Aprilie 24, 2018 http://nimfomane.com/forum/gallery/image/6380-8a38a94c-a3f4-4965-b7e7-32e6b1f01740/ in avans :) 20
diamond prince Reputație: 1760 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 24, 2018 Eu ma duc duminica la biserica, ca trec pe langa ea.Nu e bine sa treci numa pe langa ea,tre sa intri si sa te rogi frumos,elegant ca tot enoriasu si la final lasi si tu un 50 ron asa pt iertarea pacatelor :laugh2 1
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Aprilie 25, 2018 interesantilor :)Daca doar oameni cu atitudine ca a voastra sunt in cluj , nici nu mai vreau sa ajung, dar ma indoiesc ca doar caractere de genul asta pot gasi acolo...asa ca o sa vin :) :* :))o sa ajung si eu!sper ca in timp util! :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 interesantilor :) Daca doar oameni cu atitudine ca a voastra sunt in cluj , nici nu mai vreau sa ajung, dar ma indoiesc ca doar caractere de genul asta pot gasi acolo...asa ca o sa vin :) :* :))Adrian10 si Anymatoru sunt niste domni :*
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Adrian10 si Anymatoru sunt niste domni :*de acord , merci pentru confirmare, Ines ! :* 18
adlunarex Reputație: -413 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Padure Oras:Padure Postat Aprilie 25, 2018 interesantilor :)Daca doar oameni cu atitudine ca a voastra sunt in cluj , nici nu mai vreau sa ajung, dar ma indoiesc ca doar caractere de genul asta pot gasi acolo...asa ca o sa vin :) :* :))Ma amuzi foarte tare cand o dai cotita. E ca in bancul ala: "Un cocos alearga dupa o gaina sa o calce.In timp ce fugea gaina de cocos,se gandeste:-Daca stau zice ca-s curva,daca fug zice ca-s proasta…mai bine ma impiedic!" 1
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Aprilie 25, 2018 Adrian10 si Anymatoru sunt niste domni :*si eu? :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 si eu? :laugh2Nu vazusem . Evident ca si tu :) 1
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Aprilie 25, 2018 Nu vazusem . Evident ca si tu :) :kiss3
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 25, 2018 La bucuresti pe cand??
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 25, 2018 is prezent prietene,doar asa in stil '' vulpoi''.... :cat :bad din pacate nu am drum doar la Alba si la sau Satu Mare de aici aduc pe cine vreti voi sau din Oradea in weekenduri,da la Oradea am interdictie de cand am adus pe ROXI IN CLUJ!!! =)) Asai Adrian10??? :wavey :D[/quot Asa multi golani sunt in cluj? Eu credeam ca ardelenii sunt de treaba...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum