Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Mai bine apuca-te de futut ca o dama de lux! :)Mai bine apuca-te tu de futut ca spamezi tot forum -ul de cativa ani :)))) 1
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 3, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 3, 2018 Tocmai asta zic. Ce sa cauti tu la mine , avand in vedere postarile tale idioate de-a lungul timpului. Tu du-te unde iti e locul :))Io mă gândeam că ar trebui să mă tâmpesc, ca să ajung să plătesc pentru o baragladină ca tine. Da’, na, poate mă-nșel. Nu pot să mă ridic la nivelul unei curve dă lux. Apropo, unde mi-e “locul”? Mă aflu într-un proces dă dezvoltare personală, daia ntreb. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Io mă gândeam că ar trebui să mă tâmpesc, ca să ajung să plătesc pentru o baragladină ca tine. Da’, na, poate mă-nșel. Nu pot să mă ridic la nivelul unei curve dă lux. Apropo, unde mi-e “locul”? Mă aflu într-un proces dă dezvoltare personală, daia ntreb.Pai vezi ca ai gresit psihologul, baiatu’ meu :)))
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 3, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 3, 2018 Mai bine apuca-te tu de futut ca spamezi tot forum -ul de cativa ani :)))) Nu m-am oprit ca sa ma reapuc Iti vine randul din nou :) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Nu m-am oprit ca sa ma reapuc Iti vine randul din nou :)Ca sa ce? Sa imi spamezi topicul de pe Timisoara? Poti sa incepi de pe acum. :))))
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 3, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 3, 2018 Ca sa ce? Sa imi spamezi topicul de pe Timisoara? Poti sa incepi de pe acum. :)))) Raspuns gresit, mai incearca! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Raspuns gresit, mai incearca!Nu m-mi pierd timpul pe jocurile tale. 1
gicanul Reputație: -132 Postat Mai 3, 2018 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Mai 3, 2018 Vai vai .... am bagat flocirele la microunde. I’ll be back.
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 3, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 3, 2018 Nu m-mi pierd timpul pe jocurile tale. Ti-e rusine 2
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 oricum am camere de filmat acolo, peste tot , pot merge foarte usor la Politie . Sa spun ca au intrat peste mine si m-au violat . Am deja salvate toate postarile cu amenintari. te-ai panicat rau fa =)) fii atenta cum sta treaba : intre 9-13 mai o sa venim 4 baieti + sangre la tine acolo la timisoara, avem bani de ne pisam pe noi, cumparam cartele, ne facem usere verzi le rulam cu recenzii cu ce vrea pula noastra, ne facem programari frumos si in PM si la telefon si prin sms si veni si te futem frumos pe 2 milioane, nu cu japca, nu cu politie cu vrajeala d-asta proasta.. face sens ? nu o sa stii ca suntem noi decat dupa aia.. o sa alfi cu poze cu filmulete cu d-astea :)) PS e bitcoinu 9600 sa moara franta cred ca te fut o ora =)) 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Vai vai .... am bagat flocirele la microunde. I’ll be back.D-alea la tuci nuț mai place.... 2
pulesteu Reputație: 10787 Postat Mai 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2018 Cica duduie telefoanele la procuratura. Ines pune tara la cale.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 te-ai panicat rau fa =)) fii atenta cum sta treaba : intre 9-13 mai o sa venim 4 baieti + sangre la tine acolo la timisoara, avem bani de ne pisam pe noi, cumparam cartele, ne facem usere verzi le rulam cu recenzii cu ce vrea pula noastra, ne facem programari frumos si in PM si la telefon si prin sms si veni si te futem frumos pe 2 milioane, nu cu japca, nu cu politie cu vrajeala d-asta proasta.. face sens ? nu o sa stii ca suntem noi decat dupa aia.. o sa alfi cu poze cu filmulete cu d-astea :)) PS e bitcoinu 9600 sa moara franta cred ca te fut o ora =))Un plan nu se dezvaluie , se pune in aplicare. Astea-s doar vorbe goale.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Tot asa te umflai in pene ca mergi la Tania si faci si dregi si n-ai calcat pe acolo nici in ziua de azi. :)))))Vorbe, vorbe spuse prea usor...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Fa te fut pe tine si pt toate clonele tale. =)))) =)))) Spala-te la pisda, ca vezi tu viol cand vin in tara. Direct la timisoara opresc.
gicanul Reputație: -132 Postat Mai 3, 2018 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Mai 3, 2018 D-alea la tuci nuț mai place....N-am untura ....
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Fa te fut pe tine si pt toate clonele tale. =)))) =))))Spala-te la pisda, ca vezi tu viol cand vin in tara. Direct la timisoara opresc.Treci intai pe la cimitir.
gicanul Reputație: -132 Postat Mai 3, 2018 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Mai 3, 2018 @doane cat faci din germania la romania?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Fa te fut pe tine si pt toate clonele tale. =)))) =)))) Spala-te la pisda, ca vezi tu viol cand vin in tara. Direct la timisoara opresc.Ba unde sunt pozele din Costa Rica ???? Tot cu S7 ??? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 E edge bai saracilor... mancameatz pula. Pai credeti ca io primesc telefon de servici 1100 ca voi? Mancaiar viermii pisda lu ines, daca nu se spala s-o fut pe 9 mai.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Saracie mare draperie. Mi-e rusine de rusinea ta :no2
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 3, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 3, 2018 Un plan nu se dezvaluie , se pune in aplicare. Astea-s doar vorbe goale. De abia astepti sa vina 8 mai sa te futi de-adevaratelea pe bani. Cata pula ti-ai luat azi, esti facuta prastie 1
black29 Reputație: 460 Postat Mai 3, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Mai 3, 2018 Vi s-a pus pata rau pe domnita asta :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum