Sari la conținut

VisTantric 0731670030

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pentru cei care așteaptă să revin din vacanță un mic cadou... ðŸ˜post-143417-0-42712300-1526753581_thumb.jpg

• Like 7
  • Minus 34
  • Oras:Pitesti
Postat

Strambo stai fabsi tu dreptate macar în poza să nu cazi de pe tocuri cu curul in pula

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Da au dreptate băieți când te înjură că ești o zdranta

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

L-ai supărat rău pe colegu prea i zice cu poftă ?!!

Vacanță plăcută și să revi cât mai curând .

O seară plăcută tuturor.

Ah, nu-i nimic grav...a realizat doar că l-am "simtit" si nu-i printre cei care asteaptă sa-mi închei vacanța. Noapte bună! 😊
  • Like 4
  • Minus 34
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

http://nimfomane.com/forum/uploads/monthly_05_2018/post-143417-0-42712300-1526753581.jpg

Pe sub rochia aia mai ai ceva haine?😀😀😀

...Doar o păsărică mică și drăguță pregătită pentru pofticioșii care-mi vor oferi cunnilingus și câteva orgasme după vacanță! 😇😊

post-143417-0-46478800-1526816386_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 34
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu sunt tarife si nu stiu cum se numesc de fapt, am un lapsus..încearcă tu sa denumesti, dar in gând si apoi imi spui si mie la telefon răspunsul corect. Pana la urma ai reusit sa ajungi la mine...? A trecut ceva timp deja si vad ca nehotărîții au mare ghinion să ma întâlnească! E un miracol, zic eu... 😈

Postat

Dacă vrei am câteva limbi pentru o ciorba sau cu măsline păsărică o putem fierbe unpic după .

O zi minunată încă ești doar un vis pt mine deocamdată.

• Like 1
  • Oras:valcea
Postat

Ok, dar o decoram cu căpșuni și o udam cu șampanie. ðŸ˜ðŸ˜

• Like 1
Postat

Ok, dar o decoram cu căpșuni și o udam cu șampanie. ðŸ˜ðŸ˜

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Un set de analize cand postezi ???

• Minus 1
Postat

Hai bre nea ioane cân te ia caru tãras te mai uiți de analize de crăpat tot odată crapi nu de zece ori măcar să crapi din @Vis analize poa să pună si la tabelul de întreținere cine vrea riscă cine nu se însoară.

O zi bună

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Un set de analize cand postezi ???

Eu tot n-am inteles cu ce ocazie imi cereti voi asa ceva! Imi puteti repeta, vă invit din nou pe acest topic...Crede-ma, n-am vazut in viața mea atâția prosti strânsi la un loc si-atât de aproape. 😈

O programare se poate?

Nu.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă vrei am câteva limbi pentru o ciorba sau cu măsline păsărică o putem fierbe unpic după .

O zi minunată încă ești doar un vis pt mine deocamdată.

O seară bună! ☺

Despre ce vorbim, spune româneste...nu te rusina! Am zis, cu acele orgasme la minut...limba va fierbe cu siguranță. Recomand ca ritmul sa fie neîntrerupt si fără schimbari in timp ce ies zgomotele plăcerii.

Postat

Nu sunt tarife si nu stiu cum se numesc de fapt, am un lapsus..încearcă tu sa denumesti, dar in gând si apoi imi spui si mie la telefon răspunsul corect. Pana la urma ai reusit sa ajungi la mine...? A trecut ceva timp deja si vad ca nehotărîții au mare ghinion să ma întâlnească! E un miracol, zic eu 

ne-am vazut odata,acum 2 luni...stii tu...

Vizitator
Postat

Eu tot n-am inteles cu ce ocazie imi cereti voi asa ceva! Imi puteti repeta, vă invit din nou pe acest topic...Crede-ma, n-am vazut in viața mea atâția prosti strânsi la un loc si-atât de aproape. Nu.

Ai siflis. Pune analizele alea sa demonstrezi ca nu e asa.

Postat

Nu sunt tarife si nu stiu cum se numesc de fapt, am un lapsus..încearcă tu sa denumesti, dar in gând si apoi imi spui si mie la telefon răspunsul corect. Pana la urma ai reusit sa ajungi la mine...? A trecut ceva timp deja si vad ca nehotărîții au mare ghinion să ma întâlnească! E un miracol, zic eu...

scuza-mi exprimarea :slap2  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

Mamaie Alexandra,împăcați-va cu gândul ca sunteti niște prostituate expirate la sfârșit de "cariera" Acum noua generație (Inesuka,Tanya,Deliapisii.....) mananca cozonac iar voi firmiturile.
Lăsați aburelile si prosteala ca voi sunteti nimfomane,va place pula la nebunie,sunteti experte in sex si alte cacaturi.
Adevaratul futac vrea cârnita frageda,puiet fără vergeturi,celulita,șunci care atârnă dizgrațios si ugere ca clătitele.
Clientela voastră se limitează doar la sclavii sexuali si limburicii anali care sunt complexați de frumusețea puștoaicelor,acei papagali flaușați care dau in bâlbâială când au in fata o fata frumoasa.
A dat strechea in voi,frustrările va fac sa aveți reacții stupide,imbecile.
Va lăudați ca sunteți realizate trâind intr-o lume paralelă, dar uitați ca singurul motiv pentru care o femeie de 40+ se prostituează doar de foame.

Vizitator
Postat

ATENTIE!

BOMBA BIOLOGICA!

SE FUTE FARA PREZ, NU A FACUT ANALIZE IN VIATA EI!

UP

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...