Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 Da, venim amândouă.Se poate și varianta DUO. Detalii în privat :) 1 Link spre comentariu
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Mâine (sâmbătă) este ultima zi. :doggystyle 6 Link spre comentariu
cos22min Reputație: 18 Postat Februarie 7, 2020 Oras:Alaska Oras:Alaska Partajează Postat Februarie 7, 2020 @mieuna Tg. Jiu pe cand ? Link spre comentariu
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 ❌ INDISPONIBILĂ ❌ PUPICI :* 2 Link spre comentariu
what200 Reputație: 33 Postat Februarie 9, 2020 Oras:Alba Oras:Alba Partajează Postat Februarie 9, 2020 ❌ INDISPONIBILĂ ❌ PUPICI :*Pe cand revii??? 1 Link spre comentariu
threesome33 Reputație: 202 Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Labă... Link spre comentariu
loverman8809 Reputație: 296 Postat Februarie 15, 2020 Partajează Postat Februarie 15, 2020 Salutare, Pe la inceputul lui ianuarie, rasfoind paginile topicului am zis sa-i fac o vizita si sa ne cunoastem si noi. Pus mana pe telefon si sunat. Stabilit o programare pe ziua urmatoare, spre seara.A doua zi, un mesaj de confirmare pentru ora respectiva, primesc si adresa si totul era stabilit. Fac un dus, plec catre locatie si in 10 minute eram prin zona. Ajung, sunt rugat sa astept 2-3 minute pana termina cu dusul si aranjatul, primesc numarul de la interfon si urc catre ea. Blocul fiind vechi, liftul la fel am zis ca urc pe scari, am amitiri neplacute din alte lifturi...prefer sa le evit.Se deschide usa si ma intampina colega ei, cu care am stat la o tigara pana Roxi a fost gata. Facem cunostiinta, povestim putin si ne mutam in dormitor.Rand pe rand hainele au inceput sa dispara, mai mult de pe mine, Roxi avea doar un prosop pe ea si incepem sa ne sarutam, mangaiem. Ma trage de mana si ma tranteste pe pat se urca pe mine si incepe sa ma sarute cu pofta, in timp ce ma mangaia pe abdomen. Coboara incet pe piept, apoi la junior, moment in care prosopul a disparut de pe ea. Imi placea mult ceea ce vedeam. Priviri perverse, zambete si din propria ei initiativa imi zice sa vin la marginea patului in picioare. Incepe Roxi sa ma innebuneasca cu ruperi de ritm, alert-lent, deep, umed, atentie peste tot prin preajma, privelistea era superba cu ea zambind din cand in cand in timp ce-si facea de cap. Simtind ca vine momentul inevitabil, incercand sa aman putin si manat si de o pofta am oprit-o, m-am asezat intre picioarele ei si am inceput sa ma infrupt si eu din piersicuta ei. Epilata frumos si acum mi se face pofta cand scriu. Dupa cateva minute trecem la normal protejat. LOT la inceput unde se misca superb, mi-a dat impresia ca ii place sa aiba controlul, schimbam cu umeri - craci si terminam primul act in doggy. Pauza de respiro, povestim una alta si incepem actul 2. Nu o mai lungesc, a fost in aceiasi maniera ca si primul, finalizand exploziv cu un CIM.Acuma notele:Modalitate de contact: apel telefonic si SMS pe WAPLocatie: modern si curatAspect fizic: 10, e genul meu, ceea ce caut (pacat ca nu m-am putut bucura de sani, operatia inca era recenta, e de inteles)ON: 10 + (printre cele mai bune pe care le-am primit)NP: 10, cum am scris mai sus, se misca superb, schimba ritmul pozitiile, stie ce sa faca si cand sa facaIgiena: vorba aia...farmacie pe tocuri.Atitudine: m-a facut sa vreau sa mai revin...concluzia o trageti voiCadou: 300/h.Eu voi reveni cu siguranta. Mi-a intrat in topul personal...top care nu e numeros.Roxi, te pup si iti multumesc. Sper sa ne mai revedem....si multumesc pentru ce mi-ai spus....stii tu la ce ma refer. 1 Link spre comentariu
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2020 Partajează Postat Februarie 15, 2020 Salutare, Pe la inceputul lui ianuarie, rasfoind paginile topicului am zis sa-i fac o vizita si sa ne cunoastem si noi. Pus mana pe telefon si sunat. Stabilit o programare pe ziua urmatoare, spre seara.A doua zi, un mesaj de confirmare pentru ora respectiva, primesc si adresa si totul era stabilit. Fac un dus, plec catre locatie si in 10 minute eram prin zona. Ajung, sunt rugat sa astept 2-3 minute pana termina cu dusul si aranjatul, primesc numarul de la interfon si urc catre ea. Blocul fiind vechi, liftul la fel am zis ca urc pe scari, am amitiri neplacute din alte lifturi...prefer sa le evit.Se deschide usa si ma intampina colega ei, cu care am stat la o tigara pana Roxi a fost gata. Facem cunostiinta, povestim putin si ne mutam in dormitor.Rand pe rand hainele au inceput sa dispara, mai mult de pe mine, Roxi avea doar un prosop pe ea si incepem sa ne sarutam, mangaiem. Ma trage de mana si ma tranteste pe pat se urca pe mine si incepe sa ma sarute cu pofta, in timp ce ma mangaia pe abdomen. Coboara incet pe piept, apoi la junior, moment in care prosopul a disparut de pe ea. Imi placea mult ceea ce vedeam. Priviri perverse, zambete si din propria ei initiativa imi zice sa vin la marginea patului in picioare. Incepe Roxi sa ma innebuneasca cu ruperi de ritm, alert-lent, deep, umed, atentie peste tot prin preajma, privelistea era superba cu ea zambind din cand in cand in timp ce-si facea de cap. Simtind ca vine momentul inevitabil, incercand sa aman putin si manat si de o pofta am oprit-o, m-am asezat intre picioarele ei si am inceput sa ma infrupt si eu din piersicuta ei. Epilata frumos si acum mi se face pofta cand scriu. Dupa cateva minute trecem la normal protejat. LOT la inceput unde se misca superb, mi-a dat impresia ca ii place sa aiba controlul, schimbam cu umeri - craci si terminam primul act in doggy. Pauza de respiro, povestim una alta si incepem actul 2. Nu o mai lungesc, a fost in aceiasi maniera ca si primul, finalizand exploziv cu un CIM.Acuma notele:Modalitate de contact: apel telefonic si SMS pe WAPLocatie: modern si curatAspect fizic: 10, e genul meu, ceea ce caut (pacat ca nu m-am putut bucura de sani, operatia inca era recenta, e de inteles)ON: 10 + (printre cele mai bune pe care le-am primit)NP: 10, cum am scris mai sus, se misca superb, schimba ritmul pozitiile, stie ce sa faca si cand sa facaIgiena: vorba aia...farmacie pe tocuri.Atitudine: m-a facut sa vreau sa mai revin...concluzia o trageti voiCadou: 300/h.Eu voi reveni cu siguranta. Mi-a intrat in topul personal...top care nu e numeros.Roxi, te pup si iti multumesc. Sper sa ne mai revedem....si multumesc pentru ce mi-ai spus....stii tu la ce ma refer.A fost o deosebită plăcere.. Domnule "arogant" 😂🥰 te pup! 1 Link spre comentariu
Vizitator didu_tzu Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2020 Partajează Postat Februarie 16, 2020 Când mai vi la noi? Link spre comentariu
Vizitator mieunaa Reputație: 0 Postat Mai 27, 2020 Partajează Postat Mai 27, 2020 Bună bună :rax2 O să revin în data de 30 mai ( VINERI) :blushing2 :bow 🔥 Locația o să fie comunicată telefonic 🔥 âš ï¸ Programări telefonic, mesaj text sau mesaj pe whatsapp âš ï¸ Vă pupăcesc! :69 Link spre comentariu
Vizitator mieunaa Reputație: 0 Postat Mai 27, 2020 Partajează Postat Mai 27, 2020 30 mai ( sâmbătă) Îmi cer scuze :* Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 27, 2020 Partajează Postat Mai 27, 2020 30 mai ( sâmbătă) Îmi cer scuze :* Îți postez eu ceva poze... Cu acordul tău. Bineînțeles! Link spre comentariu
gasgas Reputație: 279 Postat Mai 27, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Mai 27, 2020 Te așteptăm cu drag🤗🤗🤗 Link spre comentariu
putatare Reputație: 41 Postat Mai 28, 2020 Partajează Postat Mai 28, 2020 Da jos mască Roxana 😘 Link spre comentariu
mario84 Reputație: 12 Postat Mai 28, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 28, 2020 Cat ramai Roxana? Adica, luni mai esti? 😚 Link spre comentariu
danutz23 Reputație: 199 Postat Mai 28, 2020 Partajează Postat Mai 28, 2020 Ne poți da locația, aproximativ,nu în detaliu? Și cam până când intenționezi să rămâi în oraș? Mulțumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator mieunaa Reputație: 0 Postat Mai 28, 2020 Partajează Postat Mai 28, 2020 Cetate. :bow ⚠️ Momentan o să vin pentru 5 zile, poate o să stau și mai mult :innocent 1 Link spre comentariu
danutz23 Reputație: 199 Postat Mai 28, 2020 Partajează Postat Mai 28, 2020 Mulțumesc pentru răspuns. Când te pot suna pentru o programare pe marți sau miercuri? Te pup😘 Link spre comentariu
Vizitator mieunaa Reputație: 0 Postat Mai 30, 2020 Partajează Postat Mai 30, 2020 Disponibilă pentru programări! :doggystyle :innocent Program : 10:00 - 22:00 :beex2 7 Link spre comentariu
Vizitator mieunaa Reputație: 0 Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 :69 Disponibilă :boob Link spre comentariu
gasgas Reputație: 279 Postat Mai 31, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Mai 31, 2020 Salutare colegi,Văzând ca frumoasa Roxana a revenit in Alba nu aveam cum sa ratez o noua intalnire cu ea și in plus e mult mai aproape de mine fata de Deva.Asa căci cum și-a anunțat disponibilitatea i-am și scris pentru o noua programare pentru aceasta seara,la care am primit răspuns afirmativ din partea ei și nu rămânea decât ca sa ne vedem.Asa ca in aceasta seara la ora stabilită eram la locație după care sunt invitat sa urc la ea iar Roxy ma aștepta intr-o lenjerie neagră de toată frumusetea.După ce am fost servit cu un pahar cu apa și am stat o bucata de timp la povesti iata ca urmează sa fiu invitat și in dormitor(abia așteptăm asta).Despre acțiunea din dormitor ce as mai putea spune ca pentru mine totul e superlativ cu ea doar as mai adauga ca Roxy arată într-un mare fel iar sânii aceia superbi pe mine ma înnebunesc de fiecare data.Iar ca recenzia sa fie ca la carte sa dam și niște note:Programare:10 făcută pe whatsapp și respectata de ambiiLocatie:10 nimic de reproșatON:10+++ma cunoaște destul de bine și cam știe ce îmi placeNP:10+++deja știe ce poziții prefer și nu știu cum face dar întotdeauna îmi face pe placGFE:10++++FK la greu plus îmbrățișări și mângâieriIn încheiere vreau sa mai adaug căci tot timpul sa purtat exemplar cu mine și vreau sa ii mulțumesc pe aceasta cale iar pe viitor sper sa ajungă cât mai des in Alba(dar asta depinde și de noi așa ca haideți sa punem umărul cu toți și sa o convingem de asta). 1 Link spre comentariu
Vizitator mieunaa Reputație: 0 Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 Salutare colegi,Văzând ca frumoasa Roxana a revenit in Alba nu aveam cum sa ratez o noua intalnire cu ea și in plus e mult mai aproape de mine fata de Deva.Asa căci cum și-a anunțat disponibilitatea i-am și scris pentru o noua programare pentru aceasta seara,la care am primit răspuns afirmativ din partea ei și nu rămânea decât ca sa ne vedem.Asa ca in aceasta seara la ora stabilită eram la locație după care sunt invitat sa urc la ea iar Roxy ma aștepta intr-o lenjerie neagră de toată frumusetea.După ce am fost servit cu un pahar cu apa și am stat o bucata de timp la povesti iata ca urmează sa fiu invitat și in dormitor(abia așteptăm asta).Despre acțiunea din dormitor ce as mai putea spune ca pentru mine totul e superlativ cu ea doar as mai adauga ca Roxy arată într-un mare fel iar sânii aceia superbi pe mine ma înnebunesc de fiecare data.Iar ca recenzia sa fie ca la carte sa dam și niște note:Programare:10 făcută pe whatsapp și respectata de ambiiLocatie:10 nimic de reproșatON:10+++ma cunoaște destul de bine și cam știe ce îmi placeNP:10+++deja știe ce poziții prefer și nu știu cum face dar întotdeauna îmi face pe placGFE:10++++FK la greu plus îmbrățișări și mângâieriIn încheiere vreau sa mai adaug căci tot timpul sa purtat exemplar cu mine și vreau sa ii mulțumesc pe aceasta cale iar pe viitor sper sa ajungă cât mai des in Alba(dar asta depinde și de noi așa ca haideți sa punem umărul cu toți și sa o convingem de asta). Plăcerea a fost de partea mea❗ :kiss3 :blushing2Te puuup :hug1 6 Link spre comentariu
alexx991 Reputație: 211 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Roxana prin Mehedinti nu vrei sa vii?? :innocent Link spre comentariu
daciii12 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Un număr de telefon? Link spre comentariu
ioda69 Reputație: 813 Postat Iunie 1, 2020 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Partajează Postat Iunie 1, 2020 Plăcerea a fost de partea meaâ— :kiss3 :blushing2Te puuup :hug1 SquareQuick_2020530171725699.jpgSa inteleg ca s-a papat ciocolata ? Atunci bucuros pierd pariul 😂😂😂 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum