veronica_si_mihai Reputație: 15 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Dragi si scumpi ploiesteni,se pare ca rangurile voastre sunt din ce in ce mai inalte ,ati bagat la top pe una care nu sta pe ganduri cand vine vorba de un sex normal neprotejat pentru cativa lei in plus(sau poate doar asa) ,vad ca nu prea indrazniti sa va luati nici de Alyna(cu Y) ca de nu va mai face pe plac in fel si chip si poate urca si ea tarifele si ramaneti cu acadelele de la strada la 30 de lei,dar nu va faceti griji femeile care cu adevarat merita sa fie vizitate probabil ca pe multi va au la block ,femei care au locatii decente ,nu umbla cu furtisaguri,nu risti sa pleci de la ele cu te miri ce bts-uri, nu te trezesti cu mesaje sa le imprumuti cu bani sau sa le ajuti in diverse situatii,care cand nu au clienti recurg la fel si fel de mismasuri gen ultima zi sau mai rau bip-uri.Pentru ca sunt femei care si-au format o clientela (nu de pe nimfomane),respecta si sunt respectate de barbati ,dar astea nu sunt interesante ca au preturi mari.De Iza nu va place? face de toate femeia da va ia bani pentru asta nu se fute pe ciocolata si bomboane.Ati sarit si la gatul lui Lori ca e grasa ca e mare ca a marit preturile ,cand era accesibila era ok ,era o dulce o draguta...dar nu mai eLa negresa v-ati dus toti ,ce conta ca lua 200 finalizarea ,nu mai era scumpa ca doar era altceva.Anne nici nu a venit bine si a-ti luato la 13,14 cu toate ca are recenzii bune pe Sibiu (aaa si-a facut ea toate recenziile alea da,da nu e credibil)Si pe Alice o luaserati la inceput in baza,dar acuma e de-a voastra ,dupa atatia ani v-ati obisnuit ,e singura pe dominare serioasa si va e frica ca va da in gat cand va duceti sa va bage castravetele in cur .Alexandra e drogata,Zambitoarea tatuata e nesuferita ,Rebeca e prea tanara ,nu are experienta, Cristina are peste ...in timp ce voi despicati firul in 4 ele se fut,fac bani,se distreaza si voi tot pe nimfomane stresandu-va cu conturi multiple,pesti si recenzii ,cum vine unu nou sa dea si el cu parerea cum hop pe el...s-au lasat multi de recenzii ,singurii care si-au pastrat forma sunt catelul dinamovist (o mai iei si tu pe langa uneori dar esti ok) si laurentiu fute tot (app am pus veronica si mihai ca am incercat in fel si chip sa caut un user si nimic nu mergea,apreciez libertatea ta de expresie de ce nu si inteligenta dar nu te inteleg mereu cu cuvintele tale de dex,ma uit crucis si dau mai departe , si nu ,nu te las sa-mi umbli la anusica !!!)Alexandra82 am niste vecine la tara la mine care cu drag te-ar primii in colectivul lor ,esti exact ce le trebuie ,le intretii si pe ele cu supozitiile tale incendiare,te-am observat ca o dai mereu ca esti prin tari straine oare tu muncesti sau traiesti din ajutor social pe acolo ,ca ai cam mult timp liber.Vino fata in Romania ca iti gasim ceva de facut ce naiba! Morala: Vise umede! 4
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 s-a umflat tarata-n voi la ploiesti ma ? 1
bella black Reputație: 189 Postat Mai 7, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 7, 2018 Dragi si scumpi ploiesteni,se pare ca rangurile voastre sunt din ce in ce mai inalte ,ati bagat la top pe una care nu sta pe ganduri cand vine vorba de un sex normal neprotejat pentru cativa lei in plus(sau poate doar asa) ,vad ca nu prea indrazniti sa va luati nici de Alyna(cu Y) ca de nu va mai face pe plac in fel si chip si poate urca si ea tarifele si ramaneti cu acadelele de la strada la 30 de lei,dar nu va faceti griji femeile care cu adevarat merita sa fie vizitate probabil ca pe multi va au la block ,femei care au locatii decente ,nu umbla cu furtisaguri,nu risti sa pleci de la ele cu te miri ce bts-uri, nu te trezesti cu mesaje sa le imprumuti cu bani sau sa le ajuti in diverse situatii,care cand nu au clienti recurg la fel si fel de mismasuri gen ultima zi sau mai rau bip-uri.Pentru ca sunt femei care si-au format o clientela (nu de pe nimfomane),respecta si sunt respectate de barbati ,dar astea nu sunt interesante ca au preturi mari.De Iza nu va place? face de toate femeia da va ia bani pentru asta nu se fute pe ciocolata si bomboane.Ati sarit si la gatul lui Lori ca e grasa ca e mare ca a marit preturile ,cand era accesibila era ok ,era o dulce o draguta...dar nu mai eLa negresa v-ati dus toti ,ce conta ca lua 200 finalizarea ,nu mai era scumpa ca doar era altceva.Anne nici nu a venit bine si a-ti luato la 13,14 cu toate ca are recenzii bune pe Sibiu (aaa si-a facut ea toate recenziile alea da,da nu e credibil)Si pe Alice o luaserati la inceput in baza,dar acuma e de-a voastra ,dupa atatia ani v-ati obisnuit ,e singura pe dominare serioasa si va e frica ca va da in gat cand va duceti sa va bage castravetele in cur .Alexandra e drogata,Zambitoarea tatuata e nesuferita ,Rebeca e prea tanara ,nu are experienta, Cristina are peste ...in timp ce voi despicati firul in 4 ele se fut,fac bani,se distreaza si voi tot pe nimfomane stresandu-va cu conturi multiple,pesti si recenzii ,cum vine unu nou sa dea si el cu parerea cum hop pe el...s-au lasat multi de recenzii ,singurii care si-au pastrat forma sunt catelul dinamovist (o mai iei si tu pe langa uneori dar esti ok) si laurentiu fute tot (app am pus veronica si mihai ca am incercat in fel si chip sa caut un user si nimic nu mergea,apreciez libertatea ta de expresie de ce nu si inteligenta dar nu te inteleg mereu cu cuvintele tale de dex,ma uit crucis si dau mai departe , si nu ,nu te las sa-mi umbli la anusica !!!)Alexandra82 am niste vecine la tara la mine care cu drag te-ar primii in colectivul lor ,esti exact ce le trebuie ,le intretii si pe ele cu supozitiile tale incendiare,te-am observat ca o dai mereu ca esti prin tari straine oare tu muncesti sau traiesti din ajutor social pe acolo ,ca ai cam mult timp liber.Vino fata in Romania ca iti gasim ceva de facut ce naiba!Morala: Vise umede! Eu sunt a nimanui :) Cine ma place aici pe forum, bine, cine nu, iarasi bine :) Dar de cate ori tre` sa sublinieze Alisuca ca ea NU FACE NUMAI DOMINARE??? Iar cui i-am bagat castravetele-n cur....secretul lui e in siguranta cu mine ;) De restul postarii tale nu zic nimic. Nu le cunosc personal pe toate fetele mentionate, pe cateva le cunosc si sunt super ok, unele nu atat de ok. Futacii....fiecare cu pasaricile lui ;) 2
alexandro82 Reputație: -361 Postat Mai 7, 2018 Oras:Brazilia Oras:Brazilia Postat Mai 7, 2018 Dragi si scumpi ploiesteni,se pare ca rangurile voastre sunt din ce in ce mai inalte ,ati bagat la top pe una care nu sta pe ganduri cand vine vorba de un sex normal neprotejat pentru cativa lei in plus(sau poate doar asa) ,vad ca nu prea indrazniti sa va luati nici de Alyna(cu Y) ca de nu va mai face pe plac in fel si chip si poate urca si ea tarifele si ramaneti cu acadelele de la strada la 30 de lei,dar nu va faceti griji femeile care cu adevarat merita sa fie vizitate probabil ca pe multi va au la block ,femei care au locatii decente ,nu umbla cu furtisaguri,nu risti sa pleci de la ele cu te miri ce bts-uri, nu te trezesti cu mesaje sa le imprumuti cu bani sau sa le ajuti in diverse situatii,care cand nu au clienti recurg la fel si fel de mismasuri gen ultima zi sau mai rau bip-uri.Pentru ca sunt femei care si-au format o clientela (nu de pe nimfomane),respecta si sunt respectate de barbati ,dar astea nu sunt interesante ca au preturi mari.De Iza nu va place? face de toate femeia da va ia bani pentru asta nu se fute pe ciocolata si bomboane.Ati sarit si la gatul lui Lori ca e grasa ca e mare ca a marit preturile ,cand era accesibila era ok ,era o dulce o draguta...dar nu mai eLa negresa v-ati dus toti ,ce conta ca lua 200 finalizarea ,nu mai era scumpa ca doar era altceva.Anne nici nu a venit bine si a-ti luato la 13,14 cu toate ca are recenzii bune pe Sibiu (aaa si-a facut ea toate recenziile alea da,da nu e credibil)Si pe Alice o luaserati la inceput in baza,dar acuma e de-a voastra ,dupa atatia ani v-ati obisnuit ,e singura pe dominare serioasa si va e frica ca va da in gat cand va duceti sa va bage castravetele in cur .Alexandra e drogata,Zambitoarea tatuata e nesuferita ,Rebeca e prea tanara ,nu are experienta, Cristina are peste ...in timp ce voi despicati firul in 4 ele se fut,fac bani,se distreaza si voi tot pe nimfomane stresandu-va cu conturi multiple,pesti si recenzii ,cum vine unu nou sa dea si el cu parerea cum hop pe el...s-au lasat multi de recenzii ,singurii care si-au pastrat forma sunt catelul dinamovist (o mai iei si tu pe langa uneori dar esti ok) si laurentiu fute tot (app am pus veronica si mihai ca am incercat in fel si chip sa caut un user si nimic nu mergea,apreciez