Sari la conținut

0721158213

Postări Recomandate

Am vizitat-o pe la inceputul lunii. Locatia este in cartierul rezidential - parca Rasarit de soare se numeste - de langa Auchan-Titan, o garsoniera bine aranjata, curata, mobila noua si cu ce trebuie la baie.

Este miniona - in jur de 1.60 - maxim 50 de kg si se tine bine pentru varsta ei.

In anunt zice 41, eu zic ca are minim 41, real mai spre 45. Eu zic ca pozele sunt ale ei si reale, insa nu sunt din locatie.
Servicii: oral np cu finalizare (informatie primita la telefon, ca la fata locului nu am mai apucat sa fac deci, eu nefacand, nu pot decat sa o cred pe cuvant :) ), FK, normal. Fara anal.

Pret 150 lei finalizarea. 150 lei/ora. Disponibila de la 10.00 la 21.00 (+/- o ora, ca nu mai tin minte chiar exact, insa este destul de extins programul), inclusiv sambata.
Am purces cu banii doar de o finalizare, gandindu-ma ca merg oricum doar in vizita si nu raman. La telefon mi-a dat detaliile frumos insa nu m-a convinsese ca o sa si iasa ceva.
Cum am zis, garsonira curata, baie curata, ordine, locatie luminoasa (eu am fost primul client in ziua respectiva, nu stiu cum o fi la final de program),
Dupa dusul de rigoare am purces direct la actiune ca eram cam statut. Actiunea a durat maxim 20 de minute, am invartit-o in cateva pozitii fara sa comenteze si am terminat cu ea in pozitia capra.
Mi-a parut rau ca nu am avut bani de doua finalizari, tipa fiind destul de placuta si dornica sa ii faca pe client sa se simta bina.
Ce nu mi-a placut (ca trebuie sa existe si asa ceva, nu? :) ) a fost patul. Este un pat mare si larg insa cu doua saltele separate si foarte zglobii. Ma gandesc ca daca eram mai in forma si luam optiunea de o ora, la numarul al doilea ne mutam pe jos, ca erau enervante saltele care dispareau cand iti era "pozitia" mai draga.
Locatia: 9+

Curatenie: 9+

Fizic: 7.5-8, bine pentru varsta ei reala

FK: exista dar a durat prea putin (datorita mie) ca sa pot nota

Oral np: am facut putin, doar de incalzire si nu pot aprecia obiectiv. Cat a fost, a fost ok.

Normal: 8 – s-a miscat bine si a tinut la tavaleala. Am fost destul de precipitat.

Per total un 8, eu fiind, cum bine stiti, carcotas.

O recomand celor fani mature si sigur repet experienta pe varianta lunga si cu CIM.

Rog un moderator sa o mute la testate. Multam.

• Like 12
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur

Pret 150 lei finalizarea. 150 lei/ora.

confrate @papuasul cred ca e o greseala asa-i? probabil e 100/fin si 150/h

poti sa ne dai mai multe amanunte ref. la felul cum arata tinand cont ca este prima ei recenzie ?

Merci!

Link spre comentariu

Da, 100 fin, 150 ora. Scuze.

Iti poti face o idee din poze, cu precizarea ca, fiind facute in clasicul stil de jos in sus, te fac sa crezi ca este mai inalta.

Bruneta, miniona, cum am zis: max 1.60 si max 50 de kg, slabuta, fara burta. Sanii nu stiu cum ii are ca nu i-am dat jos sutienul :), oricum mici, maxim 1-1,5 dar alte detalii nu iti pot da.

Am zis ca am fost intaratat, chitit pe descarcare si n-am fost foarte atent la fineturi.

O am oricum pe lista pentru o vizita pe indelete si daca pana atunci nu o mai recenzeaza nimeni promit ca vin cu informatii mai multe.

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Pe domnita in cauza am vizitat-o si eu, recent. Fizic nu impresioneaza cu nimic, este miniona, sanii micuti si lasati. In schimb are chip dragut, gura frumoasa, iar din punct de vedere intelectual este peste medie. Poti conversa cu ea, vorbeste corect si cursiv (incep sa apreciez tot mai mult aspectul asta, va dati seama in ce hal am ajuns?).

Garsoniera curata, zona noua. Ca si prestatie pot spune ca n-a fost rau, n-a avut obiectiuni, accepta FK, cunnilingus, oral neprotejat, cu finalizare. Oralul nu-i prea iese cum trebuie, nu poate DT, iar daca o indesi prea mult simti oaresce zgarituri cu dintii. Eu m-am simtit bine in compania ei, pentru mine fizicul nu-i printre primele lucruri pe care le caut. Ca si atmosfera, pentru destindere si o ora de conversatie si sex, merita.

Datoria catre ea a fost de 150 ron, pentru o ora. N-am pus problema de doua finalizari, nu ma incadram in timp.

Note :

fizic 7

chip 8.5

oral 8

fk 10

gfe 10

locatie 9 (din cauza celor doua saltele separate)

Merita pentru amatorii de mature si fara mari pretentii asupra fizicului, merita pentru cei ce pun mai mult pret pe GFE.

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator mertec
Reputație: 0

Am fost si eu acum doua zile la Mihaela locatia usor de gasit la Auchan Titan, incearca sa se faca placuta si ii reuseste asa ca m-am simtit bine cu ea, un mare plus la igiena foarte curata corporal fara mirosuri deranjante si garsoniera la fel, nu imi mai place sa povestesc toata "actiunea" dar pot sa zic ca se descurca foarte bine si acepta propuneri/pozitii fara sa faca nazuri.Apect fizic mai bine decat ma asteptam si confirm si pozele sunt reale.

Nota 10 la toate aspectele inafara de anal ca nu m-a interesat.

De revenit recomand cu placere. Va salut.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Dap....! Super recenzie. Propun schimbarea titlului ceva gen Matura(sau nume) Auchan Titan si tel, nu de alta dar sa poata fi gasita la search dupa locatie, etc! Scuze daca deranjeaza off-topicul.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Vizitat si eu pe doamna din anuntul de mai sus. Totul a fost ca de vis.

Locatie: Rasarit de soare, Auchan Titan. Garsoniera cu tot ce trebuie.

Doamna:

Aspect: 10 (ma refer la varsta ei, aprox 45 ani)

Oral: 10

Normal : 10

Iginea: 10 impecabila

Fk: da

Cim: da

Tarif: 100 lei fin sau 150 ora.

Clar merita din tot ce a mai ramas pe piata la ora actuala!

• Like 1
Link spre comentariu

Pe domnita in cauza am vizitat-o si eu, recent. Fizic nu impresioneaza cu nimic, este miniona, sanii micuti si lasati. In schimb are chip dragut, gura frumoasa, iar din punct de vedere intelectual este peste medie. Poti conversa cu ea, vorbeste corect si cursiv (incep sa apreciez tot mai mult aspectul asta, va dati seama in ce hal am ajuns?).

Garsoniera curata, zona noua. Ca si prestatie pot spune ca n-a fost rau, n-a avut obiectiuni, accepta FK, cunnilingus, oral neprotejat, cu finalizare. Oralul nu-i prea iese cum trebuie, nu poate DT, iar daca o indesi prea mult simti oaresce zgarituri cu dintii. Eu m-am simtit bine in compania ei, pentru mine fizicul nu-i printre primele lucruri pe care le caut. Ca si atmosfera, pentru destindere si o ora de conversatie si sex, merita.

Datoria catre ea a fost de 150 ron, pentru o ora. N-am pus problema de doua finalizari, nu ma incadram in timp.

Note :

fizic 7

chip 8.5

oral 8

fk 10

gfe 10

locatie 9 (din cauza celor doua saltele separate)

Merita pentru amatorii de mature si fara mari pretentii asupra fizicului, merita pentru cei ce pun mai mult pret pe GFE.

Link spre comentariu

Salutare lume!!!

Azi am fost si eu pa doamna in cauza!

Programat prins sms , locatie complex rasarit de soare auchan titan!

Garaoniera draguta ,echipata pt asa ceva!

Doamna undeva la 1,65 , putin burtica pt mine nu a fost deranjanta!

Sani medii buni de molfait , piele fina si frumos mirositoare!

Am stat doar o singura finalizare , deobicei cand merg la ceva nou asa stau o singura finalizare!

Am inceput cu un oral lent ,combinat cu deep si tinut in gat pana se ineca, lins oo si zona adiacenta, dupa am puso pe pat cu capul in jos pt un facefuck indeplinit cu succes, am incercat si putin normal in pozitia doggy dupa care am finalizat COF apoi curatandu-mi instrumentul de joaca, facut rapid un dus schimbat 2-3 vb cu doamna care este super sociabila!

Akm notele:

Locatie 9 (pt ca nu am vazut gel de dus barbatesc in baie)

Doamna - 8,5 deh varsta ,dar se tine bineee

Oral - 9,5

Normal a fost foarte putin deci nu punctez

Platit 100 lei o finalizare !

Ora este 150 lei!

Recomand, eu am sa mai merg cu mare placere!

Ciocane tari tuturor!

• Like 4
Link spre comentariu

Vizitat eu de 2 ori in luna decembrie scuze pt intarzierea detaliilor.

Locate la fel la blocurile Rasarit de soare de langa Auchan titan.

Programare prin sms la nr din titlu , ajuns in locaite aceeasi privire calda si vb dulce din partea ei.

Socializam putin si ma cer la dus pt un refresh , cu toate ca fac acasa prefer sa mai fac unul pt orice eventualitate.

In prima vizita am cerut doar oral cu finalizare faciala si s a conformat cu brio.

L-a supt de la zapacit circa vreo 20 minutele pana cand am cerut sa se puna in genunchi cu fata in sus pt finalizare curatand dupa tot ce mai ramasese pe instrument.

Vizita nr 2: 

La fel programare prin sms.

De data asta am cerut un numar Total , imi spusese de tura trecuta ca pt 50 lei in plus face si anal.

A inceput cu un oral super bun super umed cu deep cu tinut in gat pana i se taie respiratia dupa care am cerut anal , lubrifiat funduletul si dai bataie prima pozitie pe la spate dupa care am intors o cu fata in sus si am luat o la anal umeri craci unde am si finalizat in balonas.

Note :

Ea...8 

Oral ...9,5

Anal ...10

Locatie...9

Tarife :

Pt prima vizita 100 lei

Pt a doua vizita 150 lei un numar total.

De revenit?

Eu cu siguranta.

Ma simt bine in compania ei. 

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...