georgi_88 Reputație: 661 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Aprilie 1, 2013 Pentru ca exist!
stalingrad Reputație: 44 Postat Aprilie 2, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Aprilie 2, 2013 Pentru ca exist! Dacă ar fi să ducem logica până în pânzele albe, ar însemna că nu (mai) putem exista dacă nu suntem aici...Hmm... unde mai pui că s-ar putea chiar să fie adevărat...
raffaello Reputație: -6837 Postat Aprilie 2, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 2, 2013 Nene tanchistule .., Esti barbat puternic . Poti exista si fara forum, indiferent care ar fi el . Cel mult poti spune ca iti coloreaza si condimenteaza viata !
skydiver Reputație: 611 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 3, 2013 Mai cinic uneori eu as raspunde sec si la obiect. Sunt si suntem aici pentru ca ne uneste o pasiune comuna cu legaturi ancestrale din comuna primitiva. Am mai facut parte de-a lungul anilor din mai multe cluburi care aveau ca si chintesenta diverse pasiuni,moto,off road,masini,sah,animale,electronica......sunt un pasionat in viata dar niciodata nu am exagerat in actiuni si atasament cat sa imi pierd echilibrul cerebral. Mi-am facut din nimfomane.CIM un tabiet,il citesc in loc de presa pe care oricum nu o mai citesc de vreo 10 ani. Deci e un substitut al Evenimentului Zilei sau Romania Libera......Nu imi pun intrebarea,cat o sa stau aici? Dar va spun voua raspunsul, atata timp cat siteul o sa-si pastreze matca ( cu sens de fir al apei ) atata timp cat o sa ma simt in largul meu,atata timp nu o sa imi fie lezata libertatea de exprimare si cat timp regulile siteului raman reguli fara echivoc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum