Sari la conținut

VisTantric 0731670030

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu are argument si va crede că l-am jignit...Opreste-te din a mai rade cu prostii, demonstrează ca ai clasă!

dar eu nu rad cu ei, radeam de tine :))))))
Vizitator
Postat

#@Chancelor, te-ai luat cu vorba si ai uitat ce ti-am zis! Doar unul in patru ani a reusit sa facă ceea ce il sfatuiesti tu pe @Regatron...si s-a intamplat pentru ca eu l-am lăsat, eram curioasă sa il cunosc! Acum el neagă că este cel care cred eu de pe forum, îi e teamă ca ii fac recenzie si il trec la de evitat...dar el stie ca mai are o sansă!

La cate aberatii ai in cap, daca el neaga, tind sa-l cred, ai si paranoia in floare... 

Nu demult imi puneai ca eu am clone pe topicul tau. Nici nu stii cat de bolnava psihic esti.

:laugh2  ;)

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ok, treaba ta. Dar totusi...incearca sa ai mai multa atentie!  

La cate aberatii ai in cap, daca el neaga, tind sa-l cred, ai si paranoia in floare... 

Nu demult imi puneai ca eu am clone pe topicul tau. Nici nu stii cat de bolnava psihic esti.

:laugh2  ;)

Eu te invit sa dezvolti o ratiune si tu tot cu povesti de adormit copiii ma iei!...
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Ok, treaba ta. Dar totusi...incearca sa ai mai multa atentie!   Eu te invit sa dezvolti o ratiune si tu tot cu povesti de adormit copiii ma iei!...

Eu pe tine?  :laugh2

Ce psihologie inversa de rahat!  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu pe tine?  :laugh2

Ce psihologie inversa de rahat!  :laugh2

Tu pe mine ce anume? Sunt mai multe idei in spusele mele...
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Tu pe mine ce anume? Sunt mai multe idei in spusele mele...

Mai stiu pe cineva caruia ii spun "Stai jos si gandeste"... Raspunde "Nu vreau sa gandesc!" si pleaca!

La tine e mai grav, tu zici "Eu nu gandesc, eu aberez si stau pe capul tau pentru ca singuratatea a ajuns imposibila!"

Intre 2 bolnavi psihic, il prefer pe ala, macar sta in boala lui acolo.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

O gramada de neaveniti posteaza pe acest topic, oameni care doar stau la vorbe cu mine in mod inutil si nu intentioneaza sa ma intalneasca. Ceilalti care ma intalnesc si care vor sa ma cunoasca refuza orice comentariu...O situatie de toata jena ce tine deja de un an de zile! Netrebnicii...

post-143417-0-55056900-1527437575_thumb.jpg

• Like 11
  • Minus 35
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai stiu pe cineva caruia ii spun "Stai jos si gandeste"... Raspunde "Nu vreau sa gandesc!" si pleaca!

La tine e mai grav, tu zici "Eu nu gandesc, eu aberez si stau pe capul tau pentru ca singuratatea a ajuns imposibila!"

Intre 2 bolnavi psihic, il prefer pe ala, macar sta in boala lui acolo.

Nu are legătură cu ceea ce am spus eu...Vrei sa-ti repet la nesfârsit cu alte si alte cuvinte?
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Nu are legătură cu ceea ce am spus eu...Vrei sa-ti repet la nesfârsit cu alte si alte cuvinte?

Mai e cazul sa-mi demonstrezi ce am spus deja? Cauta un prost, in sensul cel mai adevarat al cuvantului, de care sa te agati, cu care sa te joci, sa te plictisesti, sa-i dai un sut in cur si sa revii sa ne agasezi... Dar macar un timp mai respiram fara disperarea ta. ;)

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai e cazul sa-mi demonstrezi ce am spus deja? Cauta un prost, in sensul cel mai adevarat al cuvantului, de care sa te agati, cu care sa te joci, sa te plictisesti, sa-i dai un sut in cur si sa revii sa ne agasezi... Dar macar un timp mai respiram fara disperarea ta. ;)

"Oare geniul care a dat lumii teoria relativității și a revoluționat fizica, a aruncat niște vorbe în vânt, fără să știe ce zice atunci când a spus că noi toți suntem genii? ​

Judecând după faptul că suntem dispuși să acceptăm alte teorii mai complicate pe care Einstein ni le-a dat, dar nu și asta (toți suntem genii), putem trage o singură concluzie: avem foarte puțină încredere în noi înșine și drept urmare și mai puțină incredere în cei din jurul nostru.

APARTENENŢĂ SOCIALĂ

GÂNDIREA POZITIVĂ

ÎNCREDERE ÎN FORŢELE PROPRII

INTELIGENŢĂ EMOŢIONALĂ

GÂNDIREA "OUT OF THE BOX"

Apartenenţa socială, este cea responsabilă de felul în care socializăm şi ne creăm noi prietenii. Până la urmă se spune că media prietenilor tăi eşti tu.

Încrederea în propria persoană, este cea responsabilă de realizarea proiectelor semnificative din viaţa noastră şi cea care ne conferă oportunitatea unor alegeri cutezătoare!

Gândirea pozitivă, este cea responsabilă de modul în care proiectăm viaţa. Nu e aşa că avem un cadou superb de care uneori uităm să profităm? Cadoul este însăşi viaţa!

Inteligenţa emoţională nu putea să lipsească pentru că ea este esenţială din atâtea puncte de vedere încât dacă o dezvoltăm poate determina caracterul de învingător al unui individ în comparaţie cu cel de învins în cazul în care nu este dezvoltată.

Gândirea “Out of the Box” este responsabilă cu schimbarea proiecţiei asupra evenimentelor din viaţa copilului tău, ori de câte ori acesta are nevoie."

Nu esti pregătită să ai un copil încă, de aceea refuzi sa ai o relație apropiată cu sora ta...

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sa aveți o seară plăcută!

...Si singură imi pot face fotografii drăguțe! ☺post-143417-0-41315200-1527446354_thumb.jpg

• Minus 1
Vizitator
Postat

Ce hazna e topicul asta ??? :laugh2

Postat

Lsai aburelile si prosteala ca voi sunteti nimfomane,va place pula la nebunie,sunteti experte in sex si alte cacaturi.

Postat

Adevaratul futac vrea cârnita frageda,puiet fr vergeturi,celulita,unci care atârn dizgraios si ugere ca cltitele.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Clientela voastr se limiteaz doar la sclavii sexuali si limburicii anali care sunt complexai de frumuseea putoaicelor,acei papagali flauai care dau in bâlbâial când au in fata o fata frumoasa.

Postat

Va ludai ca suntei realizate trâind intr-o lume paralel, dar uitai ca singurul motiv pentru care o femeie de 40+ se prostitueaz doar de foame.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

pai nu spuneai tu fa prajito ca toti suntem proxeneti si numai tu si cu Adina, balena aia cu hepatita sunteti independente ?

• Like 3
  • Minus 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...