libertatea ta de expresie de ce nu si inteligenta dar nu te inteleg mereu cu cuvintele tale de dex,ma uit crucis si dau mai departe , si nu ,nu te las sa-mi umbli la anusica !!!)Alexandra82 am niste vecine la tara la mine care cu drag te-ar primii in colectivul lor ,esti exact ce le trebuie ,le intretii si pe ele cu supozitiile tale incendiare,te-am observat ca o dai mereu ca esti prin tari straine oare tu muncesti sau traiesti din ajutor social pe acolo ,ca ai cam mult timp liber.Vino fata in Romania ca iti gasim ceva de facut ce naiba!Morala: Vise umede!Unele chestii le-ai punctat bine, cu altele ai batut campii, dar ne-ai certat frumos, nu are cum sa nu ne placa. Eu cel putin am citit zambind :) 2
alexandro82 Reputație: -361 Postat Mai 7, 2018 Oras:Brazilia Oras:Brazilia Postat Mai 7, 2018 s-a umflat tarata-n voi la ploiesti ma ?Tu te-ai inscris in ianuarie 2018 is ai aproape 2700 de postari si ai un nume de scena mirific. Pariez ca daca te vede soarele te ucide si probabil ai hemoroizi mai rau decat soferii de tir :) 1
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Mai 8, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 8, 2018 Bla bla bla ...topic de căcat, prefer sa citesc Ion sau Luceafarul, macar acolo inteleg ceva 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Mai 8, 2018 Oras:F Oras:F Postat Mai 8, 2018 s-a umflat tarata-n voi la ploiesti ma ?De la vreme ni se trage... Las' ca trag eu de ei sa organizam niste sex parties, gangbangs, petreceri tematice, ceva mai iesit din comun; sa terminam cu jalea asta trista care le-a omorat unora sinapsele. Ia sa vedemintai apelul veronicai_si_al_lui_mihai... 2
radu77 Reputație: 2043 Postat Mai 8, 2018 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Mai 8, 2018 Trebuia sa zici... ☺😆😊😀... prefer sa citesc (L)Ion ... 2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Mai 8, 2018 Oras:F Oras:F Postat Mai 8, 2018 Dragi si scumpi ploiesteni,se pare ca rangurile voastre sunt din ce in ce mai inalte ,ati bagat la top pe una care nu sta pe ganduri cand vine vorba de un sex normal neprotejat pentru cativa lei in plus(sau poate doar asa) ,vad ca nu prea indrazniti sa va luati nici de Alyna(cu Y) ca de nu va mai face pe plac in fel si chip si poate urca si ea tarifele si ramaneti cu acadelele de la strada la 30 de lei,dar nu va faceti griji femeile care cu adevarat merita sa fie vizitate probabil ca pe multi va au la block ,femei care au locatii decente ,nu umbla cu furtisaguri,nu risti sa pleci de la ele cu te miri ce bts-uri, nu te trezesti cu mesaje sa le imprumuti cu bani sau sa le ajuti in diverse situatii,care cand nu au clienti recurg la fel si fel de mismasuri gen ultima zi sau mai rau bip-uri.Pentru ca sunt femei care si-au format o clientela (nu de pe nimfomane),respecta si sunt respectate de barbati ,dar astea nu sunt interesante ca au preturi mari.De Iza nu va place? face de toate femeia da va ia bani pentru asta nu se fute pe ciocolata si bomboane.Ati sarit si la gatul lui Lori ca e grasa ca e mare ca a marit preturile ,cand era accesibila era ok ,era o dulce o draguta...dar nu mai eLa negresa v-ati dus toti ,ce conta ca lua 200 finalizarea ,nu mai era scumpa ca doar era altceva.Anne nici nu a venit bine si a-ti luato la 13,14 cu toate ca are recenzii bune pe Sibiu (aaa si-a facut ea toate recenziile alea da,da nu e credibil)Si pe Alice o luaserati la inceput in baza,dar acuma e de-a voastra ,dupa atatia ani v-ati obisnuit ,e singura pe dominare serioasa si va e frica ca va da in gat cand va duceti sa va bage castravetele in cur .Alexandra e drogata,Zambitoarea tatuata e nesuferita ,Rebeca e prea tanara ,nu are experienta, Cristina are peste ...in timp ce voi despicati firul in 4 ele se fut,fac bani,se distreaza si voi tot pe nimfomane stresandu-va cu conturi multiple,pesti si recenzii ,cum vine unu nou sa dea si el cu parerea cum hop pe el...s-au lasat multi de recenzii ,singurii care si-au pastrat forma sunt catelul dinamovist (o mai iei si tu pe langa uneori dar esti ok) si laurentiu fute tot (app am pus veronica si mihai ca am incercat in fel si chip sa caut un user si nimic nu mergea,apreciez libertatea ta de expresie de ce nu si inteligenta dar nu te inteleg mereu cu cuvintele tale de dex,ma uit crucis si dau mai departe , si nu ,nu te las sa-mi umbli la anusica !!!)Alexandra82 am niste vecine la tara la mine care cu drag te-ar primii in colectivul lor ,esti exact ce le trebuie ,le intretii si pe ele cu supozitiile tale incendiare,te-am observat ca o dai mereu ca esti prin tari straine oare tu muncesti sau traiesti din ajutor social pe acolo ,ca ai cam mult timp liber.Vino fata in Romania ca iti gasim ceva de facut ce naiba!Morala: Vise umede!Macar de ar face ele bani; daca ar avea si un oarecare orizont cultural, n-ar mai fi in mahalaua asta jalnica... Hai sa fim sinceri: de futut, se mai fut in filme. In realitate s-a cam blegit belengherul de nici nu mai ai ce sa belesti :laugh2 . La ce chetuieli sunt, le trebuie inca o sursa de venit ca sa se poata ocupa de asta in conditiile in care nu au in proprietate spatiul de joaca si vizitatorii nu ofera/deconteaza in plus consumabilele (inclusiv fardurile, catering-ul si lenjeria). Traim vremuri aproape hiper-inflationiste, a ajuns peste 5.6lei/l de benzina proasta si creste, este imposibil sa se mentina un nivel de trai decent cu venituri la a zecea parte din cele din UE, fara nici o protectie sociala (vezi ajutorul social si transportul in comun din Germania, de exemplu) si cu preturi mai mari decat in tarile dezvoltate. Daca mi s-ar permite un sfat, as spune ca toate prostituatele ar face bine sa se gandeasca la evadarea din aceasta situatie, pastrarea ocupatiei drept part-time/regim de sponsorizare si/sau emigrare cu schimbarea domeniului de activitate (romancele sunt evitate peste tot din cauze cat se poate de obiective, incepand cu inchistarea si anxietatea lor patologica), inainte de a ajunge in situatii imposibil de remediat (nu, stimate domnisoare, nu-si va "reveni" nimic; si eu "visam femei multe, inalte frumoase/de mine fugiti toate, si scunde si grase..." :cry2 ). PS:Castraveti, dovlecei si vinete ne bagam in cur singuri... Am avea nevoie de partener(a) sa ne bage altceva, si pe partea cealalta. :blushing2 Dominare adevarata mai face o domnisoara. Alt stil, desigur, dar tot cu pasiune fata de joc si empatie fata de parteneri. Provocarea este sa metionati cine. :350x 3
radu77 Reputație: 2043 Postat Mai 8, 2018 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Mai 8, 2018 E groasa tati, cu adevarat groasa. Batranii nostrii se multumesc cu putinul majorat la pensie de Coana Olga. Pentru ca ei sunt obisnuiti cu putin. Si de unde nu au, de acolo mai reusesc sa stranga.Asistatii sociali (nu vb de aia pe bune, care chiar au nevoie) sunt happy ca asa sunt ei si tot cu votul inainte...Clasa sub-medie (oamenii simpli, muncitori, cu job simplu si familie) sunt "in ceata".Clasa mediana+, noi vedem lucrurile clar (unii ne mai pricepem si pe la macroeconomie, sisteme de management financiar etc) INSA... suntem blocati in rutina noastra, cu job-urile noastre in care suntem sclavi, cu gandul la familie, copii etc, cum sa facem sa evoluam etc. Traim intr-un ritm alert si avem (deseori) revelatia faptului ca.... Baihhhh!!! Astia ne duc draqului de rapa...!!! La mai bine de 50 de ani de cand in fruntea tarii se stabilise un cizmar analfabet, ne-am pus-o cu un "ingineras" de mana a doua, uns cu toate cele, fara scrupule si caruia nu-i pasa de nimic. Concluzia... visele umede fac parte din "inconstienta" noastra si nu ne vor scapa de marele dezastru daca vom continua asa... Traim vremuri aproape hiper-inflationiste, a ajuns peste 5.6lei/l de benzina proasta si creste, este imposibil sa se mentina un nivel de trai decent cu venituri la a zecea parte din cele din UE, fara nici o protectie sociala (vezi ajutorul social si transportul in comun din Germania, de exemplu) si cu preturi mai mari decat in tarile dezvoltate. ... :350x 3
fortunys Reputație: 60 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 Dragi si scumpi ploiesteni,se pare ca rangurile voastre sunt din ce in ce mai inalte ,ati bagat la top pe una care nu sta pe ganduri cand vine vorba de un sex normal neprotejat pentru cativa lei in plus(sau poate doar asa) ,vad ca nu prea indrazniti sa va luati nici de Alyna(cu Y) ca de nu va mai face pe plac in fel si chip si poate urca si ea tarifele si ramaneti cu acadelele de la strada la 30 de lei,dar nu va faceti griji femeile care cu adevarat merita sa fie vizitate probabil ca pe multi va au la block ,femei care au locatii decente ,nu umbla cu furtisaguri,nu risti sa pleci de la ele cu te miri ce bts-uri, nu te trezesti cu mesaje sa le imprumuti cu bani sau sa le ajuti in diverse situatii,care cand nu au clienti recurg la fel si fel de mismasuri gen ultima zi sau mai rau bip-uri.Pentru ca sunt femei care si-au format o clientela (nu de pe nimfomane),respecta si sunt respectate de barbati ,dar astea nu sunt interesante ca au preturi mari.De Iza nu va place? face de toate femeia da va ia bani pentru asta nu se fute pe ciocolata si bomboane.Ati sarit si la gatul lui Lori ca e grasa ca e mare ca a marit preturile ,cand era accesibila era ok ,era o dulce o draguta...dar nu mai eLa negresa v-ati dus toti ,ce conta ca lua 200 finalizarea ,nu mai era scumpa ca doar era altceva.Anne nici nu a venit bine si a-ti luato la 13,14 cu toate ca are recenzii bune pe Sibiu (aaa si-a facut ea toate recenziile alea da,da nu e credibil)Si pe Alice o luaserati la inceput in baza,dar acuma e de-a voastra ,dupa atatia ani v-ati obisnuit ,e singura pe dominare serioasa si va e frica ca va da in gat cand va duceti sa va bage castravetele in cur .Alexandra e drogata,Zambitoarea tatuata e nesuferita ,Rebeca e prea tanara ,nu are experienta, Cristina are peste ...in timp ce voi despicati firul in 4 ele se fut,fac bani,se distreaza si voi tot pe nimfomane stresandu-va cu conturi multiple,pesti si recenzii ,cum vine unu nou sa dea si el cu parerea cum hop pe el...s-au lasat multi de recenzii ,singurii care si-au pastrat forma sunt catelul dinamovist (o mai iei si tu pe langa uneori dar esti ok) si laurentiu fute tot (app am pus veronica si mihai ca am incercat in fel si chip sa caut un user si nimic nu mergea,apreciez libertatea ta de expresie de ce nu si inteligenta dar nu te inteleg mereu cu cuvintele tale de dex,ma uit crucis si dau mai departe , si nu ,nu te las sa-mi umbli la anusica !!!)Alexandra82 am niste vecine la tara la mine care cu drag te-ar primii in colectivul lor ,esti exact ce le trebuie ,le intretii si pe ele cu supozitiile tale incendiare,te-am observat ca o dai mereu ca esti prin tari straine oare tu muncesti sau traiesti din ajutor social pe acolo ,ca ai cam mult timp liber.Vino fata in Romania ca iti gasim ceva de facut ce naiba!Morala: Vise umede!ano ang isinulat mo dito na hindi namin maintindihan?
bella black Reputație: 189 Postat Mai 8, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 8, 2018 Eu sunt a nimanui :) Cine ma place aici pe forum, bine, cine nu, iarasi bine :) Dar de cate ori tre` sa sublinieze Alisuca ca ea NU FACE NUMAI DOMINARE??? Iar cui i-am bagat castravetele-n cur....secretul lui e in siguranta cu mine ;) De restul postarii tale nu zic nimic. Nu le cunosc personal pe toate fetele mentionate, pe cateva le cunosc si sunt super ok, unele nu atat de ok. Futacii....fiecare cu pasaricile lui ;) Mi-a trimis sms un ilustru necunoscut ca am facut o cacofonie. Era intentionata, apropos de castraveti in cur. Unele chestii le-ai punctat bine, cu altele ai batut campii, dar ne-ai certat frumos, nu are cum sa nu ne placa. Eu cel putin am citit zambind :) Si mie mi-a placut :) Trebuia sa zici... ☺ Asta a fost unul din momentele in care m-am ofticat rau ca nu am cum sa dau puncte :laugh2 3
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Mai 8, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 8, 2018 Jos cu dragnea!! Jos cu Iohanis!! Jos .... Viva revolution!!! 2
anefsex Reputație: 795 Postat Mai 8, 2018 Oras:București Oras:București Postat Mai 8, 2018 Dragi si scumpi ploiesteni,se pare ca rangurile voastre sunt din ce in ce mai inalte ,ati bagat la top pe una care nu sta pe ganduri cand vine vorba de un sex normal neprotejat pentru cativa lei in plus(sau poate doar asa) ,vad ca nu prea indrazniti sa va luati nici de Alyna(cu Y) ca de nu va mai face pe plac in fel si chip si poate urca si ea tarifele si ramaneti cu acadelele de la strada la 30 de lei,dar nu va faceti griji femeile care cu adevarat merita sa fie vizitate probabil ca pe multi va au la block ,femei care au locatii decente ,nu umbla cu furtisaguri,nu risti sa pleci de la ele cu te miri ce bts-uri, nu te trezesti cu mesaje sa le imprumuti cu bani sau sa le ajuti in diverse situatii,care cand nu au clienti recurg la fel si fel de mismasuri gen ultima zi sau mai rau bip-uri.Pentru ca sunt femei care si-au format o clientela (nu de pe nimfomane),respecta si sunt respectate de barbati ,dar astea nu sunt interesante ca au preturi mari.De Iza nu va place? face de toate femeia da va ia bani pentru asta nu se fute pe ciocolata si bomboane.Ati sarit si la gatul lui Lori ca e grasa ca e mare ca a marit preturile ,cand era accesibila era ok ,era o dulce o draguta...dar nu mai eLa negresa v-ati dus toti ,ce conta ca lua 200 finalizarea ,nu mai era scumpa ca doar era altceva.Anne nici nu a venit bine si a-ti luato la 13,14 cu toate ca are recenzii bune pe Sibiu (aaa si-a facut ea toate recenziile alea da,da nu e credibil)Si pe Alice o luaserati la inceput in baza,dar acuma e de-a voastra ,dupa atatia ani v-ati obisnuit ,e singura pe dominare serioasa si va e frica ca va da in gat cand va duceti sa va bage castravetele in cur .Alexandra e drogata,Zambitoarea tatuata e nesuferita ,Rebeca e prea tanara ,nu are experienta, Cristina are peste ...in timp ce voi despicati firul in 4 ele se fut,fac bani,se distreaza si voi tot pe nimfomane stresandu-va cu conturi multiple,pesti si recenzii ,cum vine unu nou sa dea si el cu parerea cum hop pe el...s-au lasat multi de recenzii ,singurii care si-au pastrat forma sunt catelul dinamovist (o mai iei si tu pe langa uneori dar esti ok) si laurentiu fute tot (app am pus veronica si mihai ca am incercat in fel si chip sa caut un user si nimic nu mergea,apreciez libertatea ta de expresie de ce nu si inteligenta dar nu te inteleg mereu cu cuvintele tale de dex,ma uit crucis si dau mai departe , si nu ,nu te las sa-mi umbli la anusica !!!)Alexandra82 am niste vecine la tara la mine care cu drag te-ar primii in colectivul lor ,esti exact ce le trebuie ,le intretii si pe ele cu supozitiile tale incendiare,te-am observat ca o dai mereu ca esti prin tari straine oare tu muncesti sau traiesti din ajutor social pe acolo ,ca ai cam mult timp liber.Vino fata in Romania ca iti gasim ceva de facut ce naiba!Morala: Vise umede!mare dreptate ai, pe mine astia ma cred peste, mie nu imi place indiferent de ceea ce presteaza o doamna/domnisoara este viata ei si nimeni nu trebuie sa o judece vezi sa nu scrie si de tine ca esti peste sau esti vreo escorta care isi face recenzii singura :)))))) 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Mai 8, 2018 Oras:F Oras:F Postat Mai 8, 2018 Jos cu dragnea!! Jos cu Iohanis!! Jos .... Viva revolution!!!LIBERTATE PENTRU TOTI! Aceasta trebuie sa fie deviza noastra. Vezi economistii libertarieni, incepand cu M. N. Rothbard, Hans-Hermann Hoppe, Ludwig von Mises si Walter Block. Nu trebuie sa fiti de acord cu toate ideile expuse de ei, ci doar sa cititi cu spirit critic mereu treaz si doza de scepticism a spiritelor mari ("Ce-mi pasa mie de restul? Restul este numai omenirea. Omul trebuie sa fie superior omenirii - prin forta, prin inaltimea spiritului, prin dispret." - identificati corect autorul citatului si opera si va dau un punct de reputatie :hug1 ). 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Mai 8, 2018 Oras:F Oras:F Postat Mai 8, 2018 E groasa tati, cu adevarat groasa. Batranii nostrii se multumesc cu putinul majorat la pensie de Coana Olga. Pentru ca ei sunt obisnuiti cu putin. Si de unde nu au, de acolo mai reusesc sa stranga.Asistatii sociali (nu vb de aia pe bune, care chiar au nevoie) sunt happy ca asa sunt ei si tot cu votul inainte...Clasa sub-medie (oamenii simpli, muncitori, cu job simplu si familie) sunt "in ceata".Clasa mediana+, noi vedem lucrurile clar (unii ne mai pricepem si pe la macroeconomie, sisteme de management financiar etc) INSA... suntem blocati in rutina noastra, cu job-urile noastre in care suntem sclavi, cu gandul la familie, copii etc, cum sa facem sa evoluam etc. Traim intr-un ritm alert si avem (deseori) revelatia faptului ca.... Baihhhh!!! Astia ne duc draqului de rapa...!!! La mai bine de 50 de ani de cand in fruntea tarii se stabilise un cizmar analfabet, ne-am pus-o cu un "ingineras" de mana a doua, uns cu toate cele, fara scrupule si caruia nu-i pasa de nimic. Concluzia... visele umede fac parte din "inconstienta" noastra si nu ne vor scapa de marele dezastru daca vom continua asa... Este chiar mai rau. Parafrazand o replica celebra dintr-un film antologic: "I know things you people don't want to believe." That's why I'm looking forward with great anticipation for my time to die. 2
