Vizitator orpheus Reputație: 0 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 Bună!Miercuri o sa fiu la voi în oraș pentru câteva zileVa pup, seara așa cum vreți voi să avețiTe aștept bunăciune mică 🤗😘😘 1
andraandrada Reputație: 845 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Buna!😇Disponibila,mă găsiți în aceeași locație din zona Rogerius😊Nr contact:0758951201 Va pup și va aștept cu drag 💕😘
imiplace_ Reputație: 291 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 20, 2019 Buna!Disponibila,mă găsiți în aceeași locație din zona RogeriusNr contact:0758951201 Va pup și va aștept cu drag Bine ai revenit.
imiplace_ Reputație: 291 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 20, 2019 Buna!Disponibila,mă găsiți în aceeași locație din zona RogeriusNr contact:0758951201Va pup și va aștept cu drag Pisicuts ar fi bine sa treci acest numar in titlul topicului.
Vizitator orpheus Reputație: 0 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Buna!Disponibila,mă găsiți în aceeași locație din zona RogeriusNr contact:0758951201 Va pup și va aștept cu drag Bine ai revenit Andrada :kiss3 :heart:
Vizitator orpheus Reputație: 0 Postat Martie 21, 2019 Postat Martie 21, 2019 Am vizitat din nou superba fată și sunt încă sub influența ei . Recenzie am mai lăsat , cum am lăsat și note, deci nu mai detaliez întâlnirea decât vă spun că totul a fost perfect . Mulțumesc Andrada pentru momentele fierbinți. Ești o fată foarte specială :hug1 :inlovee 3
andraandrada Reputație: 845 Postat Martie 21, 2019 Postat Martie 21, 2019 Am vizitat din nou superba fată și sunt încă sub influența ei . Recenzie am mai lăsat , cum am lăsat și note, deci nu mai detaliez întâlnirea decât vă spun că totul a fost perfect . Mulțumesc Andrada pentru momentele fierbinți. Ești o fată foarte specială :hug1 :inloveeMulțumesc mult și eu😚Îți mulțumesc și pentru cuvintele frumoase🤗Te pup😚
andraandrada Reputație: 845 Postat Martie 22, 2019 Postat Martie 22, 2019 Bună dimineața!😇👉Ultima zi în oraș👈Va aștept în noua locație de pe Magheru 🤗 Va pup 😙💕 1
100ani Reputație: -268 Postat Martie 22, 2019 Postat Martie 22, 2019 vizitat gagica exista minuni nota 10
imiplace_ Reputație: 291 Postat Martie 22, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 22, 2019 vizitat gagica exista minuni nota 10Bravo.
x the impaler Reputație: 10090 Postat Martie 22, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Martie 22, 2019 vizitat gagica exista minuni nota 10Daca nu scrii o recenzie cat de cat iti fac o surpriza pe care n-o vei uita in graba :laugh2 (sa nu-ti imaginezi ca e poezie) 1
ttm Reputație: 2541 Postat Martie 22, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 22, 2019 Bună dimineața!😇👉Ultima zi în oraș👈Va aștept în noua locație de pe Magheru 🤗 Va pup 😙💕iti multumesc fromos pentru (scurta) vizita la oradea, si pentru cele doua intalniri foarte frumoase (ca de fiecare data!) in scurta vizita... sper sa revii cat de repede la oradea!!! te pup!!!
Vizitator orpheus Reputație: 0 Postat Martie 23, 2019 Postat Martie 23, 2019 Din păcate vizita chiar a fost prea scurtă și timpul insufient pentru a mă bucura de frumoasa fată, am beneficiat de ultima zi în care mai era de găsit în Oradea și dus am fost în brațele ei. A ieșit o întâlnire excepțională, chiar dacă toate întâmplate au fost total altfel decât cele plănuite în gândul meu. O fată de excepție la care mă gândesc tot timpul cu drag și mă bucur de ori de câte ori revine.Mulțumesc Andrada pentru fiecare secundă petrecută cu tine, ești o fată dulce și frumoasă ❤️
100ani Reputație: -268 Postat Martie 23, 2019 Postat Martie 23, 2019 recenzie sunat programat ajuns sunat si primit codul de acces platit 150 plecat la dus intors inceput cu oral dupa 2 3 minutenormal lady on top finalizat facut dus si plecat note 10 de revenit 2
jonny_fucker Reputație: 256 Postat Martie 23, 2019 Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Postat Martie 23, 2019 Parca ai dat smsuri. nui rau daca iai dat nota 10 inseamna ca țo placut. Acolo ii da mărs.
jonny_fucker Reputație: 256 Postat Martie 23, 2019 Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Postat Martie 23, 2019 Din păcate vizita chiar a fost prea scurtă și timpul insufient pentru a mă bucura de frumoasa fată, am beneficiat de ultima zi în care mai era de găsit în Oradea și dus am fost în brațele ei. A ieșit o întâlnire excepțională, chiar dacă toate întâmplate au fost total altfel decât cele plănuite în gândul meu. O fată de excepție la care mă gândesc tot timpul cu drag și mă bucur de ori de câte ori revine.Mulțumesc Andrada pentru fiecare secundă petrecută cu tine, ești o fată dulce și frumoasă ❤️ Orpheus laso in plm de treaba. nu mai baga sentimente frate. ca nu merita. doră is iluzii fetele astea. meri le futi si gata . ce plm vrei sa sufeti?io nu , astai sigur, veci !! 1
Vizitator orpheus Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 Dragostea este cel mai profund sentiment , când sufletul tău se împletește strâns cu al celuilalt.Dragoste=amor și în ciuda faptului ca aceste două cuvinte sunt egale, mă duc la fete doar pentru amor. Actul în sine e tot o formă de iubire și da, le iubesc pe timpul întâlnirilor. Nu caut o golire rapidă,nu caut să le bruschez,să-mi descarc perversiunile din cap, nu. Vreau să le iubesc și să mă simt bine în compania lor.Doar atât , nimic mai mult.
surikan Reputație: 150 Postat Martie 24, 2019 Oras:new york Oras:new york Postat Martie 24, 2019 Du-te ma in plm :)))))
Vizitator orpheus Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 Nu găsec drumul pe gps :))))
juanix Reputație: 34 Postat Martie 24, 2019 Oras:ORIUNDE Oras:ORIUNDE Postat Martie 24, 2019 Dragostea este cel mai profund sentiment , când sufletul tău se împletește strâns cu al celuilalt.Dragoste=amor și în ciuda faptului ca aceste două cuvinte sunt egale, mă duc la fete doar pentru amor. Actul în sine e tot o formă de iubire și da, le iubesc pe timpul întâlnirilor. Nu caut o golire rapidă,nu caut să le bruschez,să-mi descarc perversiunile din cap, nu. Vreau să le iubesc și să mă simt bine în compania lor.Doar atât , nimic mai mult.Dragostea nu o cauta in compania fetelor care fac sex contra cost, ca nu e ok, da te inteleg ca te implici, dar e vb un unui confutador, sunt iluzii. Si atat, desi se spune ca ele pot deveni cele mai bune neveste. Chiar am auzit cazuri de casatorii client-prestator. Interesant. :no2
Vizitator orpheus Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 Hai să zic mai pe înțeles, că mă faci să râd la insistență. Doamne că dacă scriu frumos despre o fată se interpretează că m-a țintit arcașul. Să fim serioși. Râdem glumim, futem plătim. 3
x the impaler Reputație: 10090 Postat Martie 25, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Martie 25, 2019 recenzie sunat programat ajuns sunat si primit codul de acces platit 150 plecat la dus intors inceput cu oral dupa 2 3 minutenormal lady on top finalizat facut dus si plecat note 10 de revenitBRAVO ! Asa te vrem. Nici nu stii de la ce ai scapat... Am numarul tau de telefon :laugh2 Iti dai seama cam ce glume as fi putut sa iti fac. Eu chiar te cred ca ai fost si recenzia e reala.Daca incepi sa scrii recenzii in loc te tampenii poate ne si imprietenimFelicitari 100 :hihat 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum