Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Cinei Denisa unde pot vedea pozele cu dansa...Vezi că tocmai a comentat mai sus.. Intră pe topicul ei și o să găsești poze acolo chiar la prima pagină. https://nimfomane.com/forum/topic/124321-denisa-0799643767/
dulceteseduce Reputație: 14 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Vezi că tocmai a comentat mai sus.. Intră pe topicul ei și o să găsești poze acolo chiar la prima pagină. https://nimfomane.com/forum/topic/124321-denisa-0799643767/Dragule daca vrei sa vorbesti despre denisa fao pe topicul iei nu aici .. mersii mult pupici :*
welcome66 Reputație: 10 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Unde pot reclama amenintarile?
welcome66 Reputație: 10 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Am fost sunat...nimeni nu vede ca is amenintat de sefu de pe aici..
welcome66 Reputație: 10 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Unde pot depunde reclamatie,ca am fost sunat azi...rusine remy
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Dragule daca vrei sa vorbesti despre denisa fao pe topicul iei nu aici .. mersii mult pupici :*Mii de scuze.. Știu că nu e ok dar nu am făcut decât să-i răspund băiatului.. Cum puteam proceda?El aici a întrebat.. Eu cum putea da un răspuns în altă parte.. Sorry si scuze încă o dată. 😘
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Unde pot depunde reclamatie,ca am fost sunat azi...rusine remyBăi băiatule până acum ti-am vorbit frumos dar vad că tu chiar ţi-o cauti cu lumânarea. Până sa-ţi faci cont aici știa doar măta că ești refuz de avorton dar acum a început să te cunoască toată lumea de pe aici. Du-te bai băiatule și trateazate că ai probleme grave.
welcome66 Reputație: 10 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Cu cine vorbesti tu mai,neterminatule?
welcome66 Reputație: 10 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Ce se intpla aici?rog un moderator sesizare ,is amenintat
dulceteseduce Reputație: 14 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Dragilor gasitiva un loc de cearta in alta parte nu aici va rog frumos ca deja intreceti orice masura
paul19891989 Reputație: 22 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Chiar așa! Drăguță nu ne pui o poza cu tine ?
welcome66 Reputație: 10 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Is amenintat de remi ala,ce sa fac?
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Dragilor gasitiva un loc de cearta in alta parte nu aici va rog frumos ca deja intreceti orice masuraÎmi pare rău dar o perioada nu i-am mai dat curs distinsului "domn" dar se pare că oriunde scriu ceva el are ceva de comentat.. Sper din suflet ca un admin să se sesizeze și să ia măsuri. Ori e pește ori săracul nu și-a mai luat medicamentele demult. Îmi cer scuze dar așa să ajuns și pe alte pagini din cauza lui.
welcome66 Reputație: 10 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Is hartuit,primesc telefoane de amenintare,ce parere Veti?
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Is hartuit,primesc telefoane de amenintare,ce parere Veti?Există deschis topic deschis despre tine în altă parte la Discuții generale"si dacă vrei să discutăm acolo este ok dar nu pe pagina fetei. Dacă nu ai tras prea mult pe nas poate ai observat că ne-a rugat frumos să nu mai scriem aici.
welcome66 Reputație: 10 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Is terorizat de remy,ce sa fac?ziceri voi fratilor
welcome66 Reputație: 10 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Ce sa fac?ma tot suna,ziceti voi...va rog
dulceteseduce Reputație: 14 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Ce sa fac?ma tot suna,ziceti voi...va rogDraga tu nu ai ce face ai inebunit de tot ? Scuze ca vorbesc asa dar chiar ma enervezi la maxim .Ai probleme ceva la cap?
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Draga tu nu ai ce face ai inebunit de tot ? Scuze ca vorbesc asa dar chiar ma enervezi la maxim .Ai probleme ceva la cap?Dă-i pace să tot bată din clanță de unul singur că asta face parte toate paginile. Cine-i mai deștept cedează primul. Eventual poți să-i faci un raport și poate se alege ca Peluco și multi altii cu contul închis. Noapte pufoasă! 😘
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Salutari colegi de arme!O întrebare am la voi.. Pot și eu să mai fac vreo recenzie fără să-mi sară careva la gât cum că așa și pe dincolo..?? Scuze Irina că postez aici dar despre tine e vb.. 1
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2019 Postat Ianuarie 22, 2019 Ieri reușind să prind ceva timp pentru răsfățul meu nu eram decis pe la care domnișoară să trec întrucât cea la care eram decis de saptamana trecuta a schimbat locația și chiar nu-mi permitea timpul să umblu să caut mai ales ca era deja inserat afară și undeva împins de curiozitate întrucât am văzut despre această domnișoară tot felul de recenzii și pozitive și negative am hotărât să-i fac o vizită mai ales că deja eram obișnuit cu locația și am aflat că e o tipă subțirică cu sânii mai micuti (e tipul de femei care-mi plac mie) Și acum despre fătucă și acțiune :Fata este slim, sani mici si fermi, iar fundul mic si bombat. La fata este destul de draguÅ£a si are in jur de 1,60-1,65 m inaltime.Fire destul de comunicativa cu toate ca la început mi s-a părut puțin retrasă și nush parcă puțin timidă. La actiune este receptiva, nu comenteaza, face tot ce-i ceri.A început cu un oral neprotejat destul de bine executat fără a se ajuta de mâini undeva de nota 9 timp în care mă jucam cu piersicuta ei care am simțit-o căsa umezit natural după care i-am cerut să trecem la un 69 unde acțiunea a decurs destul de bine, Tipa foarte curată și cu miros foarte plăcut atât pe corp cat și la piersicuta. După aceea căciulița și am trecut la un normal la care am schimbat mai multe pozitii la care nu a avut nimic de comentat și chiar dacă e destul de strâmtă și î-mi era frica sa nu cumva sa o doară întrucât la mine cam 85% din femei au avut o problema cu dimensiunea,tipa chiar se mișca bine și ba chiar băga și contre. ÃŽntr-un final am terminat în poziția dogy(preferata mea) la NP pot să-i dau 10 cu felicitari întrucât a reușit destul de repede să mă facă să-mi dau drumul și chiar mi-a produs o ejaculare destul de consistenta. La AP nu am ce notă să-i dau întrucât practică dar mi-a spus că în cazul meu nici nu se gândește să încerce având în vedere dimensiunea. GFE 8,5 un mare minus ca FK nu face Locație destul de curată și acceptabilă pentru astfel de activități 8,5Halatul 150 finalizare..oră nu am întrebat întrucât eram pe grabă și nu aveam timp de o oră. Eu am lăsat 200 întrucât m-am simțit bine cu ea. Tipa chiar se străduiește să iasă treaba bine. De recomandat.. Da..pentru cei cărora le plac fetele skinny. Eu unul o sa mai revin cu siguranță dar cu căciuliță de la mine întrucât fata nu avea dimensiunea potrivită mie și e destul de nasol ca sa stai tot timpul cu gândul să sare afară ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜Asta ar fii de recomandat pentru mai multe sa aibă pe stoc și așa ceva ca nu se știe cine le călca pragul. La o singură persoană am găsit așa ceva în stoc.🙂 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum