n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 5, 2018 mars fa laico cu parola cu tot M-am razgandit, raman sa te fac...Dupa prima interactiune, redatadule, am facut ce am facut... Faci pe prostul ca nu intelegi... Ai ramas obsedat de mine!Asta este primul pas. Deja esti cam disperat, pasul doi.Urmeaza sa vezi restul!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 5, 2018 Pisi, ti-am facut o propunere in care nu pierdeai bani, dupa ce termin cu ei, vin dupa tine!Un site de terminati si terminate, cu exceptii, dar majoritatea... :slap2Asta vrei, asta ai!Poti sa ma banezi, dar stiu ce e vpn... Si nu cred ca ai indrazni pentru stiu absolut totul despre tine!
indragostitul Reputație: 669 Postat Mai 6, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Mai 6, 2018 'Ai de pula mea 1
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Mai 6, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 6, 2018 Pisi, ti-am facut o propunere in care nu pierdeai bani, dupa ce termin cu ei, vin dupa tine!Un site de terminati si terminate, cu exceptii, dar majoritatea... :slap2Asta vrei, asta ai!Poti sa ma banezi, dar stiu ce e vpn... Si nu cred ca ai indrazni pentru stiu absolut totul despre tine! spune tot ce stii despre mine amada
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 spune tot ce stii despre mine amadaNuu, ca moare Roz :( da chiar, unde e ? O fii facut atac de panica micuta cand a aflat de la Amada ca esti insurat? :( 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 spune tot ce stii despre mine amada Stim totul de la Ariel. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 cine te-a suparat amanda?1 warn @don draper pentru limbaj 😂😂😂😂😂 iarta-l tu, ca nu are alt limbaj . E singurul pe care stie sa il foloseasca
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 Nuu, ca moare Roz :( da chiar, unde e ? O fii facut atac de panica micuta cand a aflat de la Amada ca esti insurat? :( fi* in pwla mea :laugh2 :hug1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 fi* in pwla mea :laugh2 :hug1 nu am observat. Da .
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 Ma loghez ultima data maine dimineata.Cine vrea parola la cont sa-mi dea PM. Am incercat cateva parole: Stalinskaya - nu mergeImi da mesajul "prea slaba, doar 40 de grade" Absolut - nu mergeImi da mesajul " mai incearca" Beluga - nu mergeImi da mesajul - "prea scumpa" Saniuta - a mers cateva secunde dupa care s-a deconectat si mi-a dat mesajul ; " du-te in pwla mea " 5
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 nu am observat.Da . Bine ca am vazut eu inainte, ca daca vedea picon sau theringu, o beleai :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 Bine ca am vazut eu inainte, ca daca vedea picon sau theringu, o beleai :laugh2 :laugh2 :laugh2 Fara sa vreau am scris asa
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Mai 6, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 6, 2018 Nuu, ca moare Roz :( da chiar, unde e ? O fii facut atac de panica micuta cand a aflat de la Amada ca esti insurat? :( :))) rozkendra e plecata temporar dar o sa se intoarca inapoi acasa pe forum 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 :))) rozkendra e plecata temporar dar o sa se intoarca inapoi acasa pe forum e pe un cont clona, stiu :))))
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Mai 6, 2018 Oras:F Oras:F Postat Mai 6, 2018 Pisi, promit ca nu mai scriu o perioada, poate nici nu mai deschid.N-am nimic cu tine.Ai mare cocina aici, pe unde duci privirea e cate un sau una certati cu logica sau normalitatea relativa.Probabil ca o sa revin, poate nu.Care vrea sa mai spuna ceva care nu ma plictiseste o poate face pe [email protected]. :*Care este "normalitatea" pe care o doresti: ca femeile sa fie reduse la nivel de cersetoare si miloage, si barbatii sa fie tratati drept fraieri care merita doar amenda pentru simplul motiv ca-si arata disponibilitatea de a aprecia frumusetea feminina?! Ca generozitatea sa fie considerata slabiciune si cedare in fata unui santaj ordinar, si drept recompensa sa se tavaleasca cu totii in jale, tristete si abuz sanctificat de "normalitate"?! Ati ajuns atat de jos si sunteti atat de preocupate sa ma integrati in mocirla pauperitatii si ratarii generale, incat pur si simplu urati ideea ca ar putea exista o lume mai buna, oameni mai buni si relatii naturale, firesti. Ce nu te plictiseste pe tine?! Sa ti se confirme ideile absurde de cineva la fel de prabusit ca si tine? 3
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Mai 6, 2018 Oras:F Oras:F Postat Mai 6, 2018 Si cu ce sunt altii vinovati , Amandino ?! :habarnam Te-ai scaldat o lunga perioada de timp in cloaca/cocina aceasta , iar acum iti pute , cum ar veni Nu-ti convine , tragi oblonul/usa dupa tine si fugi. Simplu ca buna ziua . Ce poate sa-ti faca motanul in plus ? :350x Doar nu ai vrea sa te plateasca sa ramai in continuare aiciIi pute pentru ca ea s-a cacat in drum, dupa care l-a scormonit c-un bat... si din gresala si-a dat si pe nas. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 6, 2018 spune tot ce stii despre mine amada Nu raspund la restul ca mi s-a scarbit de site-ul asta.Poftim un demo, sa continui? 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 6, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 6, 2018 Am incercat cateva parole: Stalinskaya - nu mergeImi da mesajul "prea slaba, doar 40 de grade" Absolut - nu mergeImi da mesajul " mai incearca" Beluga - nu mergeImi da mesajul - "prea scumpa" Saniuta - a mers cateva secunde dupa care s-a deconectat si mi-a dat mesajul ; " du-te in pwla mea " Incearca Borhot dublu rafinat - merge 100 % Ii pute pentru ca ea s-a cacat in drum, dupa care l-a scormonit c-un bat... si din gresala si-a dat si pe nas. E prajita demult femeia si de neluat in seama 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 6, 2018 De puncte imi ardea mie! :slap2Aideplm, adunatura de cretini ce s-au strans aici! Hai cu raspunsul, Motane, sau cu dunga...
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 6, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 6, 2018 Oare Amanda și Roz Kendra sunt surioare...de li s-au pus pata pe Motan :350x 3
Postări Recomandate