Sari la conținut

Inesis - India nu e in Asia. Dar poate e in Londra!

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cred ca si portocala o mancati cu paine =))))

Vizitator
Postat

Am intrebat-o pe inesis ceva si inesis nu-mi raspunde....

??
Vizitator
Postat

Daca ma intrebi de paine sa stii ca nu am . Nu prea consum =)))

Vizitator
Postat

Iisus Hristos a înmulțit pâinea și peștele... orfanelor. Că de asta nu mai există moralitate. Toate să fute pă bani. Că nu mai citește nimeni Biblia.

• Like 1
Vizitator
Postat

Iisus Hristos a înmulțit pâinea și peștele... orfanelor. Că de asta nu mai există moralitate. Toate să fute pă bani. Că nu mai citește nimeni Biblia.

Du-te la manastire si spune-i asta lui Iisus.

Biblia exista, dar ce scrie in Biblie nu e o certitudine.

Reputație: 30698
Postat

clar aici era problema

Vizitator
Postat

E de la pescarie pestele,sau e pfa ?

Nu e bun pestele ca e cu mercur

Da pe mine nu ma mai mananci gol?

Da ce ai maine?Esti in sesiune ?

Vizitator
Postat

Trasnioar fulgeru pa ines pana ii ucigătă puroiu din mij. =))) =))))

Vizitator
Postat

:))))) adica punctul 3. Ca am zis eu acum cateva luni ca esti “peste” ? :)))))

Postat

E de la pescarie pestele,sau e pfa ?

Nu e bun pestele ca e cu mercur

Da pe mine nu ma mai mananci gol?

Da ce ai maine?Esti in sesiune ?

Penultima era pt tine :))))

Vizitator
Postat

Citeste tu Biblia si ia-te dupa ce au spus altii. Si cand o sa imi dovedesti mie ca ce scrie acolo e 100% real, atunci o s-o citesc. Pana atunci , sa te lasi tu manipulat , eu nu am nevoie de carti scrise dinainte sa ma nasc .

Postat

De astea cu biblia sa nu incepem ca in 2 saptamani intra pe site sa scrie baietii de la vocea evangheliei  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 16
Vizitator
Postat

Citeste tu Biblia si ia-te dupa ce au spus altii. Si cand o sa imi dovedesti mie ca ce scrie acolo e 100% real, atunci o s-o citesc. Pana atunci , sa te lasi tu manipulat , eu nu am nevoie de carti scrise dinainte sa ma nasc .

Fa, daca ma simt bine si-mi dau drumu-n tine, poti sa zici ca te-a atins Ducu Sfant. Nu ma lua tu ca nu e pe reale.

Vizitator
Postat

Eu nu cred in religii , Biblii si preoti. Nu cred in ce spun altii. Si in ce idei se ofera populatiei pentru manipularea in masa.

Biblia nu e o certitudine a ceea ce a existat. O poveste trebuia sa o inventeze cineva , nu?

Vizitator
Postat

Fa, daca ma simt bine si-mi dau drumu-n tine, poti sa zici ca te-a atins Ducu Sfant. Nu ma lua tu ca nu e pe reale.

Da ma, ia-te tu dupa Biblie si dupa tot ce ti se arunca in moaca. Ca ai creier degeaba =)))))

Vizitator
Postat

Presupun ca la mormantul parintelui Arsenie ai fost deja. Si icoana care plangea ai vazut-o , este? =)))

De aia injuri si spurci pe aici ca ai citit Biblia. Prost mai esti =))))

Vizitator
Postat

Credinta se poarta in suflet , nu in carti si lumanari si acatiste.

Vizitator
Postat

Si 15.000 de icoane pe perete =))))

Vizitator
Postat

Don Draper cocalarul. Tu esti ma? =)))))))))

Postat

E urat ce au facut don drapper, XOXO si cu george. E foarte urat sa santajezi si sa ameninti sa violezi o fata.

Dar Ines, ce ai  de declarat in ce priveste amenintarile adresate altor user, inclusiv lui vistantric si  copilului ei (cu ce a gresit COPILUL ei fata de tine de ameninti ca-i postezi poza aici?)

Tot acolo iti afisez si facebook -ul curand . Si poze cu fi-tu daca vreau  :))) fii pe faza..

Aici o ameninta pe vistantric ca o va viola

E doar inceputul. Urmeaza sa ne intalnim. Sa iti fac un fisting cum
Iti place tie aa iti bage lumea pumnu in ... inauntru  ;)

Aici il ameninta pe depresivul ca il va viola, il va umili, ca  il va arunca de pe geam (deci amenintare cu MOARTEA), de l-a facut si mai deprimat.  Cum poti tu sa violezi un baiat?  

imi dau drumu la tine in guriță  :)))))

Si o sa inghiti tot  :))) ca asa iti place tie  :)))) sa inghitu tot ce iti intra in botic

Si o sa imi dau drumu
Pe fata ta  :)))))

Da ma , nu vrei sa ti-o bag putin ?  :))))))

cred ca te arunc pe geam sa iei o gura de aer.

Vezi sa nu te leg de pat si sa imi bat joc de tine dupa gustul meu  :))) asta daca vrei sa ma intalnesti. 

Vizitator
Postat

Viatrantric si-a luat pedeapsa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...