Sari la conținut

Alexandra 0757638328

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
Postat

Buna ziua dragi futaciosi,tin sa va anunt k in fiecare sambata o sa am zi libera...va astept pe la mine sa va incant cu noi schimbari,multa tandrete si sa va incant pe fiecare cu farmecul meu...Va pup😘😘😘😜

Vizitator cuni
Reputație: 0
Postat

Buna seara dragi futaciosi tin sa va anunt ca in curand o sa revin in Pitesti...tot mai bine e acasa alaturi de voi :P. :*

:clapp

Postat

Buna ziua,vreau sa va anunt k incepand de maine 2.04 o sa revin in Pitesti.Ma puteti contacta la acelasi nr de tel 0762473339.va pup si va astept cu noi surprize...:*

Postat

Buna seara dragii mei,va anunt ca mi-am schimbat locatia,care vreti sa ma vizitati nu mai sunt la hotel Metropol ci intr-un apartament undeva pe Exercitiu.Va pup si va astept cu noi surprize

• Like 1
  • Oras:Dubai
  • Oras:Dubai
Postat

Buna seara dragii mei,va anunt ca mi-am schimbat locatia,care vreti sa ma vizitati nu mai sunt la hotel Metropol ci intr-un apartament undeva pe Exercitiu.Va pup si va astept cu noi surprize

Ce preturi promotionale ai?

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Rog frumos sa mi se adauge noul nr de telefon.Multumesc

Lasa-l incolo de numar, Alexandra, ca te gasim noi...pune poze cu tine!!!..asta ne intereseaza...nu cum e vremea afara!!!

• Telefon: sex_valcea
  • Oras:valcea
  • Telefon: sex_valcea
  • Oras:valcea
Postat

Va anunt ca incepand de pe data de 1 mai pana pe 8 o sa fiu plecata din oras.O sa revin cu multa pofta sa va satisfac placerile si poze noi.Va pup :*

Pe la Valcea cand ajungi?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...