Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

mi-am facut alt cont ca pe ala nu primeam notificari la quote si puncte

poti sa-l banezi pe ala ma doare in pula asta mare

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

3 conturi platite intr-o singura luna...  :slap2

Nu am vazut un om mai retardat ca tine, ai la setari notificarile, ciobane!

Daca ar fi sa trimiti un mail, te vezi in ozn, este?  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

taci fa deten pula mea ca eu lucrez in domeniul IT si am cunostinte vaste despre forum

nu merge si mi-am facut altu

banii nu e o problema pentru mine

• Like 3
Vizitator
Postat

ma ce mortii lui are de nu mai primesc notificare cand da astia quote si punct ?

Boss hai ca te lamuresc eu. Pisicuts a fortat (hardcodat) anumite IP-uri si conturi sa nu primeasca notificari din motive numai de el stiute. (banuiesc ca scalabilitatea e unul din ele :))) )

• Minus 2
Vizitator
Postat

3 conturi platite intr-o singura luna...  :slap2

Nu am vazut un om mai retardat ca tine, ai la setari notificarile, ciobane!

Daca ar fi sa trimiti un mail, te vezi in ozn, este?  :laugh2

YOYO e sarac de tot, mai ales cu Duhul. 3 conturi de SP (super prost) banate pana acum si e doar inceputul =)))

• Minus 2
Vizitator
Postat

taci fa deten pula mea ca eu lucrez in domeniul IT si am cunostinte vaste despre forum

nu merge si mi-am facut altu

banii nu e o problema pentru mine

Zi repede care e parola de la consola de management (de pe portul 8080) si mai dscutam !!!

• Minus 2
Postat

bagamias juma de pula in foromu lu pisicuts ca nu primesc notificare de la quote

futemas pe siteu tau de cacat

• Like 4
Postat

Zi repede care e parola de la consola de management (de pe portul 8080) si mai dscutam !!!

bag pula in ma-ta si nici nu o fut

cu parola asta deschid orice

• Like 4
Vizitator
Postat

Ala nu este pentru restrictii TCP/UDP de conectare la servere pentru clientii non-comerciali ? (aia care de obicei ies prin Portul 80) ?

Postat

Boss hai ca te lamuresc eu. Pisicuts a fortat (hardcodat) anumite IP-uri si conturi sa nu primeasca notificari din motive numai de el stiute. (banuiesc ca scalabilitatea e unul din ele :))) )

a hardcodat pu;la mea ca nu stie sa dea 2 click-uri

• Like 4
Vizitator
Postat

YOYO e sarac de tot, mai ales cu Duhul. 3 conturi de SP (super prost) banate pana acum si e doar inceputul =)))

Mai si alearga dupa mine, terminatul!  :laugh2

La cate si-a luat, ai zice ca se potoleste, dar mi-e ca-i place...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

bagamias juma de pula in foromu lu pisicuts ca nu primesc notificare de la quote

futemas pe siteu tau de cacat

Intra, petarda, la profil, setari profil, notificari... si vezi ce ai bifat.

Da-mi parola ca te rezolv, apoi ti-o schimbi in ce vrei, degeaba latri ca sunt fata buna.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Mai si alearga dupa mine, terminatul!  :laugh2

La cate si-a luat, ai zice ca se potoleste, dar mi-e ca-i place...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Intra, petarda, la profil, setari profil, notificari... si vezi ce ai bifat.

Da-mi parola ca te rezolv, apoi ti-o schimbi in ce vrei, degeaba latri ca sunt fata buna.

fa esti proast a? nu auzi ca sunt ditamai bossu in securitate lucrez la oracle sunt mare smecher ? ma face pe mine 2 notificari ?

• Like 3
Vizitator
Postat

cum mortii tei a facut-o daca eu doar ce mi-am facut cont si e la fel ? si am socks-uri la discretie ?

Nu ma vorbi asa, roaga-ma frumos si-ti spun de ce nu ai notificari. ;)

Postat

Nu ma vorbi asa, roaga-ma frumos si-ti spun de ce nu ai notificari. ;)

te rog frumos sa-mi iei coaiele in gura si poate avem noroc si te sufoci draq cu ele si mori =))

FA NU AUZI CA AM TOATE ALEA LA NOTIFICARI ? CREZI CA SUNT PROST CA TINE SA IMI APARA CEVA PE ECRAN SI SA MA PANICHEZ ? =))

• Like 3
Vizitator
Postat

te rog frumos sa-mi iei coaiele in gura si poate avem noroc si te sufoci draq cu ele si mori =))

FA NU AUZI CA AM TOATE ALEA LA NOTIFICARI ? CREZI CA SUNT PROST CA TINE SA IMI APARA CEVA PE ECRAN SI SA MA PANICHEZ ? =))

Deci ai toate bifate, acum, ca trebuie sa repet unui cioban, roaga-ma frumos sa-ti spun de ce nu ai notificari. :)

Vizitator
Postat

bag pula in mama mea

cu parola asta deschid orice

Ce-ai ma ????

• Minus 1
Postat

Deci ai toate bifate, acum, ca trebuie sa repet unui cioban, roaga-ma frumos sa-ti spun de ce nu ai notificari. :)

de ce fa, fosta curva actuala figuranta ?

Vizitator
Postat

de ce fa, fosta curva actuala figuranta ?

Stai asa atunci.

Vizitator
Postat

Fa, in 2 saptamani o sa fii falit complet. :)

Vizitator
Postat

fa daca ai stii cati banisori am tre sa te rogi 1 an ca sa dau faliment =))

Fa, banisorii pe care ii luai regulat nu o sa mai iei, ti-o sugi singur.

Treaba ta.

Postat

da nu ii iau fa regulat, ai iau o data la 2 zile, o data la 3 zile, dupa aia se reseteaza si ii iau o data la 2 ore si tot asa deci deten mortii tei da fraiera ca te fac la orice ora =))

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...