Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator satisfactie garantata
Reputație: 0
Postat

Am sunat-o si eu pe numarul din titlu de n ori , sms, pentru o programare zilele trecute , sunaaaa dar fara succes , asa ghinion sa am , sau asa multe programari are si nu mai poate face fata la alte programari sau sa raspunda la telefon sau sa revina cu un sms daca mai este disponibila???

Scuze de offtopic.

Buna dragul meu, imi pare rau ca ai trecut prin asta, am activat saptamana trecuta doar joi si vineri, facut programarile prin whatsapp si la telefon in prima parte a zilei, mentionez ca am avut si un program scurt. 

Ma revansez daca mai insisti, pup!

• Like 1
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

Revizitat domnita, programarea prin wp, raspuns promt, se pare ca am avut noroc 😃😃, stabilit ora intalnirii. M-a intampinat imbracata casual, servit cafea stat la taclale destul de mult, domnita stie sa intretina atmosfera, din cand in cand, ma atingea cu mana prin locurile sensibile, zambind provocator 😃😃😃, mers la dus si trecut la actiune.

Ana: 9 fata ochi albastri, fata rotunda ca de papusica, tunsa scurt, vopsita roscat-castaniu.

7,5-8 corp, nu este pentru amatorii de fete slim, dar nu este nici BBW, cam 1,65

ON: 9 cu deep, CIM, lins, atentie la adiacente, priviri perverse, din mai multe pozitii, foarte bun.

NP: 9 propune, se implica, geme natural si ce cred eu ca este mai important: se umezeste natural! 😃😃😃

FK: 9 senzual cu initiativa

Anal: 8 nu sunt mare fan!😃😃😃

Igiena: 9 nu a facut dus in prezenta mea, dar nu am simtit mirosuri.

Tarif: 150/250h, lasati de mine la sfarsitul intalnirii, fara a fi ceruti.

Atitudine: 10 proclient, are scenariul ei, dar se adapteaza dupa cerintele clientului.

De recomandat: Da, pentru cine cauta servicii complete si o companie placuta.

De revenit: eu da, de cate ori pot.

• Like 3
Vizitator bob000
Postat

Buna dragul meu, imi pare rau ca ai trecut prin asta, am activat saptamana trecuta doar joi si vineri, facut programarile prin whatsapp si la telefon in prima parte a zilei, mentionez ca am avut si un program scurt. 

Ma revansez daca mai insisti, pup!

ti-am scris pe watsapp in privinta unei programari pentru maine ( marti)...astept raspuns, Ms, te pup!

Vizitator
Postat

Astazi am fost la Ana. Modalitate de contact whatsapp. Locatie blocuri noi langa coresi. Am optat pt o fin. Inceput cu un ON executat corect la dus apoi in camera restul actiunii NP si AP. Confirm ca fata este ok curata draguta si incearca sa se faca placuta acest lucru iesindu-i f bine. E o prezenta agreabila are ochii albastri si o fata simpatica. Fund maricel exact pe gustul meu. Acum note:

ON: 8-9

NP: 8-9

AP: 8-9

Recomand. Tarif: 150lei

Vizitator bob000
Postat

Azi am reusit sa o vizitez pe Ana, tot la fel de frumoasa si draguta ca data trecuta si bineinteles pusa pe fapte. Bine am facut ca am venit de direct de acasa dupa un dus corespunzator, atata i-a trebuit sa auda ca nu prea avea stare, sarutari direct de la usa mangaieri si deja era mareee, m-a dezbracat instant trecand la un oral pe care numai ea stie  sa-l faca, de care nu prea am mai mai avut parte, GFE sau PSE puteti sa-i spuneti cum vreti, prea bun, trecut si in dormitor si la fapte mai mari... finalizand oral, si ce finlizare...a scos tot ce a putut, a inceput sa se joace cu sperma, iar sugand-o, peste fata, sperma si saliva peste tot, asa cum numai prin filme mai vezi, ceva de genu', dus, igienizare, si un masaj bun de care am avut parte, si iar trecand la dezmat, incapnd iarasi cu un oral, nu cred sa ne fi scapat vreo pozitie, o tipa cu care poti experimenta mai multe poziti si careia ii face placere acest lucru, normal si finalizand glorios in prezervativ de data asta, igienizre , stat la taclale, servit cu apa pentru o hidratare necesara

Ca si note:

Fata: 8-9 depinde de gusturi, frumoasa la chip, poate mersul la sala o sa-i priasca si mai bine

Igiena: 9-10, curata, placut mirositoare, dar nu a facut dus in prezenta mea

ON: clar 10, printre cele mai bune 

NP:9, poate data viitoare va fii si mai bine

AP, nu am facut desi  e in meniu , poate data viitoare daca ne incadram ...

GFE sau PSE sau stiu eu cum clar e de 10, nu a lipsit nimic

De revenit clar DA

SI sa zicem ca si raport calitate-pret, nu cred ca se poate mai bine de atat.

Achitat cadoul de 250 la plecare fara sa mi se ceara acest lucru. si stat aproximative 1h 30 min sau poate nu am vazut eu bine

Te pup draga Ana si sper sa ne revedem curand, si scuza-ma inca o data ca a trebuit sa inchei programul.

Postat

Revizitat domnita, programarea prin wp, raspuns promt, se pare ca am avut noroc , stabilit ora intalnirii. M-a intampinat imbracata casual, servit cafea stat la taclale destul de mult, domnita stie sa intretina atmosfera, din cand in cand, ma atingea cu mana prin locurile sensibile, zambind provocator , mers la dus si trecut la actiune.

Ana: 9 fata ochi albastri, fata rotunda ca de papusica, tunsa scurt, vopsita roscat-castaniu.

7,5-8 corp, nu este pentru amatorii de fete slim, dar nu este nici BBW, cam 1,65

ON: 9 cu deep, CIM, lins, atentie la adiacente, priviri perverse, din mai multe pozitii, foarte bun.

NP: 9 propune, se implica, geme natural si ce cred eu ca este mai important: se umezeste natural!

FK: 9 senzual cu initiativa

Anal: 8 nu sunt mare fan!

Igiena: 9 nu a facut dus in prezenta mea, dar nu am simtit mirosuri.

Tarif: 150/250h, lasati de mine la sfarsitul intalnirii, fara a fi ceruti.

Atitudine: 10 proclient, are scenariul ei, dar se adapteaza dupa cerintele clientului.

De recomandat: Da, pentru cine cauta servicii complete si o companie placuta.

De revenit: eu da, de cate ori pot.

Multumesc pentru vizita si recenzia frumoasa, si eu m-am simtit bine in compania ta, te pup!

• Like 1
Postat

Astazi am fost la Ana. Modalitate de contact whatsapp. Locatie blocuri noi langa coresi. Am optat pt o fin. Inceput cu un ON executat corect la dus apoi in camera restul actiunii NP si AP. Confirm ca fata este ok curata draguta si incearca sa se faca placuta acest lucru iesindu-i f bine. E o prezenta agreabila are ochii albastri si o fata simpatica. Fund maricel exact pe gustul meu. Acum note:

ON: 8-9

NP: 8-9

AP: 8-9

Recomand. Tarif: 150lei

Iti multumesc pentru vizita si recenzie, si eu m-am simtit bine, te pup si te mai astept cu drag.

Postat

Azi am reusit sa o vizitez pe Ana, tot la fel de frumoasa si draguta ca data trecuta si bineinteles pusa pe fapte. Bine am facut ca am venit de direct de acasa dupa un dus corespunzator, atata i-a trebuit sa auda ca nu prea avea stare, sarutari direct de la usa mangaieri si deja era mareee, m-a dezbracat instant trecand la un oral pe care numai ea stie  sa-l faca, de care nu prea am mai mai avut parte, GFE sau PSE puteti sa-i spuneti cum vreti, prea bun, trecut si in dormitor si la fapte mai mari... finalizand oral, si ce finlizare...a scos tot ce a putut, a inceput sa se joace cu sperma, iar sugand-o, peste fata, sperma si saliva peste tot, asa cum numai prin filme mai vezi, ceva de genu', dus, igienizare, si un masaj bun de care am avut parte, si iar trecand la dezmat, incapnd iarasi cu un oral, nu cred sa ne fi scapat vreo pozitie, o tipa cu care poti experimenta mai multe poziti si careia ii face placere acest lucru, normal si finalizand glorios in prezervativ de data asta, igienizre , stat la taclale, servit cu apa pentru o hidratare necesara

Ca si note:

Fata: 8-9 depinde de gusturi, frumoasa la chip, poate mersul la sala o sa-i priasca si mai bine

Igiena: 9-10, curata, placut mirositoare, dar nu a facut dus in prezenta mea

ON: clar 10, printre cele mai bune 

NP:9, poate data viitoare va fii si mai bine

AP, nu am facut desi  e in meniu , poate data viitoare daca ne incadram ...

GFE sau PSE sau stiu eu cum clar e de 10, nu a lipsit nimic

De revenit clar DA

SI sa zicem ca si raport calitate-pret, nu cred ca se poate mai bine de atat.

Achitat cadoul de 250 la plecare fara sa mi se ceara acest lucru. si stat aproximative 1h 30 min sau poate nu am vazut eu bine

Te pup draga Ana si sper sa ne revedem curand, si scuza-ma inca o data ca a trebuit sa inchei programul.

Si eu te pup si te mai astept pentru alte ,,fapte mari,,  :girly  :girly  :*  :*

Postat

Buna dragilor, astazi am program pana la ora 20, iar  maine voi fi disponibila intre 9 si 19, pup!

Postat

Buna dragilor, disponibila  :*  :*  :*

• Like 2
Vizitator alexandru3108
Postat

Azi am avut si eu programare, telefonic, respectata de ambele parti, zona Coresi, blocurile noi, usor de ajuns si parcari pe toate partile. Apartament curat(studio), camera de lucru curata, prosoape geluri etc.... . Desi eram dusat de acasa am fost invitat la un dus in 2( daca mai stateam la dus 5 minute aia era... ma puteam imbraca ;)) ). Ca actiune am optat pentru o finalizare total. Domnisoara este super ok , stie sa te faca sa te simti in largul tau, curata , epilata. La alegerea mea toate serviciile au fost protejate( nu din cauza domnisoarei ci pur si simplu asa e mai ok pentru toata lumea). Actiunea a fost peste asteptari , m-am simtit super relaxat si ok.

Nu am sa sau note pt ca as fi subiectiv, dar este o domnisoara care stie sa te faca sa te simti bine. Si la final cind am vrut sa ma imbrac am fost din nou invitat in camera de actiune unde am beneficiat si de un masaj senzational.

150 ron/ 30 min/ o finalizare. Nu m-am simtit nici o clipa grabit si telefoanele nu au sunat deloc.

Nu sint un mare gigolo dar pentru o relaxare de calitate o recomand pe domnisoara( printre alte discutii mi-a spus ca inca nu am vazut nimic:)) )

Vizitator bob000
Postat

Azi am avut si eu programare, telefonic, respectata de ambele parti, zona Coresi, blocurile noi, usor de ajuns si parcari pe toate partile. Apartament curat(studio), camera de lucru curata, prosoape geluri etc.... . Desi eram dusat de acasa am fost invitat la un dus in 2( daca mai stateam la dus 5 minute aia era... ma puteam imbraca ;)) ). Ca actiune am optat pentru o finalizare total. Domnisoara este super ok , stie sa te faca sa te simti in largul tau, curata , epilata. La alegerea mea toate serviciile au fost protejate( nu din cauza domnisoarei ci pur si simplu asa e mai ok pentru toata lumea). Actiunea a fost peste asteptari , m-am simtit super relaxat si ok.

Nu am sa sau note pt ca as fi subiectiv, dar este o domnisoara care stie sa te faca sa te simti bine. Si la final cind am vrut sa ma imbrac am fost din nou invitat in camera de actiune unde am beneficiat si de un masaj senzational.

150 ron/ 30 min/ o finalizare. Nu m-am simtit nici o clipa grabit si telefoanele nu au sunat deloc.

Nu sint un mare gigolo dar pentru o relaxare de calitate o recomand pe domnisoara( printre alte discutii mi-a spus ca inca nu am vazut nimic:)) )

chiar ca inca nu ai vazut mai nimic si nici eu nu cred...

Postat

Iti multumesc frumos, te mai astept sa le vezi pe toate  :girly  te pup si te imbratisez!

Postat

chiar ca inca nu ai vazut mai nimic si nici eu nu cred...

:hug1

Postat

Buna dragilor! Disponibila  :*

• Like 1
Postat

:heart:  :heart:  :heart:  Sunt dispusa sa ofer: ON/OP, NP, AP, CIM, COF, GFE. FK, masaj erotic, masaj de relaxare.

Nu accept cunnilingus, ani..

Cadoul: 

150 lei 30 min 1 fin.,

250 ora cu 1, 2 fin..

Locatie zona Coresi.

Imi rezerv dreptul de a-mi selcta clientii,

Va pup, o zi faina! :heart:  :heart:  :heart:

• Like 1
Postat

:heart:   :heart:   :heart:  Buna dragilor, disponibila, program azi pana la 17.

Sunt dispusa sa ofer: ON/OP, NP, AP, CIM, COF, GFE. FK, masaj erotic, masaj de relaxare.

Cadoul: 

150 lei 30 min 1 fin.,

250 ora cu 1, 2 fin..

Locatie zona Coresi.

Va pup, o zi faina!  :heart:   :heart:   :heart:

• Like 2
Postat

:heart:    :heart:    :heart:  Buna dragilor, disponibila, program astazi pana la ora 20.

Sunt dispusa sa ofer: ON/OP, NP, AP, CIM, COF, GFE. FK, masaj erotic, masaj de relaxare.

Cadoul: 

150 lei 30 min 1 fin.,

250 ora cu 1, 2 fin..

Locatie zona Coresi.

Va pup, o zi faina!   :heart:    :heart:    :heart:

• Like 1
Postat

:heart:     :heart:     :heart:  Buna dragilor, disponibila, program astazi pana la ora 17.

Cadoul: 

150 lei 30 min 1 fin.,

250 ora cu 1, 2 fin..

Locatie zona Coresi. Programare la 0736820606, sms si WhatsApp.

Va pup, o zi faina!    :heart:     :heart:     :heart:

• Like 1
Postat

:heart:      :heart:      :heart:  Buna dragilor, disponibila, program astazi pana la ora 17.

Cadoul: 

150 lei 30 min 1 fin.,

250 ora cu 1, 2 fin..

Locatie in zona Coresi. Programare la 0736820606, sms si WhatsApp.

Va pup, o zi faina!     :heart:      :heart:      :heart:

• Like 2
Postat

Buna dragilor, disponibila :*

• Like 1
Vizitator alexandru3108
Postat

Pentru miine dimineata la 10.00 ma primesti o ora la tine?

Postat

Pentru miine dimineata la 10.00 ma primesti o ora la tine?

da, te astept  :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...