Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Cred ca si portocala o mancati cu paine =))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Am intrebat-o pe inesis ceva si inesis nu-mi raspunde.... ??
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Cred ca si portocala o mancati cu paine =))))oare de ce nu-mi raspunde?.....
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Daca ma intrebi de paine sa stii ca nu am . Nu prea consum =)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Iisus Hristos a înmulțit pâinea și peștele... orfanelor. Că de asta nu mai există moralitate. Toate să fute pă bani. Că nu mai citește nimeni Biblia. 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 ??Ia citeste tu pe cealalta pagina .... :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Iisus Hristos a înmulțit pâinea și peștele... orfanelor. Că de asta nu mai există moralitate. Toate să fute pă bani. Că nu mai citește nimeni Biblia.Du-te la manastire si spune-i asta lui Iisus. Biblia exista, dar ce scrie in Biblie nu e o certitudine.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Iisus Hristos a înmulțit pâinea și peștele... orfanelor. Că de asta nu mai există moralitate. Toate să fute pă bani. Că nu mai citește nimeni Biblia.clar aici era problema
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 E de la pescarie pestele,sau e pfa ?Nu e bun pestele ca e cu mercurDa pe mine nu ma mai mananci gol?Da ce ai maine?Esti in sesiune ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Trasnioar fulgeru pa ines pana ii ucigătă puroiu din mij. =))) =))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 :))))) adica punctul 3. Ca am zis eu acum cateva luni ca esti “peste” ? :)))))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 E de la pescarie pestele,sau e pfa ?Nu e bun pestele ca e cu mercurDa pe mine nu ma mai mananci gol?Da ce ai maine?Esti in sesiune ? Penultima era pt tine :))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Iisus Hristos a înmulțit pâinea și peștele... orfanelor. Că de asta nu mai există moralitate. Toate să fute pă bani. Că nu mai citește nimeni Biblia.Citeste tu Biblia si ia-te dupa ce au spus altii. Si cand o sa imi dovedesti mie ca ce scrie acolo e 100% real, atunci o s-o citesc. Pana atunci , sa te lasi tu manipulat , eu nu am nevoie de carti scrise dinainte sa ma nasc .
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 :))))) adica punctul 3. Ca am zis eu acum cateva luni ca esti “peste” ? :)))))....
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 De astea cu biblia sa nu incepem ca in 2 saptamani intra pe site sa scrie baietii de la vocea evangheliei :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 16
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Citeste tu Biblia si ia-te dupa ce au spus altii. Si cand o sa imi dovedesti mie ca ce scrie acolo e 100% real, atunci o s-o citesc. Pana atunci , sa te lasi tu manipulat , eu nu am nevoie de carti scrise dinainte sa ma nasc .Fa, daca ma simt bine si-mi dau drumu-n tine, poti sa zici ca te-a atins Ducu Sfant. Nu ma lua tu ca nu e pe reale.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Eu nu cred in religii , Biblii si preoti. Nu cred in ce spun altii. Si in ce idei se ofera populatiei pentru manipularea in masa. Biblia nu e o certitudine a ceea ce a existat. O poveste trebuia sa o inventeze cineva , nu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Fa, daca ma simt bine si-mi dau drumu-n tine, poti sa zici ca te-a atins Ducu Sfant. Nu ma lua tu ca nu e pe reale.Da ma, ia-te tu dupa Biblie si dupa tot ce ti se arunca in moaca. Ca ai creier degeaba =)))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Fa, daca ma simt bine si-mi dau drumu-n tine, poti sa zici ca te-a atins Ducu Sfant. Nu ma lua tu ca nu e pe reale.Presupun ca la mormantul parintelui Arsenie ai fost deja. Si icoana care plangea ai vazut-o , este? =))) De aia injuri si spurci pe aici ca ai citit Biblia. Prost mai esti =))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Credinta se poarta in suflet , nu in carti si lumanari si acatiste.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Don Draper cocalarul. Tu esti ma? =)))))))))
parfenie Reputație: 40 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 E urat ce au facut don drapper, XOXO si cu george. E foarte urat sa santajezi si sa ameninti sa violezi o fata. Dar Ines, ce ai de declarat in ce priveste amenintarile adresate altor user, inclusiv lui vistantric si copilului ei (cu ce a gresit COPILUL ei fata de tine de ameninti ca-i postezi poza aici?) Tot acolo iti afisez si facebook -ul curand . Si poze cu fi-tu daca vreau :))) fii pe faza.. Aici o ameninta pe vistantric ca o va violaE doar inceputul. Urmeaza sa ne intalnim. Sa iti fac un fisting cumIti place tie aa iti bage lumea pumnu in ... inauntru ;) Aici il ameninta pe depresivul ca il va viola, il va umili, ca il va arunca de pe geam (deci amenintare cu MOARTEA), de l-a facut si mai deprimat. Cum poti tu sa violezi un baiat? imi dau drumu la tine in guriță :))))) Si o sa inghiti tot :))) ca asa iti place tie :)))) sa inghitu tot ce iti intra in botic Si o sa imi dau drumuPe fata ta :))))) Da ma , nu vrei sa ti-o bag putin ? :)))))) cred ca te arunc pe geam sa iei o gura de aer. Vezi sa nu te leg de pat si sa imi bat joc de tine dupa gustul meu :))) asta daca vrei sa ma intalnesti.
parfenie Reputație: 40 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Viatrantric si-a luat pedeapsa.Ce i-ai facut?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum