Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2018 Postat Mai 14, 2018 1.55 inaltime,iar greutate 55 kg ;) pupiii butelie
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2018 Postat Mai 14, 2018 Disponibila pentru un sex nebun 😊😆😗😗 1
luis-77 Reputație: 26 Postat Mai 14, 2018 Postat Mai 14, 2018 Bifat!Locatie ok Nerva Traian,baie curata asternuturi curate!Aspect fata 7 Corp 7(are o cicatrice destul de inestetica probabil de la o cezariana)Atitudine 10(face pe dracu in patru sa pleci multumit si evident sa revii)Raport calitate-pret cam mare pretul dupa parerea mea.Nu imi pare rau de bani dar nici nu am plecat extaziat...De revenit nu cred insa niciodata sa nu spui niciodata. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2018 Postat Mai 16, 2018 Disponibila pentru barbatii dornici de un sex nebun 😉😜😗😗
Membru Premium togonezul Reputație: 3402 Postat Mai 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 17, 2018 Salutare, Am vizitat-o pe Sonia saptamana trecuta, motivat partial si de lipsa oricaror altor alternative - ce-i drept si eu m-am hotarat cam tarziu sa caut ceva :) Modalitate de contact: telefonic cu cateva ore inainte, dupa care am confirmat prin sms intalnirea cu o ora inainte, iar odata ajuns in zona am primit ultimele indicatii privind apartamentul si etajul - primul contact mi s-a parut neutru, o voce destul fara inflexiuni. Locatie: Blocul se afla adiacent Nerva Traian, ca punct de reper Las Vegas Cafe. odata ajunsi acolo veti fi ghidati telefonic (cu rabdare) de Sonia. Garsoniera ok, camera de lucru spatioasa, pat ok, potrivit pentru actiune, doar ca asternutul de pat cred vazuse ceva actiune. In rest baia dotata minimal cu un singur gel de dus, feminin, ca sa mirosi bine a diverse floricele exotice, lipsa papuci, in schimb am primit un prosop mare si curat. Aspect: Sonia este micuta de inaltime, undeva pe la 1,55 tenul inchis la culoare (natural), blonda . Sanii sunt destul de micuti si lasati, cateva cateva kg in plus (nu foarte multe) puse in mod strategic pe burtica, punctul de rezistenta - curul care este ferm, ca in poze. Ca veni vorba de poze, o parte sunt ale ei, dar sunt facute astfel incat sa o puna cat mai bine in valoare, in timp ce o parte nu cred ca sunt ale ei. Piele ok, cateva tatuaje din alte vremuri, dar fara vergeturi sau celulita in mod deranjant. Igiena: ok- dar nici nu facuse dus chiar inainte de a ajunge eu, dupa cum aveam sa constat la cunni. Proaspat epilata, mani/pedi ingrijite dar fara a fi aranjate in mod special. Actiunea: Am fost primit de Sonia intr-un body negru si pe tocuri, intr-o aroma placuta de carnaciori prajiti care se simtea in toata casa (bine, macar si-a cerut scuze pentru acest aspect). Avand in vedere ca este o garsoniera, ne-am pus pe marginea patului sa ne cunoastem, am trecut ca de obicei lista de servicii in revista, pentru a evita surprizele neplacute, am mai schimbat cateva amabilitati (nu prea multe), dupa care m-am cerut la baie (chiar daca facusem dus si inainte de a pleca spre ea). Dupa dus am trecut la actiune cu ceva pupici (sa zicem un FK mai timid) un ON (m-a intrebat inainte cum il prefer) destul de ok, dar intrerupt destul de des, deoarece Sonia se oprea sa-l tot stearga pe soldat, cum se balosea un pic - pana la urma a luat cutia de servetele in pat si mai mult a sters decat a supt la el. Actiunea in sine relativ banala din acest motiv, pana la urma a mai renuntat la lustru si atunci a inceput repriza de oral mai sustinuta, care a avut ca rezultat o finalizare CIM. Am uitat sa mentionez, inainte de a incepe actiunea a mai raspuns la un telefon si a mai bagat repede o programare, iar in timpul actiunii telefonul a mai sunat odata (fara a fi pe silent), plus cateva mesaje - partea buna este ca odata ce i-am atras atentia l-a pus pe silent. Revenind, dupa primul numar igienizare locala, voiam sa stau 5 min sa-mi trag sufletul insa nu am apucat deoarece Sonia a revenit chitita pe treaba, asa ca a sarit direct pe soldat cu cateva mangaieri combinat cu niscaiva FK. Ca sa mai imi revin am trecut un pic la cunni, dupa care am trecut la treaba, asa ca a pus un prezervativ, dupa care a inceput un oral mult mai bun fata de prima oara (dupa cum a recunoscut nu o atrage foarte tare ON) - inceput mai usor, dupa care a alternat vitezele, destul de umed, atentie la vecinatati, si chiar ceva tentative de deep. Dupa aceea am trecut la actiunea propriu-zisa (NP) care a inceput cu LOT lubrifiat natural cu ceva scuipat - este plina de energie, se misca bine, ceva opturi si alterneaza miscarile, ii plac palmele pe cur - intr-un cuvant bine. Gemetele sunt la un nivel decent, in ton cu actiunea, este destul de implicata, fara insa a avea prea multa initativa. La un moment dat dupa un forcing din partea ei a inceput sa dea semne de oboseala asa ca am schimbat in doggy, unde actiunea a continuat la fel de energic - si aici se misca bine, da contre si te indeamna sa dai mai tare in ea. Cum ne-am grabit cu actiunea fara a lua pauza aproape de loc, finalizarea nr. 2 nu aparea deloc la orizont, asa ca m-am oprit leoarca de transpiratie si am mai lasat-o sa se joace un pic la oral si un pic cum mana, fara ca sa aiba prea mare tragere de inima, dupa care am pus punct actiunii, deoarece era inutil orice demers in acest sens. Am intrat la dus, dupa care am mai stat cateva minute de vorba, dar am simtit-o grabita asa ca nu ne-am intins prea mult la taclale - dar curios din fire am intrebat-o la cat facuse urmatoarea programare, si surpriza am aflat de ce parea grabita - urmatorul vizitator urma sa vina in ultimele mele 10 minute din ora :) (respectiv eu trebuia sa termin pe la si jumatate, iar urmatorul ajungea undeva pe la si 20). Nedorind neaparat sa dau mana cu schimbul 2 m-am imbracat si mi-am vazut de drum.GFE: Civilizata in discutii, are cred povesti pentru fiecare tip de vizitator (de ex. la mine incerca sa-mi povesteasca cum este la inceput - chiar daca modul cum o suge zice altceva, si mai are de invatat pe partea de organizare), comunicativa, un pic de FK acolo, cat sa zici ca a fost. Atmosfera nu este neaparat cea mai potrivita, dar nici excesiv de nepotrivita, cu mici accente de fast-fuck (nu ma pot pronunta daca o fi din nepricepere, sau ca asa este modelul de business). Acum notele:Contact: 10 - raspunde prompt, indicatii clare;Locatie: 8 - potrivita pentru actiune, putine geluri de dus, iar mirosul de carnati face diferenta;Aspect: 7,5 fata / 8 privita din fata/ 8,5 din spate;Igiena: 9;Oral: 8 - a salvat-o prestatia a doua plus CIM-ul;Normal: 8,5 spre 9 - se misca bine;Anal: - n/a - cica ar face, dar in functie de marime - a fost relativ evaziva, si nici nu am insistat;GFE: - 8 - civilizata, discuta ok, apreciez si FK-ul timid. Ca parte negativa remarc graba din timpul intalnirii, plus telefonul care sta pe langa pat si suna/vibreaza; Nota de plata:250 RON lasati la inceputul actiunii, fara a-mi fi ceruti. Timpul petrecut DtD cca 45 min - dupa cum am spus, senzatie (usoara) de graba in timpul actiunii.ConcluzieUna peste alta, intalnirea a fost ok, fara a se remarca ceva in mod pozitiv sau negativ. Nu este neaparat de incercat la banii acestia, deoarece exista alternative mult mai bune in acest price-range. Cu toate acestea, in lipsa de alternative poate fi vizitata, pentru cei care vor neaparat actiune, deoarece experienta nu este chiar negativa (mai degraba un pic overpriced) - se remarca in mod special actiunea la normal.Bafta, 23
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2018 Postat Mai 20, 2018 Heii dragii mei,am revenit cu forte proaspete ❤va astept cu drag !
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2018 Postat Mai 20, 2018 Mda...multumesc pt vorbele frumoase si mai putin frumoase :) , fiecare cu parerea lui....si apropo ...knd am precizat ca sunt la inceput m-am referit fix la acesct site ....nu la ceea ce prestez
curios123 Reputație: 51 Postat Mai 21, 2018 Postat Mai 21, 2018 Pai de când tot incerc sa vb cu tine pe Whatsapp și degeaba că nu te prind niciodată
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum