Sari la conținut

Sondaj de opinie...

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

In primul rand, cererea este sa vorbiti civilizat, VisTantric nu este invitata, ce parere dau? Initial si dupa... 

Nu ma supara critica constructiva. Oh, nu, nu este vorba de libertatea sa topaiti pe defecte imaginare sau chiar reale.

Intrebarea este strict pentru mine. Eu ma cunosc, ma mira efectul in lume...

Nu vreau sfaturi.

Am caracterul...  continuati ca eu nu vad nimic rau in a sti ce vrei si cu cine vrei... Pareri?

Vizitator ana paraschiv
Postat

Pe multi nedoarenpula, asta trebuie sa intelegi.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

Pe multi nedoarenpula, asta trebuie sa intelegi.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Inteleg, nu va doare sa butonati cu ea cand nu aveti nimic de spus? :)

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Sondajul asta de opinie este despre.....???????????????????? :eek

PS:La a cata sticla de vodka o fi Amandina? :thinking

• Like 2
Vizitator
Postat

PS:La a cata sticla de vodka o fi Amandina? :thinking

Nu sunt adepta. Am, recunosc, o bere in fata, mai devreme vorbem cu cineva destul de suparata... si mi-a zis ca se duce acasa...

L-am speriat. Nu era vorba despre el. Cu toate astea... Plm. Ia un dus, ia un tricou, culca-te! Asa de sperioasa sunt?

Doarme, dar ma intereseaza si efctul cand sunt la interviu...

Tot ce crezi ca stii este legat de vodka.

Postat

Nu sunt adepta. Am, recunosc, o bere in fata, mai devreme vorbem cu cineva destul de suparata... si mi-a zis ca se duce acasa...

L-am speriat. Nu era vorba despre el. Cu toate astea... Plm. Ia un dus, ia un tricou, culca-te! Asa de sperioasa sunt?

Doarme, dar ma intereseaza si efctul cand sunt la interviu...

Tot ce crezi ca stii este legat de vodka.

Cateodata ma sperii,ajungi sa scrii si sa vorbesti ca Visnasol........adica fara nici o noima :(

Puteai sa scrii,cu subiect si predicat,ca doresti sa ti se faca o caracterizare de catre membrii site-ului,......mai pe romaneste,cum esti vazuta de catre ei :)

Vizitator
Postat

Cateodata ma sperii,ajungi sa scrii si sa vorbesti ca Visnasol........adica fara nici o noima :(

Puteai sa scrii,cu subiect si predicat,ca doresti sa ti se faca o caracterizare de catre membrii site-ului,......mai pe romaneste,cum esti vazuta de catre ei :)

Ai inteles, dar trebuie s-o spun in cuvintele tale? :)

Cat timp e suspendat contul celalalt?

Pe veci. Nu l-a banat, dar este echivalent, doar ca nu arata ca banat.

Nu ma intreba, nici eu nu-l inteleg, ba... ba...

Acum cica sunt al doilea lui dusman. 

Daca este sa fim sinceri, as fi, primul, d-ar n-am de ce, sa fugaresc o... e sub mine.

Vizitator
Postat

Nu spun restul... :)

• Administrator
Reputație: 115152
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

amada cand iti pui si tu silicoane nr 6 ??

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:the buleni
Postat

In primul rand, cererea este sa vorbiti civilizat, VisTantric nu este invitata, ce parere dau? Initial si dupa... 

Nu ma supara critica constructiva. Oh, nu, nu este vorba de libertatea sa topaiti pe defecte imaginare sau chiar reale.

Intrebarea este strict pentru mine. Eu ma cunosc, ma mira efectul in lume...

Nu vreau sfaturi.

