Sari la conținut

Doua brunete, E85, Urziceni

Postări Recomandate

Postat

Salutare. Astazi, pe la orele 10:00, fiind in drum spre București am zarit la iesire din Urziceni, pe partea dreapta ( este un drum printre "boschetii" de dupa Lukoil, 2 fete brunete. Una dintre ele chiar arata destul de bine. Nu am putut sa opresc, fiind in graba spre București. Stie careva ceva despre ele? ðŸ˜

• Oras:Manasia
Postat

Salut. Abia așteptam putina mișcare și pe lângă Urziceni. Am fost și eu azi de curiozitate in locul ăla pe la ora 7:30, dar dispăruseră.

• Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

Le-am vazut si eu din mers apoi am intors la ele si cand am oprit am vazut pe drumul laturalnic un audi cu nr de bulgaria cu geamuri negre si am plecat unde aveam treaba. Posibil era ''macroul''.

Postat

Azi am ajuns in zona pe la 17:30. Aceiași SuperNova ca și ieri... Mai înainte pe drum era “parcarea” (plin de șervețele, etc... nu e frumos). mariusbrb, pe la ce ora le-ai văzut? Ms

Postat

Mda, am mai trecut prin zina zilele astea... probabil se retrag pana ajung eu :)

Postat

Astazi in jurul orei 10 am trecut pe acolo si era o bruneta buna rau de tot. Eram grăbit si n'am putut sa opresc.

Postat

Spre Slobozia... pe la Cazanesti sau Orboiesti... o bruneta cam greu de găsit dar merita toată atenția... poate știe cineva numărul ei de tel...

• Oras:Bucuresti
Postat

Am trecut eu săptămâna trecută, vineri.

La Urziceni a apărut o bruneta care merita testata in jurul orei 10:00 dar a dispărut destul de repede.

Nu am putut opri pentru ca survola poliția prin zona. Cred ca acesta este si motivul pt care a dispărut.

Postat

bobo_xxx, pe la ce ora poate fi observată bruneta pe la Căzănești?

Postat

La ieșire sau unde anume?

Ne poți da niște detalii mai exacte, te rog?

Postat

Au mai fost văzute vreuna din fete in una dintre locații?

Postat

Mai activează fetele in zona?

Eu am mai văzut undeva la intrare in stejaru, pana in Slobozia ceva fete ..

Postat

Azi dimineața in jur de 8:30 am văzut o domnișoara blonda fix la PECO, la PETROM.

Când am trecut din nou prin zona văd ce nu mai e. De la colegii din PECO am înțeles ca cerea 50.

Spor!

Vizitator daniel99
Reputație: 0
Postat
  La 13.02.2020 la 8:01, yabb a spus:

Azi dimineața in jur de 8:30 am văzut o domnișoara blonda fix la PECO, la PETROM.

Când am trecut din nou prin zona văd ce nu mai e. De la colegii din PECO am înțeles ca cerea 50.

Spor!

care petrom?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...