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Mai 8, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 8, 2018 Dragi si scumpi ploiesteni,se pare ca rangurile voastre sunt din ce in ce mai inalte ,ati bagat la top pe una care nu sta pe ganduri cand vine vorba de un sex normal neprotejat pentru cativa lei in plus(sau poate doar asa) ,vad ca nu prea indrazniti sa va luati nici de Alyna(cu Y) ca de nu va mai face pe plac in fel si chip si poate urca si ea tarifele si ramaneti cu acadelele de la strada la 30 de lei,dar nu va faceti griji femeile care cu adevarat merita sa fie vizitate probabil ca pe multi va au la block ,femei care au locatii decente ,nu umbla cu furtisaguri,nu risti sa pleci de la ele cu te miri ce bts-uri, nu te trezesti cu mesaje sa le imprumuti cu bani sau sa le ajuti in diverse situatii,care cand nu au clienti recurg la fel si fel de mismasuri gen ultima zi sau mai rau bip-uri.Pentru ca sunt femei care si-au format o clientela (nu de pe nimfomane),respecta si sunt respectate de barbati ,dar astea nu sunt interesante ca au preturi mari.Nu stiu ce cauta respectiva la "Escorte de top". Am scris asta si pe topicul ei, dupa ce am vazut ceva poze. Colegii au spus ca face un oral senzational. Pentru mine insa nu este destul. La cum arata nu e de top in viata ei. Tocmai asta inseamna top (aspect + prestatie foarte bune). Mai mult nu am ce sa spun despre ea ca nu am vizitat-o. nici nu intentionez.La Alyna / Adina am fost. Iapa buna de ciocan, dar nici ea nu m-a dat pe spate. Parca e prea masiva. N-am simtit nevoia sa ma duc a doua oara. De Iza nu va place? face de toate femeia da va ia bani pentru asta nu se fute pe ciocolata si bomboane.Imi place chiar foarte mult. Am mai scris de ea. Presupun ca n-are nevoie de reclama. Are servicii bune, isi vede de treaba ei. Ma rog, n-am mai fost la ea de ceva vreme..oricum, nu cred ca si-a schimbat atitudinea. Ati sarit si la gatul lui Lori ca e grasa ca e mare ca a marit preturile ,cand era accesibila era ok ,era o dulce o draguta...dar nu mai eNu ma atrage fizic deloc. Nu o sa merg la ea. In rest pare ok.La negresa v-ati dus toti ,ce conta ca lua 200 finalizarea ,nu mai era scumpa ca doar era altceva.Nu am fost/nu ma intereseaza. Prefer o tiganca de-a noastra...Anne nici nu a venit bine si a-ti luato la 13,14 cu toate ca are recenzii bune pe Sibiu (aaa si-a facut ea toate recenziile alea da,da nu e credibil)N-am inteles de ce a fost atacata. Toti ne plangem ca nu avem femei de calitate in oras. A aparut asta cu preturi, ce-i drept, cam mari..Scandal pe paine. N-am fost in oras ca as fi mers la ea. Faceam si o recenzie ca sa elucidez cazul. :)Si pe Alice o luaserati la inceput in baza,dar acuma e de-a voastra ,dupa atatia ani v-ati obisnuit ,e singura pe dominare serioasa si va e frica ca va da in gat cand va duceti sa va bage castravetele in cur . :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2in timp ce voi despicati firul in 4 ele se fut,fac bani,se distreaza si voi tot pe nimfomane stresandu-va cu conturi multiple,pesti si recenzii ,cum vine unu nou sa dea si el cu parerea cum hop pe elCam asta fac si eu..fut, fac bani si ma distrez... :rax2 :rax2 :rax2 ...s-au lasat multi de recenzii ,singurii care si-au pastrat forma sunt catelul dinamovist (o mai iei si tu pe langa uneori dar esti ok) si laurentiu fute tot (app am pus veronica si mihai ca am incercat in fel si chip sa caut un user si nimic nu mergea,apreciez libertatea ta de expresie de ce nu si inteligenta dar nu te inteleg mereu cu cuvintele tale de dex,ma uit crucis si dau mai departe , si nu ,nu te las sa-mi umbli la anusica !!!)Multumesc de apreciere!Alexandra82 am niste vecine la tara la mine care cu drag te-ar primii in colectivul lor ,esti exact ce le trebuie ,le intretii si pe ele cu supozitiile tale incendiare,te-am observat ca o dai mereu ca esti prin tari straine oare tu muncesti sau traiesti din ajutor social pe acolo ,ca ai cam mult timp liber.Vino fata in Romania ca iti gasim ceva de facut ce naiba!Morala: Vise umede!PS: Esti foarte comic / comica!!! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 7
bob123 Reputație: 631 Postat Mai 13, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 13, 2018 Dragi si scumpi ploiesteni,se pare ca rangurile voastre sunt din ce in ce mai inalte ,ati bagat la top pe una care nu sta pe ganduri cand vine vorba de un sex normal neprotejat pentru cativa lei in plus(sau poate doar asa) ,vad ca nu prea indrazniti sa va luati nici de Alyna(cu Y) ca de nu va mai face pe plac in fel si chip si poate urca si ea tarifele si ramaneti cu acadelele de la strada la 30 de lei,dar nu va faceti griji femeile care cu adevarat merita sa fie vizitate probabil ca pe multi va au la block ,femei care au locatii decente ,nu umbla cu furtisaguri,nu risti sa pleci de la ele cu te miri ce bts-uri, nu te trezesti cu mesaje sa le imprumuti cu bani sau sa le ajuti in diverse situatii,care cand nu au clienti recurg la fel si fel de mismasuri gen ultima zi sau mai rau bip-uri.Pentru ca sunt femei care si-au format o clientela (nu de pe nimfomane),respecta si sunt respectate de barbati ,dar astea nu sunt interesante ca au preturi mari.De Iza nu va place? face de toate femeia da va ia bani pentru asta nu se fute pe ciocolata si bomboane.Ati sarit si la gatul lui Lori ca e grasa ca e mare ca a marit preturile ,cand era accesibila era ok ,era o dulce o draguta...dar nu mai eLa negresa v-ati dus toti ,ce conta ca lua 200 finalizarea ,nu mai era scumpa ca doar era altceva.Anne nici nu a venit bine si a-ti luato la 13,14 cu toate ca are recenzii bune pe Sibiu (aaa si-a facut ea toate recenziile alea da,da nu e credibil)Si pe Alice o luaserati la inceput in baza,dar acuma e de-a voastra ,dupa atatia ani v-ati obisnuit ,e singura pe dominare serioasa si va e frica ca va da in gat cand va duceti sa va bage castravetele in cur .Alexandra e drogata,Zambitoarea tatuata e nesuferita ,Rebeca e prea tanara ,nu are experienta, Cristina are peste ...in timp ce voi despicati firul in 4 ele se fut,fac bani,se distreaza si voi tot pe nimfomane stresandu-va cu conturi multiple,pesti si recenzii ,cum vine unu nou sa dea si el cu parerea cum hop pe el...s-au lasat multi de recenzii ,singurii care si-au pastrat forma sunt catelul dinamovist (o mai iei si tu pe langa uneori dar esti ok) si laurentiu fute tot (app am pus veronica si mihai ca am incercat in fel si chip sa caut un user si nimic nu mergea,apreciez libertatea ta de expresie de ce nu si inteligenta dar nu te inteleg mereu cu cuvintele tale de dex,ma uit crucis si dau mai departe , si nu ,nu te las sa-mi umbli la anusica !!!)Alexandra82 am niste vecine la tara la mine care cu drag te-ar primii in colectivul lor ,esti exact ce le trebuie ,le intretii si pe ele cu supozitiile tale incendiare,te-am observat ca o dai mereu ca esti prin tari straine oare tu muncesti sau traiesti din ajutor social pe acolo ,ca ai cam mult timp liber.Vino fata in Romania ca iti gasim ceva de facut ce naiba! Morala: Vise umede!Mi-au dat 13 lacrimi citind :( mai ca m-ai atins d’rect in suflet.Ce-ai facut tu aici? Iti era foame si de nervi ai stat sa imi expui gandirea ta pe forum? Mai bine pune mana si fute ceva de pe aici, fa o recenzie cum se cuvine si ajuta-ne cu ceva. Stai sa palavragesti aici am’pulea. Daca tot bati campii pe aici, o sa astept sa vad recenzia ta la toate escortele mentionate, mai ales la zambareata, care mi-a inchis telefonul cand am intrebat-o despre servicii, la Anne care mi-a vorbit doar in sictir...te miri de ce tinem atat de mult la Alyna (si nu numai - gen Alice, Lori etc., nu va simtiti neglijate, ca tot deosebite sunteti ðŸ˜)? Tinem pentru ca spre deosebire de multe, a/au stiut sa fie profi. Pentru cultura ta generala, majoritatea care ridica preturile, o fac pentru ca intervine competitia si solidaritatea (intre ele). Mi-au povestit mai multe escorte despre faptul ca s-a intamplat sa vina la ele diverse fete (sau chiar pesti) care le-au luat la rost ca dc nu maresc preturile, ca exista prosti care dau, ca de nu stiu cat timp se mentin doar pe scorul acela etc. P.s. Stai linistit/a, noi nu stam aici doar pe chat si laba, ne miscam suficient si nu ne doare ca exista persoane din afara forumului care au devenit clienti fideli ai fetelor. 3
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Mai 13, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 13, 2018 In sfarsit un om, pardon un barbat adevarat (cu B mare) care gandeste cu capu', nu doar cu pula! Felicitari Bob, mai bine ca tine nu scria nimeni !! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum