cristicristofer Reputație: 8 Postat Februarie 27, 2013 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 27, 2013 Am gasit anuntul :Tanara SEXY,FRUMOASA si FINUTA ofer masaj erotic cu finalizare prin arta masajului,te astept pe tine domn sau domnisoara intr-un cadru curat,intim si placut alaturi de mine,imi rezerv dreptul de a selecta clientii, ORAR L-V de la 10-18http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic/7b0c6474786e6353.htmlLa telefon raspunde foarte greu am reusit sa dau de ea dupa vreo 10 insistente,foarte draguta in schimb , raspunde foarte volubila la toate cerintele, mia zis ca face doar masaj fara niciun fel de contact la 150/h. Acum pretul la cum arata ar fi ok insa dupa cautari am gasit pozele pe mai multe siteuri, nush ce sa zic aveti vreo idee?
cristicristofer Reputație: 8 Postat Februarie 27, 2013 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 27, 2013 Scuzati am uitat nr de telefon: 0729180758
maxxx80 Reputație: 233 Postat Februarie 28, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Februarie 28, 2013 poza nu este reala cu siguranta apare printre altele la reclama la tanga
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum