Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 Femeile au nevoie de bărbați, nu de alte „femei”! Îți repet! Coaie, nu mai purta pantaloni atât de mulați că ți se strivesc coaiele! (scuze repetiția) Și dacă ți se strivesc, chiar nu mai rămâne nimic masculin la tine. Nu îți mai da unghiile cu lac, jucând cartea metrosexualului. Lasă-ți dracului sprâncenele alea mai groase, că le ai mai subțiri decât femeile și e haios ca naiba! Până și ălea cu sprâncenele în formă de Nike râd de tine – așa de rău ai ajuns. Da-le-n mă-sa de tricouri-fustiță și pantaloni de pânză cu turul lăsat ce te fac să arăți caraghios. Parcă te-ai căcat pe tine, așa arăți în pantalonii ăia. Iar tricoul ăla zici că vrei să-ți ascundă scoica. Nu ești deloc ”trendi”, să mor eu! Ești doar pizdi! Nu-ți mai sufleca pantalonii până la genunchi, etalându-ți glezna fină. Dacă mă uit doar la picioare, jur că te confund cu o ea. Scobitorile alea trebuie ținute ambalate. Adică în pantaloni. Termină cu glumele astea! Încetează să crezi că barba de un cot te face mai bărbat. Păi cum, mă, nene? Cum să crezi că barba chiar te face mai bărbat când arăți ca un micuț fundaș, gata să fie sodomizat? Nu-ți mai lua atât de multe creme, încât orice femeie începe să te invidieze. Nu te isteriza că ți-a ieșit un coș cât un nas fix pe … nas. Dă-l dracului că trece el! Ar trebui să ai probleme mai stringente decât un căcat de coș. Lasă-le pe femei să fie femei, lasă-le să se plângă de coșuri, de părul rebel, de firele albe, de părul de pe picioare, de durerile epilatorului. Lasă-le pe ele să fie feminine, tu rămâi așa cum te-ai născut. Cu coaie.Te-ai născut bărbat, rămâi așa dacă asta este ce-ți dorești să fii! P.S.: nu-mi băga placa cu bărbatul îngrijit, că și altii sunt îngrijiti, dar doar se spala, se îmbraca decent, se parfumeaza cu măsură, îsi baga două grame de ceară în cap, se penseaza când începe să aiba, în loc de două sprâncene, una și se tund – îngrijitul e una, să porți pizdă și barbă e cu totul alta. 17
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 Na m inteles ce vrei.Mai ales ca spui : Te ai nascut cu coaie ramai asa daca asta iti doresti. Pai, poate nu si doreste ....poate isi doreste s o ia un cur...sa suga pula... 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 Sau poate este cu dedicatie....pentru cineva...asa da
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 Na m inteles ce vrei.Mai ales ca spui : Te ai nascut cu coaie ramai asa daca asta iti doresti. Pai, poate nu si doreste ....poate isi doreste s o ia un cur...sa suga pula...Daca te ai nascut cu coaie in pantaloni si nu cu pizda,ramai asa in pula calului nu te feminiza... 5
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 Nu judeca, ca sa nu fii judecat. Toti sunt copii lui Dumnezeu!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 Nu judeca, ca sa nu fii judecat. Toti sunt copii lui Dumnezeu!Si cand te-ai trezit era Duminica ,nu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 Daca te ai nascut cu coaie in pantaloni si nu cu pizda,ramai asa in pula calului nu te feminiza...Ohoo, Sarlotico, daca ai sti cati vor sa ajunga Drag Queens... O lume nebuna, nebuna de tot, vorba baietilor de la BUG... :(
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Tare asta! :clappPe langa partea fizica, as adauga partea psihica... Nu va mai victimizati ca niste pizde! :laugh2 6 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 barbatu ala pe stil vechi, clasic, e pe cale de disapritie. astazi este vorba de o cursa a metrosexualilor, una de epatare si pizdificare. normal, doar o tampita ar putea sa fie impresionata de niste pui opariti cu penele smulse.in primul rand, barbatul adevarat nu mai stie sa se impuna, ii lipsesc coaele. se freaca intre ei, ca sa le creasca increderea. 5
vistantric Reputație: -3411 Postat Mai 27, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 27, 2018 Este absurd ca un bărbat sa-si dea unghiile cu lac, isi poate face tratament daca are probleme sau daca i se ingalbenesc...Asta bineinteles, in asteptare, pana tratamentul intern isi face efectul! Nu din cochetărie... 8 35
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 27, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 27, 2018 Femeile au nevoie de bărbați, nu de alte „femei”! Îți repet! Coaie, nu mai purta pantaloni atât de mulați că ți se strivesc coaiele! (scuze repetiția) Și dacă ți se strivesc, chiar nu mai rămâne nimic masculin la tine. Nu îți mai da unghiile cu lac, jucând cartea metrosexualului. Lasă-ți dracului sprâncenele alea mai groase, că le ai mai subțiri decât femeile și e haios ca naiba! Până și ălea cu sprâncenele în formă de Nike râd de tine – așa de rău ai ajuns. Da-le-n mă-sa de tricouri-fustiță și pantaloni de pânză cu turul lăsat ce te fac să arăți caraghios. Parcă te-ai căcat pe tine, așa arăți în pantalonii ăia. Iar tricoul ăla zici că vrei să-ți ascundă scoica. Nu ești deloc ”trendi”, să mor eu! Ești doar pizdi! Nu-ți mai sufleca pantalonii până la genunchi, etalându-ți glezna fină. Dacă mă uit doar la picioare, jur că te confund cu o ea. Scobitorile alea trebuie ținute ambalate. Adică în pantaloni. Termină cu glumele astea! Încetează să crezi că barba de un cot te face mai bărbat. Păi cum, mă, nene? Cum să crezi că barba chiar te face mai bărbat când arăți ca un micuț fundaș, gata să fie sodomizat? Nu-ți mai lua atât de multe creme, încât orice femeie începe să te invidieze. Nu te isteriza că ți-a ieșit un coș cât un nas fix pe … nas. Dă-l dracului că trece el! Ar trebui să ai probleme mai stringente decât un căcat de coș. Lasă-le pe femei să fie femei, lasă-le să se plângă de coșuri, de părul rebel, de firele albe, de părul de pe picioare, de durerile epilatorului. Lasă-le pe ele să fie feminine, tu rămâi așa cum te-ai născut. Cu coaie.Te-ai născut bărbat, rămâi așa dacă asta este ce-ți dorești să fii! P.S.: nu-mi băga placa cu bărbatul îngrijit, că și altii sunt îngrijiti, dar doar se spala, se îmbraca decent, se parfumeaza cu măsură, îsi baga două grame de ceară în cap, se penseaza când începe să aiba, în loc de două sprâncene, una și se tund – îngrijitul e una, să porți pizdă și barbă e cu totul alta.Ai uitat sa spui de cei care se epileaa pe piept,brate si picioare,aia mi se par cei mai penibili si efeminizati :laugh2 In rest ai dreptate. 14
vistantric Reputație: -3411 Postat Mai 27, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 27, 2018 Ai uitat sa spui de cei care se epileaa pe piept,brate si picioare,aia mi se par cei mai penibili si efeminizati :laugh2 In rest ai dreptate.Nu!!!!! Unii sunt frumosi tare........................................................................Am gasit cativa epilati total cu laser si sunt sexy rău!!! I-as mânca goi... 😅 11 35
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 27, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 27, 2018 sa fim corecti si sa folosim si sursa Jurnalul unui Adamhttps://thediaryofadam.com/2017/05/24/noul-tip-de-barbat-pizdimasculul-g/ 8
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 sa fim corecti si sa folosim si sursa Jurnalul unui Adamhttps://thediaryofadam.com/2017/05/24/noul-tip-de-barbat-pizdimasculul-g/ Crezi ca avea cineva vreun dubiu ?? :))
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 27, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 27, 2018 mai stii 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 27, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 27, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Tare asta! :clappPe langa partea fizica, as adauga partea psihica... Nu va mai victimizati ca niste pizde! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Din pacate asta este realitatea,multi limburici cred ca pot cucerii o femeie cu povesti de viata triste si astfel vor primii compasiune,iubire si pula mea in dar.Idiotii nu stiu ca in ADN-ul femeii exista atractia irezistibila catre masculul alfa,ala facut ca din topor,inalt masiv,dur,chiar si in limbaj,dar care stie sa fie si tandru din cand in cand.In fine,e o discutie prea lunga,pe care limburicii anali modificati genetic n-au cum s-o inteleaga,iar asta e bine.atat timp cat exista selectia naturala,specia umana v-a supavietuii si nu se v-a transforma intr-o noua specie "LIMBURICI ANALI MODIFICATI GENETIC"Ma amuza teribil cand vad papagali flausati care se adreseaza femeii,de fiecare data cu apelativele "Mami,printesa mea,pula mea" Cunosc cativa care au ajuns la a treia,a patra casnicie si tot nu inteleg de ce au fost parasiti de femei :laugh2 se cred ghinionisti,ca n-au avut noroc in dragoste. :slap2 16
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 27, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 27, 2018 Nu!!!!! Unii sunt frumosi tare........................................................................Am gasit cativa epilati total cu laser si sunt sexy rău!!! I-as mânca goi... Tu esti lesbiana in pula mea,normal ca iti plac fetitele alea. 14
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 27, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 27, 2018 sa fim corecti si sa folosim si sursa Jurnalul unui Adamhttps://thediaryofadam.com/2017/05/24/noul-tip-de-barbat-pizdimasculul-g/Adica a fost un plagiat?Urat,foarte urat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Din pacate asta este realitatea,multi limburici cred ca pot cucerii o femeie cu povesti de viata triste si astfel vor primii compasiune,iubire si pula mea in dar.Idiotii nu stiu ca in ADN-ul femeii exista atractia irezistibila catre masculul alfa,ala facut ca din topor,inalt masiv,dur,chiar si in limbaj,dar care stie sa fie si tandru din cand in cand.In fine,e o discutie prea lunga,pe care limburicii anali modificati genetic n-au cum s-o inteleaga,iar asta e bine.atat timp cat exista selectia naturala,specia umana v-a supavietuii si nu se v-a transforma intr-o noua specie "LIMBURICI ANALI MODIFICATI GENETIC"Ma amuza teribil cand vad papagali flausati care se adreseaza femeii,de fiecare data cu apelativele "Mami,printesa mea,pula mea" Cunosc cativa care au ajuns la a treia,a patra casnicie si tot nu inteleg de ce au fost parasiti de femei :laugh2 se cred ghinionisti,ca n-au avut noroc in dragoste. :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Din pacate asta este realitatea,multi limburici cred ca pot cucerii o femeie cu povesti de viata triste si astfel vor primii compasiune,iubire si pula mea in dar.Idiotii nu stiu ca in ADN-ul femeii exista atractia irezistibila catre masculul alfa,ala facut ca din topor,inalt masiv,dur,chiar si in limbaj,dar care stie sa fie si tandru din cand in cand.In fine,e o discutie prea lunga,pe care limburicii anali modificati genetic n-au cum s-o inteleaga,iar asta e bine.atat timp cat exista selectia naturala,specia umana v-a supavietuii si nu se v-a transforma intr-o noua specie "LIMBURICI ANALI MODIFICATI GENETIC"Ma amuza teribil cand vad papagali flausati care se adreseaza femeii,de fiecare data cu apelativele "Mami,printesa mea,pula mea" Cunosc cativa care au ajuns la a treia,a patra casnicie si tot nu inteleg de ce au fost parasiti de femei :laugh2 se cred ghinionisti,ca n-au avut noroc in dragoste. :slap2 :laugh2 Perfect de acord cu tine! :iagreeMi-e o sila de nedescris de barbatii pisicosi/mamosi, epilati pe piept/picioare, vesnicele victime care trebuiesc mereu ascultate si sprijinite moral, chiar si cu, complimente sa nu-si piarda din increderea in sine... :no2Este adevarat ca in fiecare barbat e si o doza de femeie sau invers, dar la unii troneaza o doamna plangacioasa! :laugh2Motiv pentru care am ajuns atat de dura, pe langa faptul ca nu am fost tratata ca o femeie, ci ca o mama, mai primeam si reprosuri ca nu sunt destul de feminina (pisicoasa)... Ce feminina, flausatilor, cand trebuie sa ai grija de casa, job, rate si un retardat?! ;)Nu mai vreau, daca intalnesc unul mult mai mare ca mine cu par natural si tarie de barbat... poate ma bag. :) 7 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 27, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 27, 2018 :laugh2 Perfect de acord cu tine! :iagreeMi-e o sila de nedescris de barbatii pisicosi/mamosi, epilati pe piept/picioare, vesnicele victime care trebuiesc mereu ascultate si sprijinite moral, chiar si cu, complimente sa nu-si piarda din increderea in sine... :no2Este adevarat ca in fiecare barbat e si o doza de femeie sau invers, dar la unii troneaza o doamna plangacioasa! :laugh2Motiv pentru care am ajuns atat de dura, pe langa faptul ca nu am fost tratata ca o femeie, ci ca o mama, mai primeam si reprosuri ca nu sunt destul de feminina (pisicoasa)... Ce feminina, flausatilor, cand trebuie sa ai grija de casa, job, rate si un retardat?! ;)Nu mai vreau, daca intalnesc unul mult mai mare ca mine cu par natural si tarie de barbat... poate ma bag. :)Poti sa-i spui asta si lui Cristiano-29,Dr pampers,Vanatorul de prosti...................??? 14
v-ships Reputație: 24 Postat Mai 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Mai 27, 2018 Este totusi un cerc vicios, nush inca cine dupa care se ia si care sunt mai numerosi, buhaii sau bivolitzele, cacatzii pansati/epilatzi dupa tutele siliconate/botoxate sau viceversa, important de stiut este faptul ca si unii si altele sunt la fel de idiotzi, retardati si de prost gust. Totusi sa nu ne cacam in (prost)gustul oamenilor, io unul epilandu-ma la oo si subrat, dar lasandu-mi parul normal si natural pe piept si pe picioare, iar tuleii aia unu da trei lipsa, ce si-i lasa bulanjii rujati pe fata, hai sa fim seriosi, numai barba nu poate fi numita. Daca este sa vorbim de igiena, indiferent ca femei sau barbati, mi se pare normal si firesc ca zona intima cat si parul de la subrat sa fie cat mai scurt sau complet curatat, fiind zonele cele mai predispuse la transpiratie si sensibile la diverse infectii, restul parului de pe corp sau lipsa lui de pe corp facand acea diferenta intre masculinitate si feminitate, exceptand cazul maimutoizilor acoperiti de par din cap pana-n picioare. Homo/bisexualiatea asta masculina este o chestie/buba psihica destul de grava cu tendinte sumbre de generalizare, eu zic ca vina fiind si a pisi-printzeselor cocalarese din ce in ce mai numeroase, care normal ca isi doresc un rahat pansat cu atitudine, apucaturi si comportamentde bulangiu efeminat si rujat care este mult mai usor de controlat decat un barbat adevarat, cu incredere in el si in coaiele lui, cu par sau nu. :D Anyway, dilelile si dramele astea existentiale, sunt povesti de copii si palesc in comparatie cu dementa masculina de a avea macar muschi, daca creier si bani nu, si asta prin orice mijloace, bagand in ei tot felul de cacaturi, suplimente, chimicale si anabolizante, lucruri extrem de periculoase ce le va deregla complet metabolismul, tansformandu-i pe marea lor majoritate in niste ruine/pizde cu tzatze si impotente pana in maxim 40-45 de ani. In rest, mania carpelor care ne ia mai mult timp sa le probam si sa ne imbracam , decat am sta pe unde ne ducem, boala tatuajelor si a diverselor tunning-uri, a muschilor, a fardurilor si a parfumurilor, a frezelor, pensarilor si epilarilor in exces, toate tin de neincrederea in noi si toate au diverse derapaje mai mult sau mai putin grave in cutia cu ganduri. 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 Ai uitat sa spui de cei care se epileaa pe piept,brate si picioare,aia mi se par cei mai penibili si efeminizati :laugh2 In rest ai dreptate.Chiar ca a uitat ,baga-mi-as..... Nu e scris de mine .. 1
vistantric Reputație: -3411 Postat Mai 27, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 27, 2018 Tu esti lesbiana in pula mea,normal ca iti plac fetitele alea.Fetițe pă naiba! Nu confunda preferintele tale cu realitatea expusă de mine...La naiba, mereu o confund pe sarlotica cu fata aia Carla!! 10 35
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum