futurist Reputație: 10 Postat Februarie 25, 2013 Postat Februarie 25, 2013 Dupa foto, colega cu:http://nimfomane.com/forum/topic/11310-blonda-cora-lujerului-0764452294/ BRUNETA tanara, sexy, trasaturi asiatice ofer companie intima de calitate oral neprotejat asa cum vrei tu si normal protejat, zona Militari, Lujerului. Cora te pup dulce si te astept, 25 Feb 11:00 0764.620.171
adrianbidiu Reputație: 7 Postat Martie 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2013 Salutam fost eu prin ianuarie.tipa e mica, zici ca-i copila, dar se cunoaste ca nu e **spam editat**.fund micut, sani micuti, trasaturi asiatice.a inceput cu un oral neprotejat, fara sa ma intrebe, m-am trezit cu ala in gura ei. si n-am mai putut zice nu.n-am puttu sa termin oral dar s-a suit pe mine si-a fost okpretul e ok80L ora doua fin. problema e ca cred ca am luat un herpes sau ceva, am avut niste mancarimi la vreo 2 saptamani dupasimptomele erau ori de herpes ori de o iritatie tampita. m-am tratat si a trecut.acum , nu vreau sa dau vina pe ea, dar face un oral bun, doar ca nu optati pentru neprotejat. corpul bun.din pacate platisem 3 finalizari si-am stat doar una , ma grabeam spre serviciu. as mai trece pe la ea. per total. s-a purtat frumos.era curataoral nota , 8,9normal 8,9 la normalul pe mine parea ca ii place simteam ca se apropie de orgasm, dar mi-am dat eu drumul. parea cam dezamagita c-am terminat si era destul de rosie la mufa si ochii bulbucati... deci s-ar putea sa mai si simta ceva.eu fusesem dimineata... asa ca fapt divers.deci o experienta , placuta. din cate vad acum pe net, pare ca are o colega, dar e destul de slabuta... nu stiu ce sa zic.ma duc sa revin. 1
daddy2491 Reputație: 134 Postat Martie 2, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 2, 2013 Offtopic: adita,esti "unicat"...cum adica :"ma duc sa revin"?
adrianbidiu Reputație: 7 Postat Martie 16, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2013 "ma duc SI revin" adica, vreau sa ma duc sa incerc.
alexandru.c Reputație: 164 Postat Martie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2013 zici ca te-ai ales cu un herpes si tu vrei sa revii?
adrianbidiu Reputație: 7 Postat Martie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2013 nu era nimic, intre timp am verificat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum