Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 O tipa de cuvant, si care mi-a parut de bun simt. Locatia: Strada Alex Moruzzi (atentie, nu Aleea Alex Moruzzi). Garsoniera curata, prosop curat. In timpul zilei, usor cu parcatul. Programarea: respectata, desi facuta din scurt. Cred ca incepe sa lucreze destul de devreme (10-11AM). Domnisoara: ten inchis (eu nu am o problema cu acest lucru), 1.60, 50kg, nu e cea mai frumoasa fata la care am fost, dar nu e nici urata (e foarte draguta cand zambeste, are o strungareata foarte cute, si se deschide, cumva). Corpul arata bine, fundul bombat, mic, dar incitant, mi s-a parut piesa de rezistenta. Era curat epilata, mirosea bine, am gasit-o in ciorapei cu banda negri plus niste pantofi stiletto care o inaltau corect. Are o urma de cezariana. Pasarica ei e mare pe dinafara, dar stramta inauntru - pentru amatorii de big pussies. Actiunea: oral ne, destul de ok, fara CIM. Normal protejat, cu destul de multa implicare. Finalizare pe sani. Eu nu am beneficiat de FK, dar faptul ca sunt fumator (si ea nu) e posibil sa fi contribuit la asta. Conversatie: naturala, ok. Timp: 30 de minute, aproximativ. Tarif: 150 RON 3 2
nightlooser Reputație: 42 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Fost, probat, multumit, cel putin eu, de recomandat
danielibus Reputație: 210 Postat Iunie 16, 2018 Oras:galati Oras:galati Postat Iunie 16, 2018 pana la ora esti on duty ? outcall se poate ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum