doloresnebunu Reputație: 144 Postat Mai 16, 2018 Postat Mai 16, 2018 ce faci fa? meai dat report? pai nu stii fa ca sunt forta forumului acum de cand am super premiu? nici mod1 nu ma poate opri 1
justitiar Reputație: 233 Postat Mai 16, 2018 Oras:romania Oras:romania Postat Mai 16, 2018 ba da mai duten pula mea de sarac cu Pitestiu tauDar tu cine pula mea mai esti? Ma fut in contul tau de superpremium. Multi idioti v-ati mai adunat pe forumul asta? 1 1
doloresnebunu Reputație: 144 Postat Mai 16, 2018 Postat Mai 16, 2018 eu sunt ala care te fute, simti? 1
justitiar Reputație: 233 Postat Mai 16, 2018 Oras:romania Oras:romania Postat Mai 16, 2018 eu sunt ala care te fute, simti?iesi in morții tai de aici. 1
Vizitator ingrid2017 Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 Buna, domnilor. Ines a ajuns la mine in locatie , pentru o scurta vizita de 3 zile, pana sambata-inclusiv.Intram si impreuna (insa fara show lesbi) si este disponibila astazi incepand cu orele 17:00Pentru programari individuale, contactati-ne in privat. Pentru trio (la mine sau la ea)Oferim discretie si igiena maxima. Clientii nostri nu se vor intersecta, noi fiind foarte atente la sincronizarea programarilor.Va pupam.😠16
Vizitator ingrid2017 Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 💋 revenim deseara cu poze noi , impreuna. 10
anisa_maurais Reputație: 17 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 Vreau sa ma iubesc cu fata blonda din poze si una sa se uite la noi, ma lasati sa va platesc pentru o ora?Cu cati bani sa vin? 1
doloresnebunu Reputație: 144 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 revenim deseara cu poze noi , impreuna.sa-i spui la Ines sa se spele la mij, ca nu prea stie din astea. =)) =))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 Vreau sa ma iubesc cu fata blonda din poze si una sa se uite la noi, ma lasati sa va platesc pentru o ora?Cu cati bani sa vin?Mai multe detalii oferim doar telefonic.
kkmitz Reputație: 4246 Postat Mai 17, 2018 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Mai 17, 2018 Interesanta combinatie, sa va priasca sederea la Cluj fetelor :kiss3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 Interesanta combinatie, sa va priasca sederea la Cluj fetelor :kiss3Multumim :* presimt ca voi avea o vacanta pe cinste. Chiar si pentru doar 3 zile. 2
mafia1 Reputație: -241 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 Buna fetelor sunteti minunate sper sa ne vedem va pup
mafia1 Reputație: -241 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 Buna pina la ce ora sunteti disponibile
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 Multumim :* presimt ca voi avea o vacanta pe cinste. Chiar si pentru doar 3 zile.Cum ai scăpat tu de ghearele mele :))))) . Să faci bine să revii :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 Buna pina la ce ora sunteti disponibile22:00
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 Cum ai scăpat tu de ghearele mele :))))) . Să faci bine să revii :)Nesatul mai esti si tu. =)) Daca te consoleaza, si eu am scapat printre degete o bunaciune.P.S.Si vorba unui amic banatean: iti povestesc eu dupa ce ma intalnesc eu cu ea la Oradea. :)
florin90m Reputație: 2797 Postat Mai 17, 2018 Oras:Blaj Oras:Blaj Postat Mai 17, 2018 Multumim :* presimt ca voi avea o vacanta pe cinste. Chiar si pentru doar 3 zile. Doua fete frumoase. :) Pacat ca e scurta vacanta voastra si nu va pot prinde. Distanta si munca asta, bat-o vina :))) Sa faceti bine sa va intoarceti. :)
doloresnebunu Reputație: 144 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 Doua fete frumoase. :) Pacat ca e scurta vacanta voastra si nu va pot prinde. Distanta si munca asta, bat-o vina :))) Sa faceti bine sa va intoarceti. :)la ines nu pierzi nimic. am testat-o eu... e prastie :( 1
butterflyeffect Reputație: 98 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 ma da cum asa?insfarsit ajunge si papusa la cluj si o scap! si vad ca nu numai eu! @mafia1 eu inca astept recenzie de la tine iar daca nu, esti un virgin! 1
mafia1 Reputație: -241 Postat Mai 18, 2018 Postat Mai 18, 2018 Imi pare nespus de rau sunt prins cu treburi poate altadata sa va fac o vizita
laur balaur Reputație: 75 Postat Mai 18, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Mai 18, 2018 Ines Ia-o pe Ingrid ai veniți si pe la pitesti hai nu mai fii rea ca stii cae bine si pe aici! Te pup vreau sa te mai vad macar odata
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Postat Mai 18, 2018 Ines Ia-o pe Ingrid ai veniți si pe la pitesti hai nu mai fii rea ca stii cae bine si pe aici! Te pup vreau sa te mai vad macar odataA fost odata :))
kryptos Reputație: 98 Postat Mai 20, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 20, 2018 Am reusit sa-i fac ieri o vizita domnisoarei Ingrid. Locatia e Platinia, apartament de 2 camere, bucatarie+living si dormitor. In dormitor este doar pat si dulap, asa ca mi s-a spus sa-mi las hainele pe un scaun in living. Nu-mi prea plac chestiile astea, dar ma rog. Ingrid e genul de pitipoanca cum vezi in NoA, careia nu-i ajungi nici cu prajina la nas. Incearca sa se faca placuta oarecum, dar se vede de la o posta ca trebuie sa depuna efort pentru asta. In fine, dupa cateva minute de povesti am cerut un prosop pentru a face dush. Mi-a spus ca trebuie sa verifice daca s-a uscat, dupa care a venit cu unul murdar pe care l-a schimbat dupa ce-am obiectat. Am facut un dush rapid, dupa care am purces la actiune. A inceput cu un OP, destul de slab, cu 0 atentie la zonele adiacente. Dupa cateva minute am trecut la NP, unde a insistat sa trec eu deasupra. Am continuat cu LOT, la insistentele mele, dar aici mi-a spus din prima ca e lenesa si ca nu rezista mai mult de 20 de secunde. S-a tinut de cuvant si, dupa nici 1 minut, a zis ca nu mai poate... Am trecut la doggy, unde m-am chinuit un pic si am finalizat. Implicarea ei la NP consta in cateva gemete si strans in brate. Spunea incontinuu ca ea e o "lazy bitch". A mai incercat cateva cuvinte in engleza, dar o engleza atat de stricata incat nu m-am chinuit prea mult sa inteleg ce-a vrut sa spuna. Si acum note Locatie 9Aspect 9OP 5NP 5GFE 5 Personal, nu m-as intoarce nici in ruptul capului. Am fost, am vazut, m-am linistit. P.S.: Pe balcon era si colega ei Ines. Daca Ingrid incerca sa se faca placuta, Ines n-a avut nici cea mai mica intentie, dar na, ea nu era platita, asa ca n-avea niciun motiv sa se prefaca. 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2018 Postat Mai 20, 2018 Am reusit sa-i fac ieri o vizita domnisoarei Ingrid. Locatia e Platinia, apartament de 2 camere, bucatarie+living si dormitor. In dormitor este doar pat si dulap, asa ca mi s-a spus sa-mi las hainele pe un scaun in living. Nu-mi prea plac chestiile astea, dar ma rog. Ingrid e genul de pitipoanca cum vezi in NoA, careia nu-i ajungi nici cu prajina la nas. Incearca sa se faca placuta oarecum, dar se vede de la o posta ca trebuie sa depuna efort pentru asta. In fine, dupa cateva minute de povesti am cerut un prosop pentru a face dush. Mi-a spus ca trebuie sa verifice daca s-a uscat, dupa care a venit cu unul murdar pe care l-a schimbat dupa ce-am obiectat. Am facut un dush rapid, dupa care am purces la actiune. A inceput cu un OP, destul de slab, cu 0 atentie la zonele adiacente. Dupa cateva minute am trecut la NP, unde a insistat sa trec eu deasupra. Am continuat cu LOT, la insistentele mele, dar aici mi-a spus din prima ca e lenesa si ca nu rezista mai mult de 20 de secunde. S-a tinut de cuvant si, dupa nici 1 minut, a zis ca nu mai poate... Am trecut la doggy, unde m-am chinuit un pic si am finalizat. Implicarea ei la NP consta in cateva gemete si strans in brate. Spunea incontinuu ca ea e o "lazy bitch". A mai incercat cateva cuvinte in engleza, dar o engleza atat de stricata incat nu m-am chinuit prea mult sa inteleg ce-a vrut sa spuna. Si acum note Locatie 9Aspect 9OP 5NP 5GFE 5 Personal, nu m-as intoarce nici in ruptul capului. Am fost, am vazut, m-am linistit. P.S.: Pe balcon era si colega ei Ines. Daca Ingrid incerca sa se faca placuta, Ines n-a avut nici cea mai mica intentie, dar na, ea nu era platita, asa ca n-avea niciun motiv sa se prefaca. Eu eram in timpul meu liber. Programarea nu era facuta la mine , deci mi-am permis sa imi savurez cafeaua linistita pe balcon .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum