Sari la conținut

Doua brunete, E85, Urziceni

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

care petrom?

PETROM Urziceni.

Pentru cine merge spre Slobozia e o bruneta chiar simpatica la un 24-27 ani, parca in Căzănești intr-o parcare pe dreapta. Am vorbit cu ea si zicea ca in zilele când e frumos afara e acolo zilnic, de la 10. Ca tarife 50/70 . O suge bine, se implica.

Dacă nu o vedeți uitati-va după mașini pe câmp dreapta, stânga, ca e destul de solicitată.

Tot spre Slobozia, cam la 8 km de oraș, pana in Stejanu pe o strada cu copaci la drapta mai stau câteva dar majoritatea mai bătrâne, cu tarife variabile - 40:50 - 50/60 - 50/70.

Spor!

• Oras:Peste tot
Postat
La 08.02.2021 la 6:26, petremarian0 a spus:

Petromul din spre urziceni! Dana, o tipa matura care o suge bine

La ce oră o găsesc, ce tarif are sau ai un număr de telefon dă-mi un mesaj privat ms. 

Postat
La 01.03.2021 la 6:26, petremarian0 a spus:

Nu am numar de telefon. Dar o gasesti in de la 10 pana spre seara. Daca nu este prin zona are client

Mulțumesc frumos. 

Mai exact pe ce parte a petromului, este înaltă, scundă, slabă, plinuță ochii căprui verzi albaștri sa nu ma duc la vreuna sa îmi dea și cu geanta în cap cam ce prețuri are? 

Postat

Sunt 2 fete pe dn2 spre urziceni, chiar inainte de loc. Movilita, una grasuta mai de culoare, iar una mai slaba si mai tanara, nu am oprit sa cer detalii. 

Postat
La 29.06.2021 la 10:22, clrauss666 a spus:

Sunt 2 fete pe dn2 spre urziceni, chiar inainte de loc. Movilita, una grasuta mai de culoare, iar una mai slaba si mai tanara, nu am oprit sa cer detalii. 

Spre Coșereni sau spre Sinești?

• Oras:Tulcea
  • Oras:Tulcea
Postat

Salutare!

Azi am trecut pe langa o domnisoara ,la iesire din Balaciu inspre Slobozia,si nu am apucat sa opresc!Tinerica ,maxim cred 17 ani .

Recomamdati ceva pe la strada, in zona Ialomita(exclus Slobozia iesire spre Tandarei).?

• Oras:Ialomita
  • Oras:Ialomita
Postat
La 26.07.2021 la 17:36, dudu2020 a spus:

Salutare!

Azi am trecut pe langa o domnisoara ,la iesire din Balaciu inspre Slobozia,si nu am apucat sa opresc!Tinerica ,maxim cred 17 ani .

Recomamdati ceva pe la strada, in zona Ialomita(exclus Slobozia iesire spre Tandarei).?

Salut la cât sau scumpit la strada mai bn pe publi 24 si fara probleme cu poliția 

• Oras:Manasia
Postat
La 16.02.2020 la 12:13, yabb a spus:

PETROM Urziceni.

Pentru cine merge spre Slobozia e o bruneta chiar simpatica la un 24-27 ani, parca in Căzănești intr-o parcare pe dreapta. Am vorbit cu ea si zicea ca in zilele când e frumos afara e acolo zilnic, de la 10. Ca tarife 50/70 . O suge bine, se implica.

Dacă nu o vedeți uitati-va după mașini pe câmp dreapta, stânga, ca e destul de solicitată.

Tot spre Slobozia, cam la 8 km de oraș, pana in Stejanu pe o strada cu copaci la drapta mai stau câteva dar majoritatea mai bătrâne, cu tarife variabile - 40:50 - 50/60 - 50/70.

Spor!

Fata din Căzănești - 0731928814 - program 9:00-14:00 😏

Postat

La cea de la strada, la ieșire din Movilița spre București, a fost cineva?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...