Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Iulie 3, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 3, 2010 Am gasit un anunt amuzant pe AT in dimineata asta:NOU! VIRGINIA, sunt o blonda dulce si multi imi spun ca sunt speciala.Ofer companie intima si masaj erotic/relaxare,sunt tandra si pasionala,considerand ca preludiul este cheia succesului in amor 03 Jul 11:04 0727.523.796 =))
criss Reputație: 556 Postat Iulie 3, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Iulie 3, 2010 dar zice si unde e virgina?
louise69 Reputație: 318 Postat Iulie 4, 2010 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 4, 2010 Eu vad ca nu e virgina, ci doar Virginia... :
prafuit Reputație: 36 Postat Iulie 4, 2010 Postat Iulie 4, 2010 Louise 1-0 :Dochiul de vultur al femeii :
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Iulie 4, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Iulie 4, 2010 =)) Acum am vazut si eu=)) My bad. Aveam in cap virginele de pe ebay si de pe siturile de matrimoniale nemtesti cu domnisoarele care isi vindeau virginitatea :
silvestr Reputație: 12 Postat Iulie 5, 2010 Oras:. Oras:. Postat Iulie 5, 2010 =)) Acum am vazut si eu=)) My bad. Aveam in cap virginele de pe ebay si de pe siturile de matrimoniale nemtesti cu domnisoarele care isi vindeau virginitatea :Pmai mergi si fute ceva si mai lasa laba =))
guy45 Reputație: 332 Postat Iulie 11, 2010 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2010 Anyway, a vizitat cineva "Virginica"? Arata foarte bine, presupunand ca pozele sunt reale!
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Iulie 11, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Iulie 11, 2010 Anyway' date=' a vizitat cineva "Virginica"? Arata foarte bine, presupunand ca pozele sunt reale![/quote']eu as crede ca pozele sunt 99,9% furate. Decor,veioza ,patul aduc mai mult a US decat Romania
louise69 Reputație: 318 Postat Iulie 12, 2010 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 12, 2010 Anyway' date=' a vizitat cineva "Virginica"? Arata foarte bine, presupunand ca pozele sunt reale![/quote']eu as crede ca pozele sunt 99,9% furate. Decor,veioza ,patul aduc mai mult a US decat Romania Adevarul e ca-n unele cazuri nu poti sti pana nu o vizitezi. Pozele par ok, facute intr-o camera de hotel, poate cand a fost in vreun tur prin cine stie ce tara... Dar, you never know!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum