gt007 Reputație: 1014 Postat Martie 2, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Martie 2, 2013 Salutare, Aseara eram prin bucatarie, cautand un suc, cand o aud pe consoarta din living: "Auzi, ce e asta GOGU TIRBUSON?"Am intzepenit efectiv! Am reusit sa-mi pastrez un ton calm si egal. "Nu stiu iubire. Despre ce vorbesti?"Cu tot dramatismul situatiei, un spiridus imi soptea in ureche: <spune-i sa caute pe Goagal!!!> M-am dus langa ea in living. Tocmai vazusem un film la laptopul meu si cauta ceva in History (un alt fim). In momentul in care m-a intrebat nu stiam daca nu gasise un fisier cu blogul (uitat nesters), mailul nedelogat sau cine stie ce.Uitasem doar sa sterg accesarea contului de mail. I-am zis calm ca habar nu am si nu a insistat. Imi trecuse glontzul pe la ureche. Inima imi batea cam cu 50 de batai in plus pe minut.Ce chestie si adrenalina asta! Weekend placut si voua!Tirbuson, Gogu Tirbuson
ventrino Reputație: 955 Postat Martie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Martie 2, 2013 Imi trecuse glontzul pe la ureche. Crede-ma nu avea niciun efect....... din contra cred ca doamna Tirbuson era cea care avea de suferit
talibanu Reputație: 9696 Postat Martie 2, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Martie 2, 2013 Tare asta, eu ii spuneam ca este o porecla din copilarie ) cred...
soson Reputație: 205 Postat Martie 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2013 Hm, dupa puseul asta e de recomandat aspacardinul.Nu subestima instinctele unei ramuri ale lui homo sapiens.
Vizitator MrVanity Reputație: 0 Postat Martie 3, 2013 Postat Martie 3, 2013 De ce nu folosești Safari cu opțiunea "Private browsing"??? În momentul în care ai închis fereastra se șterge tot (istoric, cookies, temporale, parole, etc)!
fanebabane Reputație: -446 Postat Martie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2013 N-as fi crezit ca marele Tirbuson, Gogu Tirbuson nu are un device PERSONAL pe care sa il foloseasca pentru recenzii. Bineinteles, tot cu private browsing.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum