Sari la conținut

Aveti o sefa/colega nimfomana la job?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

daaa ... eu am o sefa nimfomana rau ... ma fute la cap de dimineata, de la prima ora. Vrea tot felul de "perversiuni" ... da-mi aia!, fa-mi aia!, nu e bine asa!. Nasol de tot.  :laugh2

• Like 5
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nuuu...am :( din pacate. Oricum , mai mult fac munca de teren dar pe office am niste bunaciuni dar toate sunt "fete mari" :).... Macar cu vreo clienta sa ma "binecuvanteze" Cel Mare ;) ....pe viitor

• Like 5
Postat

Nuuu...am :( din pacate. Oricum , mai mult fac munca de teren dar pe office am niste bunaciuni dar toate sunt "fete mari" :).... Macar cu vreo clienta sa ma "binecuvanteze" Cel Mare ;) ....pe viitor

... cum adica fete mari? ... au peste 120 kg in viu?  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Postat

... cum adica fete mari? ... au peste 120 kg in viu? :laugh2

Bre , nu te râdea :)... in sensul de virgine, pure, fidele bărbaților lor... bălării d-astea. Dar mai astept niște team- building uri.... ;)

• Oras:F
  • Oras:F
Postat

Doamne, ce mi-as dori sa am o sefa sau o colega  nimfomana la job care sa ma hartuiasca sexual.   :laugh2

https://www.youtube.com/watch?v=RLZ2TZCHIwk

https://www.youtube.com/watch?v=fGzLQlLcNYA

Sau sa-mi vorbeasca porcos la telefon: 

https://www.youtube.com/watch?v=vqNfgNkbfPM

Astea sunt fantezii, nu exista asa ceva dupa cum nu exista dragoni zburatori. PS: Astept sa fiu contrazis experimental. 

• Oras:Romania
Postat

Eu am avut , o moldoveancă, drăguța față si futacioasa, am avut doi colegi care au futut-o. Nu se lasă usor dar și daca ajungeai la ea...nu scăpai întreg . Abia după ce am plecat din firmă am reusit sa "punctez" , chiar de mai multe ori. Era tare nesatulă

Postat

Eu am avut , o moldoveancă, drăguța față si futacioasa, am avut doi colegi care au futut-o. Nu se lasă usor dar și daca ajungeai la ea...nu scăpai întreg . Abia după ce am plecat din firmă am reusit sa "punctez" , chiar de mai multe ori. Era tare nesatulă

... daca ai spus "moldoveanca" ... inseamna ca ai spus tot... cele mai "futacioase" femei sunt moldovencele (parerea mea)... cu greu le poti satisface apetitul sexual ... Cea mai buna amanta a fost o moldoveanca casatorita, care m-a "inselat" cu inca 2 amanti ... in timp ce era cu mine. E ceva de speriat cu moldovencele astea. Parerea mea  :hihat

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:gad, uai don ciu blãu mi?
Postat

in teorie, mai sunt scorpioancele...

nu stiu, n-am avut, dar cam asa se zice ca daca futi o scorpioanca o tii minte.

Postat

... daca ai spus "moldoveanca" ... inseamna ca ai spus tot... cele mai "futacioase" femei sunt moldovencele (parerea mea)... cu greu le poti satisface apetitul sexual ... Cea mai buna amanta a fost o moldoveanca casatorita, care m-a "inselat" cu inca 2 amanti ... in timp ce era cu mine. E ceva de speriat cu moldovencele astea. Parerea mea  :hihat

---------

Ma prins la înghesuială, ma îmbătat, ea jmpreuna cu o prietenă, aia... sanchi s-a dus la culcare ca era amețită iar ea a scos tot alcoolul din mine

• Like 1
Postat

in teorie, mai sunt scorpioancele...

nu stiu, n-am avut, dar cam asa se zice ca daca futi o scorpioanca o tii minte.

nu recomand ... ca daca o futi bine ... nu te mai lasa si vine peste tine acasa. Astea-s inraite pe pula ... ca rottweiler-itele. 

• Like 4
  • Minus 3
Postat

nu recomand ... ca daca o futi bine ... nu te mai lasa si vine peste tine acasa. Astea-s inraite pe pula ... ca rottweiler-itele. 

deci zici ca nu! bine de stiut keyser, ca ma batea un gand...ca nah, fiecare avem bucket listul nostru :) 

• Like 1
Postat

usor, usor, se contureaza un profil...trebuie o bambi, pura, ingenua, care sa faca din pula o scara a desavarsirii personale si NEAPARAT sa fie suficient de luminoasa incat sa nu te bantuie dupa aceea psihic, astral, plm :)

• Like 1
Vizitator caproshu
Postat

Si eu mi-as dori o sefa nimfomana...sa ma futa si sa me supuna la perversiuni...all day long !!!

Postat

Deci nici femeile disperate dupa pula nu sunt prea bune pe termen lung....ca ataca domiciliul si ajung sa se ia de beregata cu nevestele sau iubitele legitime))) :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Nu se poate asa ceva...

Ma bazez pe barbatia ta. Sti cum e treaba... daca intr-un grup de persoane, toate se gandesc la sex... acolo e un team building! ☺😆.

... in sensul de virgine, pure, fidele bărbaților lor... bălării d-astea. Dar mai astept niște team- building uri.... ;)

• Like 1
Vizitator
Postat

sex... acolo e un team building! ☺😆.

Adică... team fucking building care se va transforma într-un adevarat gang bang.... am luat-o pe aratura . Mai ales ca se apropie ăla de primăvară ( da Doamne sa nu fie la covasna:( )

Te salut Radu!! ;)

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...