Sari la conținut

fete cu pirs in limba?

Postări Recomandate

Postat

salutare!

ma poate ajuta cineva va rog cu o recomandare/anunt/numar de telefon al unei fete care are pirs in limba?

multumesc :bow

Vizitator
Reputație: 0
Postat

salutare!

ma poate ajuta cineva va rog cu o recomandare/anunt/numar de telefon al unei fete care are pirs in limba?

multumesc :bow

Daca nu ma inseala memoria Ingrid are asa ceva. Ii gasesti topicul la testate.Va reveni in Oradea peste 2 saptamani.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca nu ma inseala memoria Ingrid are asa ceva. Ii gasesti topicul la testate.Va reveni in Oradea peste 2 saptamani.

Are pierce în limbă? Pnm

• Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
Postat

Acum doua saptamani avea Kim. Atunci zicea ca o sa-l scoata. Acum nu stiu cum este limba frumoasei Kim. Un apel telefonic va confirma starea limbii..

Postat

In urma cu vreo 10 ani futeam la o chubby, plm, mai mult o muiam de fapt decat o futeam.

Fata era talent innascut la supt, asa ceva nu am trait in viata mea, nici pana atunci, dar nici pana acuma, deepthroat de ala ca si daca mai aveam 10 cm in plus intra de tot :)

Si avea cercelus in limba, era interesanta senzatia pe capul pulii.

• Like 2

• Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

In urma cu niste ani eram in zona bv cu un coleg cam tantalau. Vede asa o bucata dragutica la intrarea in bv dinspre Fagaras si ma roaga sa opresc. I-am zis ca eu nu-i dau masina si daca o vrea sa si-o duca la pensiune. Megem deci toti 3 la pensiune si la vreo 15 min dupa ce intra porumbei in camera il aud pe amicu urland (aveam perete comun). Ma duc sa vad ce drak o patit. Ala in baie zbiera, mandra statea relaxata pe pat... Imi explica ea ca a mancat o shaorma picanta si s-o spalat pe dinti, da probabil i-o fi ramas ceva samnta de ardei iute pe langa piercing ca si ea simte ca o inteapa ceva :laugh2

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...