Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 PM e mai ok :))Asa. Ca sa vada pisicutz ce va scrieti. :)))))
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Asa. Ca sa vada pisicutz ce va scrieti. :)))))Haideti sa-l lasam in pace, pana acum cu mine s-a dovedit a fii fair :)) mai greu, ce-i drept, dar a tinut cont :)) 19
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Bun ! Atunci axioma: orpheus nu-i pisik. :)))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Haideti sa-l lasam in pace, pana acum cu mine s-a dovedit a fii fair :)) mai greu, ce-i drept, dar a tinut cont :)) Foarte fair cand a desemnat pe idioata din Sibiu utilizatorul lunii. Adica ea spune doar minciuni despre mine, Anyatoeu, kkmitz si altii si este premiata.Da-o in pana mea de treaba.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Bun ! Atunci axioma: orpheus nu-i pisik. :)))))Cand sunt in bratele Karinei sunt pisik, fac si rrrrrrrr :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Cand sunt in bratele Karinei sunt pisik, fac si rrrrrrrr :)Revenim !Axioma: pisik e pisic numai cd e in bratele karinei. Scuze, orpheus. :))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Cand sunt in bratele Karinei sunt pisik, fac si rrrrrrrr :) Offff.Prost moment mi-am gasit si eu sa ma las de acest sport. :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Offff.Prost moment mi-am gasit si eu sa ma las de acest sport. :)Adriane ,chiar cel mai prost moment. Eu zic sa amani lasatul pe dupa ce pleaca fata asta mininata. Pardon vreau sa ajunga in top Oradea ,asa ca n-ai noroc de lasat :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Concluzie 1: pisik e orpheus si e pisic cateodata.Concluzie 2: orpheus nu-i pisik dar e pisic cateodata.Votati C1 sau C2. :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Concluzie 1: pisik e orpheus si e pisic cateodata.Concluzie 2: orpheus nu-i pisik dar e pisic cateodata.Votati C1 sau C2. :))) :laugh2 :laugh2 :laugh2Tu nu esti la semne. :laugh2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Offff.Prost moment mi-am gasit si eu sa ma las de acest sport. :)Nu fii trist. Gvb s-a bucurat sa decarteze 200 pt o cafa.:)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2Tu nu esti la semne. :laugh2Eu is in Spania. :)))Bun ! Am un prieten care mi-a zis ca am si OZN-uri in bilas. :)))))El nu are.Are priapism :))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Adriane ,chiar cel mai prost moment. Eu zic sa amani lasatul pe dupa ce pleaca fata asta mininata. Pardon vreau sa ajunga in top Oradea ,asa ca n-ai noroc de lasat :) Offff grea mai este viata de curvar. =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Nu fii trist. Gvb s-a bucurat sa decarteze 200 pt o cafa. :)Accentul fiind pe bucurat.
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Foarte fair cand a desemnat pe idioata din Sibiu utilizatorul lunii. Adica ea spune doar minciuni despre mine, Anyatoeu, kkmitz si altii si este premiata.Da-o in pana mea de treaba.Trebuia sa iese si ea cumva in evidenta sa-si vanda mizeriile ....
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Accentul fiind pe bucurat.Pt el.Pt karinaa pe 200. :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Trebuia sa iese si ea cumva in evidenta sa-si vanda mizeriile .... Da, dar motanul o incurajeaza. In fine. Sa se spele pe cap cu ea. =))
ttm Reputație: 2541 Postat Iunie 6, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iunie 6, 2018 Offff.Prost moment mi-am gasit si eu sa ma las de acest sport. :)foarte prost... am vizitat-o cand a fost data trecuta! pe langa servicii de calitate, frumusete deosebita, eleganta si stil! are un zambet minuat care la tinut pe tot parcursu unei ore! ... nu are rost sa fac recenzie ... nu as putea sa ii dau note!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Trebuia sa iese si ea cumva in evidenta sa-si vanda mizeriile ....UHaaaa ! Offf !!!Poate apare si incepe circul. :)))
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 foarte prost... am vizitat-o cand a fost data trecuta! pe langa servicii de calitate, frumusete deosebita, eleganta si stil! are un zambet minuat care la tinut pe tot parcursu unei ore! ... nu are rost sa fac recenzie ... nu as putea sa ii dau note!uuuuu, te sarut :* 20
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 foarte prost... am vizitat-o cand a fost data trecuta! pe langa servicii de calitate, frumusete deosebita, eleganta si stil! are un zambet minuat care la tinut pe tot parcursu unei ore! ... nu are rost sa fac recenzie ... nu as putea sa ii dau note!Din ora a doua incepe spectacolul. ;)Vezi cat stai data viitoare. ;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Continuati ! E chat la liber. :))Sa vina si restul de Timisoreni. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Noapte buna copii. Mai am de vandut niste conturi super premiu. Fiti cuminti, sau rai daca asa va place.Pupici Karinaa
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Uite asa iasa " adevarul " la iveala. L-am inghesuit pe pisik. :)))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum