Sari la conținut

VisTantric 0731670030

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Mamaie Alexandra,împăcați-va cu gândul ca sunteti niște prostituate expirate la sfârșit de "cariera" Acum noua generație (Inesuka,Tanya,Deliapisii.....) mananca cozonac iar voi firmiturile.
Lăsați aburelile si prosteala ca voi sunteti nimfomane,va place pula la nebunie,sunteti experte in sex si alte cacaturi.
Adevaratul futac vrea cârnita frageda,puiet fără vergeturi,celulita,șunci care atârnă dizgrațios si ugere ca clătitele.
Clientela voastră se limitează doar la sclavii sexuali si limburicii anali care sunt complexați de frumusețea puștoaicelor,acei papagali flaușați care dau in bâlbâială când au in fata o fata frumoasa.
A dat strechea in voi,frustrările va fac sa aveți reacții stupide,imbecile.
Va lăudați ca sunteți realizate trâind intr-o lume paralelă, dar uitați ca singurul motiv pentru care o femeie de 40+ se prostituează doar de foame.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Mai mare oftica si disperare nu am vazut vreodată in viața mea... 😅

Nu ati putut rezista nici macar o pagină, circarilor!!!!

Dar vai, nu sunt clonele voastre ce-mi fac spam pe pagina...Mai am eu alți prosti ce-mi stau la cur de patru ani pe acest site? 😅😈

• Like 17
  • Minus 21
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Mie imi pare corect...Sa aibă acces gratis la creditare doar oamenii inteligenti, alta viață...uraaa!!! 😀

• Like 17
  • Minus 22
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
De aceea am zis cu admirație ca e genial...Nu-i bine ca grosul banilor sa aibă o directie concretă? Am purtat aceasta discutie deja in urma cu mulți ani cu niste oameni si am zis că nu e ok...
  • Like 17
  • Minus 22
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Eu am zis ca nu mai ajut pe nimeni!!!

Ce-s comentariile astea daca nu aveti nimic de zis? Dereglatilor, iesiti din filmul vostru...Ati atins limita ridicolului si nici nu realizați! ðŸ˜

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Mai mare oftica si disperare nu am vazut vreodată in viața mea...

Nu ati putut rezista nici macar o pagină, circarilor!!!!

Dar vai, nu sunt clonele voastre ce-mi fac spam pe pagina...Mai am eu alți prosti ce-mi stau la cur de patru ani pe acest site?

Mie imi pare corect...Sa aibă acces gratis la creditare doar oamenii inteligenti, alta viață...uraaa!!!

De aceea am zis cu admirație ca e genial...Nu-i bine ca grosul banilor sa aibă o directie concretă? Am purtat aceasta discutie deja in urma cu mulți ani cu niste oameni si am zis că nu e ok...

Eu am zis ca nu mai ajut pe nimeni!!!

Ce-s comentariile astea daca nu aveti nimic de zis? Dereglatilor, iesiti din filmul vostru...Ati atins limita ridicolului si nici nu realizați!

Mai are cineva dubii ca fufa e bolnava psihic?! 

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Cât de proasta esti sa te bagi in vorba cuiva...Nu esti capabila sa porti o discutie cu mine fara sa jignesti si ai pretenția sa-mi înțelegi vreo idee aruncata-n frânturi aici care pur si simplu doar acopera tampeniile voastre... 😠Atentie, o fufă proastă stă la curul meu! 😎

• Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator

Cât de prosta esti sa te bagi in vorba cuiva...Nu esti capabila sa porti o discutie cu mine fara sa jignesti si ai pretenția sa-mi înțelegi vreo idee aruncata-n frânturi aici care pur si simplu doar acopera tampeniile voastre...

Ia uite unde era capabila care la 2 postari ma numeste proasta pentru ca are vocabularul vast.

M-ai minusat, cred ca plang 2 zile!

Drogata retardata, plina de boli, sifilisul scrie pentru tine acum!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...