xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 fa alexandro eu zic sa stai cuminte ca iese cu deranj Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 maine e o zi importanta pentruo sa fac dragoste cu Ralu :x Link spre comentariu
atlas18 Reputație: 462 Postat Mai 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2018 Mai aveti sa faceti crimă pe nimfomane. In rest, toate nenorocirile sunt fumate demult.Se va ajunge si aici, numai dementi pe forum. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 fa alexandro eu zic sa stai cuminte ca iese cu deranjCe tot vrei mai omule ? Nu te-a băgat nimeni în seama. Du-te și te pregătește pentru ziua importanta 1 Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Se poate trece de acel ip stai tu liniștit in ancheta. Si daca nu oricum Ines îți poate mulțumi pt plângere penală cu șantaj si Bogdanel pt anchete.Pt ca ii voi vara pe gat daca este necesar toate precedentele cu șantaj si violarea dreptului la viață privată, complicitate la evaziune fiscală prin promovarea regimurilor hoteliere, evaziune fiscală pt plata abonamentelor care nu se fac cu cardul, complicitate in prostituația **spam editat**elor ca se găsesc D stile pe site si o sa ma sfătuiesc cu un avocat sa vad ce se poate face.De asemenea voi traduce si trimite printscreenuri cu pozele tale pe google removals si pe boardul care ii susține ăstuia platforma pt șantajAșa ca nu as sta așa chill cu ip ul tau de Elveția :)In caz ca nu știai gazda care oferă platforma are nr de tel si adrese de email pt abuzuri.In orice caz enjoy! O sa ma interesez astăzi daca înaintez plângerea lui pisic in Oradea sau București cu numele complet cnp serie buletin si date de înregistrare firmăMult noroc! :) Nu mai bine faci un dum la Timisoara? Oricum e caravana acum pe 9, toata lumea merge. Link spre comentariu
earer15 Reputație: 78 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 n-am chiar 20 dar tot o am mai mare decat fostul. Link spre comentariu
atlas18 Reputație: 462 Postat Mai 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2018 Ce este la Timisoara ? Link spre comentariu
earer15 Reputație: 78 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Ce este la Timisoara ?Mircea Radu cica Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Ce este la Timisoara ? Concert Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 gang bang Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Mai 8, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 8, 2018 de ce te-ai suparat rozkendra ?? Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Mai 8, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Mai 8, 2018 de ce te-ai suparat rozkendra ??Poliție nu roz :) Link spre comentariu
earer15 Reputație: 78 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 vine poli-ti-a ale ale,alejandro,ale,ale,ale-jandro Link spre comentariu
nastratin hogea Reputație: 8 Postat Mai 8, 2018 Oras:? Oras:? Partajează Postat Mai 8, 2018 de ce te-ai suparat rozkendra ?? Băi pulifrici, ce-ai spune dacă ar apărea iarăși poze cu tine si cu frate-tău? Asortate cu niscaiva date personale, gen CNP și adrese? Tu nu te-ai supăra, jegosule? Mare căcat de om ești, Bogdane!!! Poliție nu roz :) Nu cred că-i Ines/peștele ei în spatele clonei. Mai degrabă seamănă cu promovator sau cu brett. Poate chiar pipilică, și ăsta deschidea cumva conturi cu nume identice. Iar felul în care folosește semnele de punctuație ar sugera tot pipilică. Just my two cents ... Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 eu vreau s-o fut pa ines :X Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Ines este bunaciune ..si Tanya este bunaciune...si prietena lu' Ines tot bunaciune.. O lume plina de bunaciuni... #cineoardeprunNUBA? Link spre comentariu
atlas18 Reputație: 462 Postat Mai 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2018 Pune numele si numar dosarului inregistrat ca sa te credem. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum