Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Pisicuts este fermecat de idioata de la Sibiu pe care a facut-o UL dupa ce a spus doar minciuni si mizerii.Fair play :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Pisicut-pisicut,nu fi rau cu fata,trece-o la testate !
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Cred ca pisicut are ceva cu mine de nu ma trece la “testate” :)))Să nu-mi spui că nu te-a "testat" încă ;) Așteptăm recenzia :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Să nu-mi spui că nu te-a "testat" încă ;) Așteptăm recenzia :)Acolo e recenzia,putin mai sus. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Locul ei este clar in top,dar cum sa o convingem sa ramana in Oradea ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Pisicuts este fermecat de idioata de la Sibiu pe care a facut-o UL dupa ce a spus doar minciuni si mizerii.Dacă avea țâțe mari, îl înțelegeam ( îi plac din astea mai voluptoase) , dar așa..... ne facem și noi trolli, nu? =))))))))) PS: Karina, AMR 9 zile, așa-i? :D
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Acolo e recenzia,putin mai sus. :)Nu a ta, a lui pisicuts, de el era vorba în postarea mea :laugh2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Nu a ta, a lui pisicuts, de el era vorba în postarea mea :laugh2Poate are doua conturi. :))))))
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Dacă avea țâțe mari, îl înțelegeam ( îi plac din astea mai voluptoase) , dar așa..... ne facem și noi trolli, nu? =)))))))))PS: Karina, AMR 9 zile, așa-i? :DVin mai repede , anymatorule :)) spune-i postasului sa vina mai repede cu pensia :)))) esti pupat :* 19
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Locul ei este clar in top,dar cum sa o convingem sa ramana in Oradea ?Mi-am propus sa ajung si in top oradea, dar trebuie sa imi dau mai mult silinta cu cautatul de chirii :)) am eu o bafta .... 19
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 hoppa :)) am aparut aici la testate , multumsc Pisicut :* 17
vasile9876 Reputație: 659 Postat Iunie 6, 2018 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iunie 6, 2018 Mi-am propus sa ajung si in top oradea, dar trebuie sa imi dau mai mult silinta cu cautatul de chirii :)) am eu o bafta ....te primesc la mine in chirie....sa nu zici ca nu sunt ospitalier...sa imi aud vorbe in sat :rax2 :rax2 :rax2 :rax2 :rax2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 hoppa :)) am aparut aici la testate , multumsc Pisicut :*Mai lipsește doar recenzia lui pisicuts ;) :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Vin mai repede , anymatorule :)) spune-i postasului sa vina mai repede cu pensia :)))) esti pupat :*Stai așa să leg câinii, încui găinile, pun mătura-n ușă și amu ni dau sfoară-n țară după postas! :* 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Mai lipsește doar recenzia lui pisicuts ;) :)Ai grija.Lui doar tigancile grase ii plac.Face de rusine comunitatea curvarilor din Oradea. :)Pisicuts ai putea sa-ti faci bagajele si sa mergi inapoi la miticii tai dragi pe care ii apreciezi pentru postarile scandaloase pe care le fac.Imi pare rău ca te-am cunoscut si personal.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Ai grija.Lui doar tigancile grase ii plac.Face de rusine comunitatea curvarilor din Oradea. :)Pisicuts ai putea sa-ti faci bagajele si sa mergi inapoi la miticii tai dragi pe care ii apreciezi pentru postarile scandaloase pe care le fac.Imi pare rău ca te-am cunoscut si personal.Gata ! E simplu. Sun-o pe karinaa sa-l descrie pe orpheus sau cum ii spune si aflati daca-i pisicutz.:)))))))Orpheus dc nu-i pisicutz nu se supara .:)))))
boss6310 Reputație: 177 Postat Iunie 6, 2018 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Iunie 6, 2018 La mures nu vi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Gata ! E simplu. Sun-o pe karinaa sa-l descrie pe orpheus sau cum ii spune si aflati daca-i pisicutz.:)))))))Orpheus dc nu-i pisicutz nu se supara .:))))) Karina maine te invit la o cafea la Lotus mall sa punem tara la cale. :)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Noapte buna , vise umede si tari sa avem :* 20
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Noapte buna , vise umede si tari sa avem :*Stai maine cu ochii pe tel sau pm. :)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Stai maine cu ochii pe tel sau pm. :)PM e mai ok :)) 19
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 La mures nu vi?Maaaa ! Tu vrei sa o inneci ? :))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Gata ! E simplu. Sun-o pe karinaa sa-l descrie pe orpheus sau cum ii spune si aflati daca-i pisicutz. :)))))))Orpheus dc nu-i pisicutz nu se supara . :))))) :thinking Hmmm,oare eu sa fiu pisiku ? Chiar asa lapsus sa am ? :thinking
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 La mures nu vi?Acolo sigur nu ajung :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum