Sari la conținut

Clara- Igiena Impecabila - 0731552312

Postări Recomandate

Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

daca vrei sa ajungi curvar cu pedigree trebuie sa te mai si risti citeodata si sa incerci neprevazutul. 

:)

• Oras:Constanta
Postat

si daca esti gangsterita trebuie sa-ti tatuezi Golan pe spate ..... WTF ????

http://1.1.1.4/bmi/replygif.net/i/1154.gif

din pacate nu am spus la nimeni ca sunt gansterita am spus doar ca asa mi sa zis de mica ..golan...

• Like 1
Postat

ce face dependenta de calculator din voi ....{ scuzama cati spun dar calculatorul da dependenta}

Postat

mda...ai si tu dreptate...numai ca la mine sunt mai multe dependente. una-i de calculator...cealalta-i de pizda~!!! ;)

problmea e ca nu toate pizdele-s egale~!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

am impresia ca tu esti suparata pe mine ca m-am luat de miss piggy~!!! si de anunturile ei cu poze ciordite. a fost doar o gluma...intr-un final, cand mi-am dat seama cine era in spatele anunturilor...am zambit, ca doar ea nicidoata nu a pus pozele ei~!!! dar pe o nota serioasa acum...din cuibul vostru de la boema...cine mai face parte? gurile rele spun ca aveti niste membre mai noi care cam sunt pericol social si public. poti sa ne spui ceva despre asta???

Postat

MIHAI  / APRILIE 27, 2013

http://altfeldestiri.ro/wp-content/uploads/2013/04/toparceanu-150x150.jpg

Motto:

Pizda-i blana de samur
Asezata linga cur,
Ce serveste drept caciula
Pentru prea cinstita pula.

Prolog:

Unii spun de nu ma-nsel
Ca pizdele sunt la fel.
Asta însa-i o prostie 
Neadmisa-n futarie,
Fiindca pe acest pamînt,
Fel de fel de pizde sunt..
Si nu-ncape amagire,
Ca-i mare deosebire.
Poti confuzia s-o faci,
Doar ca toate-s între craci,
Dar ca floci si adâncime,
Lindic, miros si grasime,
Buze, totu-i diferit,
Si le-mpart pân’ la sfârsit
Ultimele teorii,
În trei mari categorii :

Categoria I:

Pizda cea de fata mare,
Dulce roza ca o floare.
Pizda de sublima soarta,
Care-nvie pula moarta.
Bulbucata, dragalasa,
Rumena ca o cireasa,
Cu lindicul ca o fraga,
Sa-l tot lingi o noapte-ntreaga.
Asta-i pizda cea aleasa,
Este-a pulelor mireasa.
Rumenele buzisoare,
Parca-s niste aripioare
Ce se strâng si se desfac,
Când dezmiarda al pulii cap,
Buna pururea de-mpins,
De sarutat si de lins.

Categoria II:

Pizda de dama-ngrijita,
E ca un muzeu gatita.
Cu lindicul mare, ros,
Parca-i creasta de cocos,
Cu tinuta martiala
Cerând pulii socoteala.
Pizda cu semete buze
Care nu admite scuze.
Te suge ca pe un cornet,
Strânge pula ca-n corset,
Iar cumva de-i mai solida,
Ti-o transforma în omida.
Asta pizda futi cu drag,
Are coturi, are prag,
Are tot ce-i trebuieste
Celui care o cordeste.
Futaiul e delicios,
Si prin fata si prin dos
Te slobozi de-ti iesi din fire,
Si te-ai fute în nestire.

Categoria III:

Mai exista între craci,
Pizda-n care sa te caci.
Mare, larga si latoasa,
Muratura puturoasa,
Cu-n lindic mot de curcan.
Sta de straja barosan
Între buzele-i rânjite
Ce se freaca flescaite.
Nu simti nici o gâdileala,
Futi, dar fara socoteala
Nu mai stii cum sa te-asezi,
Nu mai poti sa încetezi,
În zadar cauti strîmtoare,
Ca-ti mai vine si putoare
Si de buze si de cur,
De se-nvîrte casa-n jur
Si te-apuca ameteala,
De se curma slobozeala
Si scârbit de asa futai,
Pula-ti vine sa ti-o tai.

• Like 1
Postat

nu draga nu sunt suparata de asta sunt suparata de alceva nu cred ca mama laudat la nimeni ca sunt gansterita sau ceva de genu asta sunt o fata normala cum sunt sau cum nu sunt cu critice sau fara eu pe piata sunt voi daca vreti sa veniti la mine eu nu va bag mana in buzunar sa va iau bani voi singuri ii dati asa ca nu mai vreau sa se auda ca ma laud ca sunt gansterita sau ceva de genu buna rea cum sunt sunt la voi in constanta pe piata si nu va oblig sa veniti la mine sau la alcineva fiecare decide unde vrea sa se duca sau sasi lase bani.....SUNTETI BARBATI SI SIMTITI NEVOIA NU NUMAI DE CE AVETI ACASA MAI VRETI SI SCHIMBARI PENTRU CA MENIUL NU ESTE ACELASI SI SE MAI SCHIMBA CATEODATA IMI CER SCUZE CA AM INTERVENIT DAR VA ROG NU E GENU MEU SA MA LAUD VA PUP SI O ZI FRUMOASA INCONTINUARE

• Like 1
Postat

IMI PARE RAU SATI SPUN SI CU SCUZELE DE RIGOARE EU NU STAU LA BOEMA STAU LANGA CAMERA DE COMERT PE SUCEVEI

• Like 1
Postat

din cate stiu eu nu cred ca sunt persoane periculoase

Postat

bravo fata...corect ce ai spus si nu pot eu sa contest~!!!  :clapp

tu cu cine stai pe sucevei? singura?

adelina...miss piggy...si cele 2 fete de divizia grea...care stau la boema....nu au treaba cu tine? ca vad ca intervii pe topicul colegei si prietenei tale de ani de zile...topic care insa nu prea are nimic a face cu al tau~!!!

Postat

am intervenit ca sa scris ca ma laud ca sunt gansterita va repet si va rog nu am zis la nimeni si nu am de ce sa ma laud da as putea sa zic ca sunt o fata normala 

Postat

nu cunosc numele la persoanele care sunt in locatie e prietena mea cu adelina si o fata dar nu sunt in masura sati dau detali pentru ca nu o cunosc chear asa de bine dar in legatura cu pericolu care il expune nu as crede ca are dea faca cu ea cred ca e o confuzie care se face

Postat

draguta....eu am convingerea ca nu este loc de confuzie aici~!!! nu ma refer nicidecum ca fata ar fi un pericol in cel ma frecvent folosit mod al cuvantului...ci mai degraba in alt context~!!!

de cand a ajuns in constanta, de la eforie...si s-a apucat de treaba...si-a mai facut o serie de analize la zi???  :350x

later edit: mai era inca o fata...a patra...tot grasuta, ca cea despre care vorbim aici...unde a disparut?

Postat

nu sunt in masura sati dau detali nu sunt barbatu ei sau e nevasta mea sa stiu dar din cate stiu eu nu cred ca ar avea vreo treaba fata asta are doi copi acasa din cate stiu  eu iti zic cea ce stiu daca era ceva stai linistit cati spuneam dar nu stiu mai mult de atata

Postat

eu am inteles ca e fata amarata...si ca isi intretine copiii din asta...care sunt un pic mai numerosi decat 2, dar te rog eu mult...nu te da lovita ca nu stii despre cine vorbesc...ca atunci ma enervez un pic, ca ma iei la misto, sau drept fraier...si am sa folosesc public atat numele ei real...cat si relatiile care le leaga pe fete...cu mai toate detaliile~!!! nu am eu convingerea ca sunteti voi atat de constiente incat sa anuntati public un astfel de risc...ca doar ar cam face foamea aia de acasa pe care ea ii intretine~!!!

pe mine asta ma deranjeaza la cuibul ala...inteleg ca nu au alta optiune...si trebuie sa manance...dar sa stii ca niciodata nu voi lua partea lor, atunci cand ele isi bat joc de colegii mei cu tot felul de poze ciordite, dar mult mai rau, ii pun in pericol pe baietii astia de aici~!!!!!!!  :no2

• Like 1
Postat

sincer iti spun nu stiu nimic decat cum o cheama ca are doi copi acasa si e de unde e ce are sau ce nu are nu sunt in masura sati zic iti jur ca nu stiu eu nu am stat cu ia sau mam culcat cu ia chea am luat legatura cu prietena mea si am intrebato si nici  mia spus ca nu are nimic eu iti spun cea ce stiu

Postat

atunci spune-i prietenei tale...sa rupa 50 de lei ptr fata asta...si sa o trimita la un laborator ca sa-si faca analize la zi~!!! imi poti trimite tu mie rezultatul lor in pm...ma intereseaza doar valorile vdrl//rpr si stii ca eu sunt om discret, dar nu ma luati cu vrajala...ca nu va merge~!!! 

Postat

sincer eu o sai transmit

dar te rog nu ma acuza pe mine de nimic

Postat

auzi te rog spune numele ei real daca spui ca o cunosti siti spun daca e al ei mai facut curioasa

Postat

SUNT CLARA ,NU TE SUPARA DOMNULEI JOHNHOLMES , NU MAI IMI SPUNE MISS PIGHI !!!! MA CEHEAMA CLARA !!INCANTATA DE CUNOSTINTA! DOMNULEI CHIAR NU SEMAN CU DOMNISOARA CARE MI.AI PUS TU POZA !!!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...