Sari la conținut

Pot sa impart contul cu un alt utilizator?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

La mine zici ca-i la nebuni. Trafic intens, ca in lobby, la hotel.

Stiu ca nu ai voie sa-ti creezi mai multe conturi, desi cu siguranta unii useri cred ca au si 10.

Imi inchipui ca in mod normal oricum nu ar fi o problema, din moment ce unii utilizatori isi dau log in, probabil, si de pe smartphone-uri. Adica, lumea foloseste si alte device-uri.

Problema cred ca apare atunci cand o persoana isi creeaza mai multe account-uri de pe acelasi ip, acelasi pc, etc... Treaba e clara atunci.

Mie mi se cam rupe de cont, fiindca citesc in mare parte rubrica de testate si pe la DG, ca sa mai rad nitel.

Motivul mi se pare tampit, dar poate omul are dreptate. Mi-a zis ca si-a creat mai multe clone si admin-ul i le-a banat.

Nu-i nici o smecherie daca si le creeaza, iar a II-a zi nu le mai are.

Lui ii plac toate chestiile astea: reputatie, bataie de joc (imi place si mie putin trolling, dar nu agresiv).

Pot sa-l las sa foloseasca contul meu? Merge sa fim logati amandoi in acelasi timp?

De ce nu scrie de pe contul lui? Pentru ca, cel putin in mintea lui, el e user "valoros" (vorbele lui) si nu vrea sa-si strice "jocul" (vorbele lui).

Eu cum sunt mai intelegator, am zis sa-l las, sa-si faca damblaua.

Ma freaca la icre, ca trebuie folosit contul la adevaratul lui potential.

El nu ar da banii pe cont premium, dar nici eu nu-i cumpar. Cand am luat premium a fost fiindca trebuia sa editez ceva, aia a fost prioritar.

In concluzie, pot sa-i dau contul si sa grohaie pe la DG cu restul? (i-am zis fara injuraturi de mama si de morti, fiindca mi se par de cioban, el fiind de fel, mai cioban)

Astept parerile voastre, a celor care folositi un cont de pe mai multe device-uri. Ati primit warn-uri, ban, etc ?

Multumesc.

P.s. De ce am mai pus intrebarea si nu i-am dat direct contul, din moment ce adminul nu si-ar da seama ca nu-s tot eu? Pentru ca va vedea in log-uri ca doua conturi sunt folosite pe acelasi PC. Cu alte cuvinte, contul meu ar deveni mai mult sau mai putin o clona. Eu, cel care scriu in acest moment nu am clone, asta-i singurul meu account. Mi se pare un caz mai aparte "semi-clona". 

P.p.s. Pana la urma ma intereseaza si pe mine contul, chiar daca am zis ca mi se rupe, fiindca nu-i chiar asa. Una peste alta, am scris destule postari si vreau sa mai scriu recenzii.

Am scris cam mult, sorry. Asa simt eu nevoia, sa explic cu lux de amanunt, asa cum fac si cu recenziile.

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...