Am caracterul...  continuati ca eu nu vad nimic rau in a sti ce vrei si cu cine vrei... Pareri?

ieri ziceai ca fraierii de pe site isi dau cu parerea aiurea in ceea ce te priveste, fara sa te cunoasca de fapt. azi vrei sa-i auzi fix pe domeniul asta :)

raspuns: trist. am vrut sa scriu inconsecvenr, dar am zis sa fiu sincer :)

Vizitator
Postat

ieri ziceai ca fraierii de pe site isi dau cu parerea aiurea in ceea ce te priveste, fara sa te cunoasca de fapt. azi vrei sa-i auzi fix pe domeniul asta :)

raspuns: trist. am vrut sa scriu inconsecvenr, dar am zis sa fiu sincer :)

Nu ai spus nimic prin asta.

Unde gresesc in relatia cu ceilalti? Vorbesc serios.

Vizitator
Postat

amada cand iti pui si tu silicoane nr 6 ??

Am 5 deja, vrei sa explodez?!  :laugh2

:hug1

Postat

Nu ai spus nimic prin asta.

Unde gresesc in relatia cu ceilalti? Vorbesc serios.

eu zic c-am spus multe chiar. si acum, si cu alte ocazii. ca nu iti place, asta nu-i nici o problema.

Vizitator
Postat

eu zic c-am spus multe chiar. si acum, si cu alte ocazii. ca nu iti place, asta nu-i nici o problema.

Eu vorbesc de caracterul meu, nu de cum il placi tu sau nu... Ok. Ce nu-ti place la caracterul meu. Nu ma lua cu... te zbor de nu te vezi, asta e partea caracterului care nu accepta insulte, dar ar fi ok cu o critica constructiva...

Postat

Eu vorbesc de caracterul meu, nu de cum il placi tu sau nu... Ok. Ce nu-ti place la caracterul meu. Nu ma lua cu... te zbor de nu te vezi, asta e partea caracterului care nu accepta insulte, dar ar fi ok cu o critica constructiva...

mie mi-e perfect perpendicular caracterul tau. relatia intre noi doi se rezuma la 'dialogul' de pe net. prin urmare iti spun si ti-am spus fix ceea ce cred. te-am criticat constructiv ultima data si ai dat ochii peste cap. preconceptiile tale despre barbati te vor face sa nu-i vezi nici pe putnii care sunt ok si cu care te intersectezi. faptul ca lumea ta e aici e oricum nasol.  faptul ca nu plange nimeni dupa tine ca pleci de-aici e iar un lucru relevant. la fel cum e cersitul atentiei.

tu acum pune-ti atribute, daca ai curaj, in dreptul fiecarei fraze scrise de mine. bafta.

Vizitator
Postat

mie mi-e perfect perpendicular caracterul tau. relatia intre noi doi se rezuma la 'dialogul' de pe net. prin urmare iti spun si ti-am spus fix ceea ce cred. te-am criticat constructiv ultima data si ai dat ochii peste cap. preconceptiile tale despre barbati te vor face sa nu-i vezi nici pe putnii care sunt ok si cu care te intersectezi. faptul ca lumea ta e aici e oricum nasol.  faptul ca nu plange nimeni dupa tine ca pleci de-aici e iar un lucru relevant. la fel cum e cersitul atentiei.

tu acum pune-ti atribute, daca ai curaj, in dreptul fiecarei fraze scrise de mine. bafta.

Alta treaba nu am.

Esti suparat pe mine, ceva mult timp in urma te-am suparat...

Nu mai stiu cu ce, dar cel mai important nu mai stiu cu ce m-ai suparat tu, eu nu reactionez fara motive...

Eu nu traiesc in trecut, neplacerile am programat sa sterg, unele sa-mi bag, nu pot.

Spune-mi cu ce te-am suparat?

Postat

Alta treaba nu am.

Esti suparat pe mine, ceva mult timp in urma te-am suparat...

Nu mai stiu cu ce, dar cel mai important nu mai stiu cu ce m-ai suparat tu, eu nu reactionez fara motive...

Eu nu traiesc in trecut, neplacerile am programat sa sterg, unele sa-mi bag, nu pot.

Spune-mi cu ce te-am suparat?

femeie, relaxeaza-te. nimeni nu reuseste sa ma supere. e intru aici sa ma simt bine :)

contul trecut l-am trecut pe ignore ca o luasei razna rau. acum pari abordabila. vedem cat te tine.

reciteste-ti prima fraza. tu deschizi topic cum ca vrei o discutie serioasa, ti se ofera, dupa care spui ca nu te intereseaza. concluzia? repet: caracter trist. d-aia nu te ia nimeni in serios si isi bat toti pula de tine. nu ai nici un fel de credibilitate. macar vis e senina si sincera si in lumea ei. nu pare sa ia in seama mistourile. tu esti mult prea incrancenata pentru site-ul asta.

nu stiu daca sun 5 aici care ti-au vorbit frumos. (din ce-am mai citi eu.) tu nici macar diferentierea asta nu o mai poti face.

Vizitator
Postat

femeie, relaxeaza-te. nimeni nu reuseste sa ma supere. e intru aici sa ma simt bine :)

contul trecut l-am trecut pe ignore ca o luasei razna rau. acum pari abordabila. vedem cat te tine.

reciteste-ti prima fraza. tu deschizi topic cum ca vrei o discutie serioasa, ti se ofera, dupa care spui ca nu te intereseaza. concluzia? repet: caracter trist. d-aia nu te ia nimeni in serios si isi bat toti pula de tine. nu ai nici un fel de credibilitate. macar vis e senina si sincera si in lumea ei. nu pare sa ia in seama mistourile. tu esti mult prea incrancenata pentru site-ul asta.

nu stiu daca sun 5 aici care ti-au vorbit frumos. (din ce-am mai citi eu.) tu nici macar diferentierea asta nu o mai poti face.

Deci ti-am flausat un cont anterior. 

Eu sunt convinsa ca asta ai cautat.

Pana si de asta tot o cauti neintrebat... Ai zis ca sunt sub orice critica, in cuvintele tale, ce mai cauti?

Dreptate fara argumente, doar sentimente mototolite de tine insuti, nu primesti in univers.

Ti-am vorbit direct, este alegerea ta sa vorbesti pe ocolite...

Ma bag la somn, ziua asta a fost mai solicitanta decat pare din comportamentul meu.

Postat

Deci ti-am flausat un cont anterior. 

Eu sunt convinsa ca asta ai cautat.

Pana si de asta tot o cauti neintrebat... Ai zis ca sunt sub orice critica, in cuvintele tale, ce mai cauti?

Dreptate fara argumente, doar sentimente mototolite de tine insuti, nu primesti in univers.

Ti-am vorbit direct, este alegerea ta sa vorbesti pe ocolite...

Ma bag la somn, ziua asta a fost mai solicitanta decat pare din comportamentul meu.

cu cat vorbesti mai mult cu atat iti dai cu tesla-n coaie mai rau :) wati aproape de vis pana acum.

am spus ca ti-am trecut pe ignore contul tau trecut. nu stiu ce cacat ai flausat tu,

nu am zis ca esti sub orice critica, exista multi altii mult mai idioti. asta e concluzia ta. proasta, evident, dar asa ai vrut sa fie. pentru ca repet, nu esti in stare sa intelegi ce ti se spune, ai deja mintea setata. este singura explicatie logica pentru felul complet anapoda in care intelegi ce ti se spune. am vazut-o si cu alta ocazie, in exprimarile cu alti useri, deci nu sunt eu.

dreptate fara argumente? univers? :) esti mult mai aproape de vis decat crezi :)

cand plm am vorbit eu pe ocolite? :)

esti foarte, foarte conflictuala. nu cred ca are rost sa-ti mai adresez ceva serios, esti in stare sa-mi demonstrezi ca pamantul e plat. imi pare rau pentru tine, nu pari a fi un om rau, dar nu cred ca te mai poti intoarce de acolo de unde ai plecat :)

Vizitator
Postat

Cine are opinii ?

• Like 1

Vizitator gvbolovan
Postat

Totuși...???

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.