Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Stiti ca pe net se plimba multe baliverne...Multi promit marea cu sarea, dar de fapt e o vrajeala ieftina!Am dat peste un site, care imi promite ca daca 40 persoane se inregistreaza prin link-ul meu, ma plateste oricand pentru orice suma meritata la butonat...Nu va pacalesc, nu sunt genul. Este foarte posibil sa fie inca un fake, ca multe altele, dar hai sa ne convingem.Am nevoie de 40 persoane sa-si faca un cont, nu conteaza cu care adresa si ce nume, important este sa nu fie de pe acelasi IP.Link-ul il dau prin PM (mai am putin) sau mail [email protected] pentru ca nu am chef de caterinca.Dupa ce aflu rezultatul, il pun public.Este un test pentru ei, nu fraiereala din partea mea, nu sunt genul.Lasati ca "vrajeala", "piramidale", etc, cunosc, sa ma conving, e prima data cand ma bag in asa ceva si nu pentru ca sunt naiva. ;) 2 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 23, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 23, 2018 Nu pune botul la vrăjeli, Amandito :no2
keyser söze Reputație: -1833 Postat Mai 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2018 hai c-o dam in MLM-uri.-----Hai ca o pun si eu de un Keyser Caritas ... "o bagi" odata si "o scoti" de 8 ori ... 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Nu pune botul la vrăjeli, Amandito :no2 Este posibil sa fie. Nu exclud. De asta am zis sa fie orice cont si orice nume, doar la numar.Vreau sa ma conving. ;)
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 23, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 23, 2018 Vreau sa ma conving. ;)E treaba ta.Dacă nu ai ce face.
Vizitator raynor009 Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Foloseste 10 minute mail si proxy sau socks 4. sau chiar VPN pentru IP. Si poti sa iti faci si singura atunci conturile. Sau iei pur si simplu Tor Browser. Sounds fake'n'gay anyway. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Foloseste 10 minute mail si proxy sau socks 4. sau chiar VPN pentru IP. Si poti sa iti faci si singura atunci conturile. Sau iei pur si simplu Tor Browser. Sounds fake'n'gay anyway. Mda, m-am gandit sa intru cu VPN, daca nu sunt doritori, asta o sa fac.Daca este fake, nu-i bai, daca nu e... ;)
Vizitator raynor009 Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Vrei sa faci bani pe internet ^^ ?
natoporus Reputație: 5338 Postat Mai 23, 2018 Oras:* Oras:* Postat Mai 23, 2018 Am incercat si eu mai demult asa ceva. Verdictul: nu merita. Site-urile de acest gen promit marea cu sarea ca sa colecteze date personale si alte chestii sau pur si simplu sa pacaleasca oamenii sa dea bani. Totusi, trimiteti-mi si mie un link catre acel site ca sa-mi fac o parere, daca vreti. 1
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Mai 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2018 Foloseste 10 minute mail si proxy sau socks 4. sau chiar VPN pentru IP. Si poti sa iti faci si singura atunci conturile. Sau iei pur si simplu Tor Browser. Sounds fake'n'gay anyway. stii vorba aia ? dupa ce ca esti prost , mai si claxonezi ? mai joci si fazan pe forumu de teleorman...mai bine taci din gura...ca poate te vede cine nu trebuie ;) 2
4nicator Reputație: 431 Postat Mai 23, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Mai 23, 2018 vand seminte de copacu' lu' pinocchio 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Greu e, nu?Verific, apoi dau rezultatul.Iar celor atat sceptici, in caz ca e pe bune, nici nu le spun. :rax2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Aidepulamea. Suntem in 2018. Unii merita sa fie inselati. Amin!
Vizitator raynor009 Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 stii vorba aia ? dupa ce ca esti prost , mai si claxonezi ? mai joci si fazan pe forumu de teleorman...mai bine taci din gura...ca poate te vede cine nu trebuie ;) I-auzi, da ce te fute pe tine grija unde am jucat eu fazan? Alea erau postari pentru colorare. Am vrut acces la mesageria privata.Iar prost esti tu in frunte cu curva de ma-ta care te-a facut. Avort esuat ce esti.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Heeei! Brake! Aidepulamea.Suntem in 2018.Unii merita sa fie inselati.Amin! Ia un desen: Nu am nimic de pierdut, bag niste click-uri, mai bine acolo decat aici, iese bine, nu - asta este.Nu au ce faca cu numele meu. Mai rau e pe site-ul de carduri care vrea tot... dar nu ma duc la orice site.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Am verificat link-ul, merge pe prima pagina direct.Case closed.Lasati macar topicul asta sa dispara ca pe celalalt ma maritati deja. :laugh2
keyser söze Reputație: -1833 Postat Mai 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 24, 2018 asta imi aduce aminte de o chestie care circula acum cativa ani buni ... trimite 100 de US$ la adresa ... si vei primi brosura "Cum sa devi milionar in cateva zile. Cei care trimiteau suma de bani in plic .. primeau o brosurica de cateva pagini ... in care scria de fapt ... "Fa ca mine!" Parerea mea :hihat 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum