Sari la conținut

Din nou la Brasov! Alexandra

Postări Recomandate

Postat

Daca esti sora lu elena schioapa mai bn lipsa la banii astia ...

Ceed ca sunt sigur ...

Daca esti sincera si esti ale din gara mai coboara stafeta ca nu ai flasneta de aur ...

Postat

Apf..Eu sunt singura si nu am sora 😂imi pare rau! Cine a fost știe!!😋si nu nu am stat la gara ci pe zizinului. Din septembrie până în martie!

Postat

Apf..Eu sunt singura si nu am sora imi pare rau! Cine a fost știe!!si nu nu am stat la gara ci pe zizinului. Din septembrie până în martie!

in situatia asta ...

;)

Reputație: 12206
  • Oras:Brasov
Postat

Frumoase poze ai..... spune-ne te rog si cu ce servicii ne poti delecta in compania ta, multumesc

Postat

Oral(nep)"in functie de igiena bine inteles si normal(doar protejat),69,(anni,cunni pasiv) diferite pozitii(la alegerea clientului) finalizarea in prezervativ sau pe un șervețel,masaj de relaxare..etc..! In mare parte ca. Astea sunt,diferite fantezii dar acelea se discuta telefonic! Pup

Reputație: 12206
Postat

Serviciile sunt ok dupa parerea mea, acum depinde de tine si de atitudinea ta sa le faci sa fie cat mai de calitate si implicit sa ne bucuram si noi de ele . Mult succes .

Postat

Buna Alexandra!  Pana cand mai stai in BV?  La GFE am inteles ca nu accepti sarutari pe gat, dar pe buze?  FK??  La outcall te deplasezi si la client acasa? Ce program ai - si in weekend?  Iarta-ma de atata intrebari!  Cu altele o sa te sun! xxx

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.