laurraa30 Reputație: 86 Postat Iunie 21, 2018 Autor Postat Iunie 21, 2018 Neata!!!Disponibila😘😘
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Ieri Laura a avut bunul simț să mă anunțe că din motive obiective trebuie să meargă până acasă și nu știe exact când va reveni. După ce i-am mulțumit pentru gest, i-am spus că nu putem să ne despărțim așa, "nerezolvați" :laugh2 Așa că m-am programat rapid pentru azi dimineață la prima oră.Am fost punctual, ne-am îmbrățișat călduros, iar după pauza de revenire necesară ca urmare a celor 64 de scări urcate (și numărate), am reușit să încropim și o scurtă conversație :laugh2Apoi am trecut la acțiune. Ca de obicei, nu m-am putut abține să nu mă delectez câteva minute cu Laurica, care pur și simplu se cere răsfățată. Dând dovadă de generozitate, i-am dat voie și Buzdunicăi să se bucure de Laurica (și viceversa). Când am simțit că Laurica și-a intrat complet în formă, am trecut în misionar, mai ușor la început, apoi din ce în ce mai intens, până cand Laura s-a cerut în căpriță. Am poziționat-o în așa fel încât să pot s-o admir și în oglindă și am împins vârtos și cu mare plăcere până mi-a zis că nu mai poate și s-a cerut înapoi în misionar. Am alternat ritmul, urmărindu-i atent reacțiile. Care au devenit tot mai numeroase și mai excitante pentru mine, culminând cu un strigăt scurt, dar profund și intens, după care s-a înmuiat toată și a exclamat "M-ai lăsat fără vlagă...". La care i-am răspuns "Habar n-ai ce-mi place să te privesc când te las fără vlagă" :P Și nu glumesc, habar n-au fetele astea ce frumoase sunt în clipele de extaz :) Păcat că nu mă lasă să le filmez :P Note: Locație: 9Aspect: 9Igienă: 10OP - n-am solicitatNP: 10+ - am mai spus, îmi place mult să fac sex cu eaGFE: 10 Tarif: 150 lei/30 minute Timp petrecut: aprox 40 minute De revenit: daRecomand: da Laura, vacanță plăcută și cel puțin eu aștept să revii cât mai repede :hug1 :kiss3
laurraa30 Reputație: 86 Postat Iunie 22, 2018 Autor Postat Iunie 22, 2018 Ieri Laura a avut bunul simț să mă anunțe că din motive obiective trebuie să meargă până acasă și nu știe exact când va reveni. După ce i-am mulțumit pentru gest, i-am spus că nu putem să ne despărțim așa, "nerezolvați" :laugh2 Așa că m-am programat rapid pentru azi dimineață la prima oră.Am fost punctual, ne-am îmbrățișat călduros, iar după pauza de revenire necesară ca urmare a celor 64 de scări urcate (și numărate), am reușit să încropim și o scurtă conversație :laugh2Apoi am trecut la acțiune. Ca de obicei, nu m-am putut abține să nu mă delectez câteva minute cu Laurica, care pur și simplu se cere răsfățată. Dând dovadă de generozitate, i-am dat voie și Buzdunicăi să se bucure de Laurica (și viceversa). Când am simțit că Laurica și-a intrat complet în formă, am trecut în misionar, mai ușor la început, apoi din ce în ce mai intens, până cand Laura s-a cerut în căpriță. Am poziționat-o în așa fel încât să pot s-o admir și în oglindă și am împins vârtos și cu mare plăcere până mi-a zis că nu mai poate și s-a cerut înapoi în misionar. Am alternat ritmul, urmărindu-i atent reacțiile. Care au devenit tot mai numeroase și mai excitante pentru mine, culminând cu un strigăt scurt, dar profund și intens, după care s-a înmuiat toată și a exclamat "M-ai lăsat fără vlagă...". La care i-am răspuns "Habar n-ai ce-mi place să te privesc când te las fără vlagă" :P Și nu glumesc, habar n-au fetele astea ce frumoase sunt în clipele de extaz :) Păcat că nu mă lasă să le filmez :P Note: Locație: 9Aspect: 9Igienă: 10OP - n-am solicitatNP: 10+ - am mai spus, îmi place mult să fac sex cu eaGFE: 10 Tarif: 150 lei/30 minute Timp petrecut: aprox 40 minute De revenit: daRecomand: da Laura, vacanță plăcută și cel puțin eu aștept să revii cât mai repede :hug1 :kiss3 1
laurraa30 Reputație: 86 Postat Iulie 12, 2019 Autor Postat Iulie 12, 2019 Ieri Laura a avut bunul simț să mă anunțe că din motive obiective trebuie să meargă până acasă și nu știe exact când va reveni. După ce i-am mulțumit pentru gest, i-am spus că nu putem să ne despărțim așa, "nerezolvați" :laugh2 Așa că m-am programat rapid pentru azi dimineață la prima oră.Am fost punctual, ne-am îmbrățișat călduros, iar după pauza de revenire necesară ca urmare a celor 64 de scări urcate (și numărate), am reușit să încropim și o scurtă conversație :laugh2Apoi am trecut la acțiune. Ca de obicei, nu m-am putut abține să nu mă delectez câteva minute cu Laurica, care pur și simplu se cere răsfățată. Dând dovadă de generozitate, i-am dat voie și Buzdunicăi să se bucure de Laurica (și viceversa). Când am simțit că Laurica și-a intrat complet în formă, am trecut în misionar, mai ușor la început, apoi din ce în ce mai intens, până cand Laura s-a cerut în căpriță. Am poziționat-o în așa fel încât să pot s-o admir și în oglindă și am împins vârtos și cu mare plăcere până mi-a zis că nu mai poate și s-a cerut înapoi în misionar. Am alternat ritmul, urmărindu-i atent reacțiile. Care au devenit tot mai numeroase și mai excitante pentru mine, culminând cu un strigăt scurt, dar profund și intens, după care s-a înmuiat toată și a exclamat "M-ai lăsat fără vlagă...". La care i-am răspuns "Habar n-ai ce-mi place să te privesc când te las fără vlagă" :P Și nu glumesc, habar n-au fetele astea ce frumoase sunt în clipele de extaz :) Păcat că nu mă lasă să le filmez :P Note: Locație: 9Aspect: 9Igienă: 10OP - n-am solicitatNP: 10+ - am mai spus, îmi place mult să fac sex cu eaGFE: 10 Tarif: 150 lei/30 minute Timp petrecut: aprox 40 minute De revenit: daRecomand: da Laura, vacanță plăcută și cel puțin eu aștept să revii cât mai repede :hug1 :kiss3 Ieri Laura a avut bunul simț să mă anunțe că din motive obiective trebuie să meargă până acasă și nu știe exact când va reveni. După ce i-am mulțumit pentru gest, i-am spus că nu putem să ne despărțim așa, "nerezolvați" :laugh2 Așa că m-am programat rapid pentru azi dimineață la prima oră.Am fost punctual, ne-am îmbrățișat călduros, iar după pauza de revenire necesară ca urmare a celor 64 de scări urcate (și numărate), am reușit să încropim și o scurtă conversație :laugh2Apoi am trecut la acțiune. Ca de obicei, nu m-am putut abține să nu mă delectez câteva minute cu Laurica, care pur și simplu se cere răsfățată. Dând dovadă de generozitate, i-am dat voie și Buzdunicăi să se bucure de Laurica (și viceversa). Când am simțit că Laurica și-a intrat complet în formă, am trecut în misionar, mai ușor la început, apoi din ce în ce mai intens, până cand Laura s-a cerut în căpriță. Am poziționat-o în așa fel încât să pot s-o admir și în oglindă și am împins vârtos și cu mare plăcere până mi-a zis că nu mai poate și s-a cerut înapoi în misionar. Am alternat ritmul, urmărindu-i atent reacțiile. Care au devenit tot mai numeroase și mai excitante pentru mine, culminând cu un strigăt scurt, dar profund și intens, după care s-a înmuiat toată și a exclamat "M-ai lăsat fără vlagă...". La care i-am răspuns "Habar n-ai ce-mi place să te privesc când te las fără vlagă" :P Și nu glumesc, habar n-au fetele astea ce frumoase sunt în clipele de extaz :) Păcat că nu mă lasă să le filmez :PNote:Locație: 9Aspect: 9Igienă: 10OP - n-am solicitatNP: 10+ - am mai spus, îmi place mult să fac sex cu eaGFE: 10Tarif: 150 lei/30 minuteTimp petrecut: aprox 40 minuteDe revenit: daRecomand: daLaura, vacanță plăcută și cel puțin eu aștept să revii cât mai repede :hug1 :kiss3
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2019 Postat Iulie 12, 2019 Hello,sunt laura.Helău Laura. Uat chen uii du 4 iuu?
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2019 Postat Iulie 12, 2019 Hello,sunt laura.Hei, să nu-mi spui că ai revenit :) Un nr. de telefon?
laurraa30 Reputație: 86 Postat Iulie 12, 2019 Autor Postat Iulie 12, 2019 In curând,ne mai despart câteva zile.dami un sms pe watts'up 00447378375333 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum