dinoz Reputație: 681 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Ianuarie 30, 2019 A iesit la pensie Ce limbi i ai da tu in cur..daca ti ai permite...sunt acri strugurii)))
sorsor7 Reputație: 155 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 Ce limbi i ai da tu in cur..daca ti ai permite...sunt acri strugurii))). Uite ca mai sunt cate unii care ar da limbi unui wc public ! Bafta prietene
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2019 . Uite ca mai sunt cate unii care ar da limbi unui wc public ! Bafta prietene Esti constient ca tot ataci o persoana care nu-ti raspunde? Da sau Nu, atat vreau.Acum ca stii clar ce faci, spune-mi daca ajunge undeva ce vrei sa spui? Da sau Nu.Continuarea crezi ca-ti aduce satisfactie? Doar Nu este suficient.Bun, ajungem la concluzia ca bati piua cand puteai sa faci ceva care iti place... Oh, sunt multe care ti-ar placea, zgarmanatul in rahatul trecutului iti da o satisfactie imaginara, realist vorbesti singur. Sesizez un Da?Stii ce ai de facut.
sorsor7 Reputație: 155 Postat Ianuarie 31, 2019 Postat Ianuarie 31, 2019 Esti constient ca tot ataci o persoana care nu-ti raspunde? Da sau Nu, atat vreau.Acum ca stii clar ce faci, spune-mi daca ajunge undeva ce vrei sa spui? Da sau Nu.Continuarea crezi ca-ti aduce satisfactie? Doar Nu este suficient.Bun, ajungem la concluzia ca bati piua cand puteai sa faci ceva care iti place... Oh, sunt multe care ti-ar placea, zgarmanatul in rahatul trecutului iti da o satisfactie imaginara, realist vorbesti singur. Sesizez un Da?Stii ce ai de facut.. Nu cred ca aveam dialog cu tine . Ceao
tandberg Reputație: 544 Postat Ianuarie 31, 2019 Postat Ianuarie 31, 2019 @Sorsor 7De ce nu iei partea buna a damei ?Chiar toata intalnirea cu ea a fost jalnica ?
sorsor7 Reputație: 155 Postat Ianuarie 31, 2019 Postat Ianuarie 31, 2019 Partea buna ai idee care a fost ? Sa o fut pentru placerea ei . Cost 0
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 1, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Februarie 1, 2019 Plăcerea mea vine natural cu oricine doresc eu, faptul că ai plecat fără a regla partea financiară și ești lipsit de respect timp de doi ani față de o necunoscută în mediul online...doar tu știi ce este și ce ți se întâmplă. 1 1
philipssb Reputație: 6 Postat Februarie 1, 2019 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Februarie 1, 2019 Vis esti disponibilă?
tandberg Reputație: 544 Postat Februarie 1, 2019 Postat Februarie 1, 2019 Plăcerea mea vine natural cu oricine doresc eu, faptul că ai plecat fără a regla partea financiară și ești lipsit de respect timp de doi ani față de o necunoscută în mediul online...doar tu știi ce este și ce ți se întâmplă.Cea mai ultra faza ar fi ca cineva care iti place sub multe aspecte , sa vina la tine de multe ori si dupa cateva randevuuri reusite si orgasmice sa ajungeti la :Orgasm simultan la sex normalAsta ar fi ca o quintesenta a la Vistantric...ce spui ?☺
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 1, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Februarie 1, 2019 Cea mai ultra faza ar fi ca cineva care iti place sub multe aspecte , sa vina la tine de multe ori si dupa cateva randevuuri reusite si orgasmice sa ajungeti la :Orgasm simultan la sex normalAsta ar fi ca o quintesenta a la Vistantric...ce spui ?☺ðŸ˜Ai rămas în urmă...Conexiunea din timpul orgasmului nu este la oferte, sunt multi care au reușit din prima și au posibilitatea să regăsească senzația in fiecare întâlnire.Asa ceva nu se cere, ci se face...ne găsim reciproc cu un cumul de senzații in punctul de concentrare cel mai elevat al orgasmului.Totusi, cu toată experiența și puterea de a experimenta...ceea ce vine natural rămâne o esență din care ne înfruptăm și de care ne bucurăm necondiționat. 1 1
sorsor7 Reputație: 155 Postat Februarie 1, 2019 Postat Februarie 1, 2019 Plăcerea mea vine natural cu oricine doresc eu, faptul că ai plecat fără a regla partea financiară și ești lipsit de respect timp de doi ani față de o necunoscută în mediul online...doar tu știi ce este și ce ți se întâmplă. . Vezi ? Cum sa reglam partea financiara daca nici gratis nu mi-a placut ? Da ti singura un raspuns . Imi place sa fac sex dar nu-mi bat joc de mine sa se intample cu oricine - am anumite standarde mult mai inalte decat tine . Tu te futi cu bani cu oricine - aviz amatorilor tai care vor sa te linga ...wc public esti !
tandberg Reputație: 544 Postat Februarie 1, 2019 Postat Februarie 1, 2019 Ai rămas în urmă...Conexiunea din timpul orgasmului nu este la oferte, sunt multi care au reușit din prima și au posibilitatea să regăsească senzația in fiecare întâlnire.Asa ceva nu se cere, ci se face...ne găsim reciproc cu un cumul de senzații in punctul de concentrare cel mai elevat al orgasmului.Totusi, cu toată experiența și puterea de a experimenta...ceea ce vine natural rămâne o esență din care ne înfruptăm și de care ne bucurăm necondiționat.Vis tantric, esti mereu plina de surprize....si cand te gandesti ca duminica pe 03.02.2019 voi fi la cativa km de iatacul tau....hmmm.
sexdivinpreafin Reputație: 99 Postat Februarie 2, 2019 Oras:Trerra Oras:Trerra Postat Februarie 2, 2019 sa mai pui poze cu pizda ta :) 1 1
sorsor7 Reputație: 155 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 Vor urmaritorii sa isi faca o laba ca e multttt mai sanatoasa decat sa te penetreze in pizda aceea care nu iti dai seama daca e vre o diferenta intre ea si un wc public
dandannn Reputație: 233 Postat Februarie 2, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 2, 2019 Nefericitule! Esti mic,handicapat la minte,Everestul e inalt si abrupt si tu esti convins ca ai si fost in varf!De fapt tu nu esti decat in varful pulii ca doar acolo poti sa urci,eventual si cu curul din cand in cand!Banuiesc ca esti foarte fericit in micimea si prostia ta dar ai putea sa nu mai poluezi asa des topicele cu fel de fel de idiotenii!Deci lasa-neeee,lasa-neeeeeeeeeeeeeeeee!
sorsor7 Reputație: 155 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 Nefericitule! Esti mic,handicapat la minte,Everestul e inalt si abrupt si tu esti convins ca ai si fost in varf!De fapt tu nu esti decat in varful pulii ca doar acolo poti sa urci,eventual si cu curul din cand in cand!Banuiesc ca esti foarte fericit in micimea si prostia ta dar ai putea sa nu mai poluezi asa des topicele cu fel de fel de idiotenii!Deci lasa-neeee,lasa-neeeeeeeeeeeeeeeee!. RECOMANDARE - Canta la alta masa - aici bolnavii mintal , retardatii , cactii cu ochi , si idiotii ca tine nu au loc ! Te-ai imputit in Craiova si ai zis sa te bagi in seama ca un rahat si in alte orase ! Macar eu am pula nu rama ca a ta de zici ca e nascuta azi-dimineata. Boratur o
dandannn Reputație: 233 Postat Februarie 2, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 2, 2019 . RECOMANDARE - Canta la alta masa - aici bolnavii mintal , retardatii , cactii cu ochi , si idiotii ca tine nu au loc ! Te-ai imputit in Craiova si ai zis sa te bagi in seama ca un rahat si in alte orase ! Macar eu am pula nu rama ca a ta de zici ca e nascuta azi-dimineata. Boratur oProstule,ai dat rarut pe la scoala,vad ca faci greseli.Corect este"cu un rahat din alt oras",fiind vorba de tine.Aia cu vestitul tau cardan se stie "de la Nistru pan' la Tisa".Tu de ce crezi ca nu te mai primesc fetele? De frica biensur! Si ca bonus ne poti pupa in cur,rimeaza cu biensur!
sorsor7 Reputație: 155 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 Prostule,ai dat rarut pe la scoala,vad ca faci greseli.Corect este"cu un rahat din alt oras",fiind vorba de tine.Aia cu vestitul tau cardan se stie "de la Nistru pan' la Tisa".Tu de ce crezi ca nu te mai primesc fetele? De frica biensur! Si ca bonus ne poti pupa in cur,rimeaza cu biensur! . Saracul de tine ...imi plangi mie de mila :)) , cacat cu ochi ! Si prost si fudul - tigan de satra . Esti la ani lumina de realitate . Te bagi cu capul in cacat de unul singur . Sa te speli si sa te stergi la gura cand iti mai baseste mintea sa faci pe desteptul sa ma corectezi tu pe mine . Asteapta poza cu pizda sa iti faci o laba trista , bani sa o vizitezi nu ai ori nu te primeste :)))))) .
philipssb Reputație: 6 Postat Februarie 3, 2019 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Februarie 3, 2019 Chiar si asa sorsor7...esti retardat ! Tu nu vezi ca nu intereseaza pe nimeni părerea ta! Ai facut ..sau nu ai facut...dacă ai standarde de ce te-ai dus la vis ?? Stop! Esti penibil !
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 3, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Februarie 3, 2019 Vor urmaritorii sa isi faca o laba ca e multttt mai sanatoasa decat sa te penetreze in pizda aceea care nu iti dai seama daca e vre o diferenta intre ea si un wc publicIn păsărica mea s-au uitat recent patru doctori și o doctorița...nu te îngriji tu de curățenia mea.Vezi ce ai tu pe la gura înainte de a îți lauda faptele! 2 1
sorsor7 Reputație: 155 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 Chiar si asa sorsor7...esti retardat ! Tu nu vezi ca nu intereseaza pe nimeni părerea ta! Ai facut ..sau nu ai facut...dacă ai standarde de ce te-ai dus la vis ?? Stop! Esti penibil !. Stai ca mai vine unul tot din zona aluia retard...din Slatina acum :)) ..te intreaba acasa daca m-am dus eu la ea ? Important e ca eu stiu ce vorbesc - voi doar mancati cacat -dupa ce ajungi sa te primeasca scrie-mi - asta in caz ca nu mori pana atunci . Meltean putred !
sorsor7 Reputație: 155 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 In păsărica mea s-au uitat recent patru doctori și o doctorița...nu te îngriji tu de curățenia mea.Vezi ce ai tu pe la gura înainte de a îți lauda faptele! . Deci a fost nevoie de 5 :))) - e evident ca am dreptate cu ce spun ! Daca erai ok te opreai la primul nu mai mergeai la ceilalti 4 . Te dai singura de gol ! Era si un banc cu una careia i-a intrat o musca in pizda...si s-a dus la mai multi ginecologi sa i-o scoata...iti bagau mana apoi pula in pizda ei ...dar nu reuseau sa i o scoata ...i-a luat tot ca tine la rand pana a ajuns la unul cel mai batran si ii zice tipei ...dezbraca te fata mea...si zice asta : si dumneavoastra domn doctor vrei sa o bagi in pizda ? Dar doctorul zice : nu fata mea / eu ma cac ca musca trage la cacat :))) . Ti se potriveste manusa faza , wc -uleee public !
dandannn Reputație: 233 Postat Februarie 3, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 3, 2019 In păsărica mea s-au uitat recent patru doctori și o doctorița...nu te îngriji tu de curățenia mea.Vezi ce ai tu pe la gura înainte de a îți lauda faptele!Fiecare s-a uitat "in" si "la" pasarica in scopuri si cu interese diferite.Doctorii si-au dat duhul pe rand.Consult medical nu a rezistat (oare) sa faca decat doctorita!
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 3, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Februarie 3, 2019 Șeful de la gineco, gastro, doctor de rinichi, ginecoloaga și chirurgul.Chirurgul a câștigat...un caz rar, iar eu sănătate și o refacere grea. 2 1
Postări Recomandate