ronaldo85 Reputație: 51 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Doamne, ce mi-as dori sa am o sefa sau o colega nimfomana la job care sa ma hartuiasca sexual. :laugh2 https://www.youtube.com/watch?v=RLZ2TZCHIwkhttps://www.youtube.com/watch?v=fGzLQlLcNYA Sau sa-mi vorbeasca porcos la telefon: https://www.youtube.com/watch?v=vqNfgNkbfPM 1
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 RozzKendra e tarfa de serviciu,numai ca are zece mii de fete si nu prea s-ar fute in firma.
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2018 daaa ... eu am o sefa nimfomana rau ... ma fute la cap de dimineata, de la prima ora. Vrea tot felul de "perversiuni" ... da-mi aia!, fa-mi aia!, nu e bine asa!. Nasol de tot. :laugh2 5 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Nuuu...am :( din pacate. Oricum , mai mult fac munca de teren dar pe office am niste bunaciuni dar toate sunt "fete mari" :).... Macar cu vreo clienta sa ma "binecuvanteze" Cel Mare ;) ....pe viitor 5
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2018 Nuuu...am :( din pacate. Oricum , mai mult fac munca de teren dar pe office am niste bunaciuni dar toate sunt "fete mari" :).... Macar cu vreo clienta sa ma "binecuvanteze" Cel Mare ;) ....pe viitor... cum adica fete mari? ... au peste 120 kg in viu? :laugh2 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 ... cum adica fete mari? ... au peste 120 kg in viu? :laugh2Bre , nu te râdea :)... in sensul de virgine, pure, fidele bărbaților lor... bălării d-astea. Dar mai astept niște team- building uri.... ;)
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:F Oras:F Postat Aprilie 19, 2018 Doamne, ce mi-as dori sa am o sefa sau o colega nimfomana la job care sa ma hartuiasca sexual. :laugh2 https://www.youtube.com/watch?v=RLZ2TZCHIwkhttps://www.youtube.com/watch?v=fGzLQlLcNYA Sau sa-mi vorbeasca porcos la telefon: https://www.youtube.com/watch?v=vqNfgNkbfPMAstea sunt fantezii, nu exista asa ceva dupa cum nu exista dragoni zburatori. PS: Astept sa fiu contrazis experimental.
mariusrfr Reputație: 911 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 19, 2018 Eu am avut , o moldoveancă, drăguța față si futacioasa, am avut doi colegi care au futut-o. Nu se lasă usor dar și daca ajungeai la ea...nu scăpai întreg . Abia după ce am plecat din firmă am reusit sa "punctez" , chiar de mai multe ori. Era tare nesatulă
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2018 Eu am avut , o moldoveancă, drăguța față si futacioasa, am avut doi colegi care au futut-o. Nu se lasă usor dar și daca ajungeai la ea...nu scăpai întreg . Abia după ce am plecat din firmă am reusit sa "punctez" , chiar de mai multe ori. Era tare nesatulă... daca ai spus "moldoveanca" ... inseamna ca ai spus tot... cele mai "futacioase" femei sunt moldovencele (parerea mea)... cu greu le poti satisface apetitul sexual ... Cea mai buna amanta a fost o moldoveanca casatorita, care m-a "inselat" cu inca 2 amanti ... in timp ce era cu mine. E ceva de speriat cu moldovencele astea. Parerea mea :hihat 4 3
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2018 Sau unguroaicele. 1
lord superb Reputație: 435 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Aprilie 19, 2018 in teorie, mai sunt scorpioancele...nu stiu, n-am avut, dar cam asa se zice ca daca futi o scorpioanca o tii minte.
mariusrfr Reputație: 911 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 19, 2018 ... daca ai spus "moldoveanca" ... inseamna ca ai spus tot... cele mai "futacioase" femei sunt moldovencele (parerea mea)... cu greu le poti satisface apetitul sexual ... Cea mai buna amanta a fost o moldoveanca casatorita, care m-a "inselat" cu inca 2 amanti ... in timp ce era cu mine. E ceva de speriat cu moldovencele astea. Parerea mea :hihat---------Ma prins la înghesuială, ma îmbătat, ea jmpreuna cu o prietenă, aia... sanchi s-a dus la culcare ca era amețită iar ea a scos tot alcoolul din mine 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2018 in teorie, mai sunt scorpioancele...nu stiu, n-am avut, dar cam asa se zice ca daca futi o scorpioanca o tii minte.nu recomand ... ca daca o futi bine ... nu te mai lasa si vine peste tine acasa. Astea-s inraite pe pula ... ca rottweiler-itele. 4 3
lord superb Reputație: 435 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Aprilie 19, 2018 nu recomand ... ca daca o futi bine ... nu te mai lasa si vine peste tine acasa. Astea-s inraite pe pula ... ca rottweiler-itele. deci zici ca nu! bine de stiut keyser, ca ma batea un gand...ca nah, fiecare avem bucket listul nostru :) 1
lord superb Reputație: 435 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Aprilie 19, 2018 usor, usor, se contureaza un profil...trebuie o bambi, pura, ingenua, care sa faca din pula o scara a desavarsirii personale si NEAPARAT sa fie suficient de luminoasa incat sa nu te bantuie dupa aceea psihic, astral, plm :) 1
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Si eu mi-as dori o sefa nimfomana...sa ma futa si sa me supuna la perversiuni...all day long !!!
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 nu recomand ... ca daca o futi bine ... nu te mai lasa si vine peste tine acasa. Astea-s inraite pe pula ... ca rottweiler-itele. Deci nici femeile disperate dupa pula nu sunt prea bune pe termen lung....ca ataca domiciliul si ajung sa se ia de beregata cu nevestele sau iubitele legitime))) :laugh2 :laugh2 1
radu77 Reputație: 2040 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Aprilie 19, 2018 Nu se poate asa ceva...Ma bazez pe barbatia ta. Sti cum e treaba... daca intr-un grup de persoane, toate se gandesc la sex... acolo e un team building! ☺😆. ... in sensul de virgine, pure, fidele bărbaților lor... bălării d-astea. Dar mai astept niște team- building uri.... ;) 1
tudor21 Reputație: -454 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:EARTH Oras:EARTH Postat Aprilie 19, 2018 Confirm. Am avut cateva si sunt bestiale!!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 sex... acolo e un team building! ☺😆. Adică... team fucking building care se va transforma într-un adevarat gang bang.... am luat-o pe aratura . Mai ales ca se apropie ăla de primăvară ( da Doamne sa nu fie la covasna:( ) Te salut Radu!! ;) 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Aprilie 19, 2018 Aș dori eu...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum