alinteaca Reputație: -2 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 Asta e o recenzie nu foarte regulamentara,pentru ca nu ma pasioneaza regulile astea. Va dau un pont'pentru cine vrea un oral adevarat,fara fitze. Fata e din bals,nu are locatie si face un oral super. Daca va pasioneaza oralul,o sunati,va intalniti la rompetrolul din bals,si cheltuiti cu folos 50 de ron.0736 598 768.In speranta ca veti recenza si voi pe acest subiect,va urez spor la treaba... 1
ady21 Reputație: 118 Postat Mai 28, 2018 Oras:craiova Disponibila Oras:craiova Disponibila Postat Mai 28, 2018 Cred ca e vorba de Ionela cred daca este ea va spun sincer sa incercati e super tipa face un oral tare de tot . Am vizitato odata ma intorceam de la Bucuresti si cum in Bals e aglomerat rasfoiam situ si am dat de http://nimfomane.com/forum/topic/80512-elena-%C8%99i-ionela-singurele-variate/ si am sis sa incerc sunat la nr gasit in coment raspuns o voce placuta cu care am stabilit locu de intalnire , si a aparut o tipa de etnie super de treaba a urcat in masina am discutat ce si cum dupa care am mers intr-un loc de ia stiut mai retras unde a avut loc actiunea . Va spun ca a fost misto rau se misca foarte bine un oral bine executat , daca ati fost la Oana a nosatra ced ca stiti ce oral face este la fel de bun deci nu are rost sa detaliez poteti incerca odata daca va aflati in situatia mea . Bafta si ciocane tari .... 1
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 alinteaca sau Sa.ti spunem roket !?! ;)) Iara nu.ti mai face ionela banuti!? poti s.o duci la camera poate merge mai bine. :)Ps: Taxi mai merge !?! 1
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 alinteaca sau Sa.ti spunem roket !?! ;)) Iara nu.ti mai face ionela banuti!? poti s.o duci la camera poate merge mai bine. :)Ps: Taxi mai merge !?!
alexandru126 Reputație: 43 Postat Mai 28, 2018 Oras:craiova Oras:craiova Postat Mai 28, 2018 o poza cu ea era mai bn
luptatorul Reputație: 46 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 Eu nu inteleg ce laudati țiganca asta atâta!Femeia face un oral mediocru,a-m fost la ea acum 5luni.Pentru mine este clar de evitat! 2
always Reputație: 355 Postat Mai 28, 2018 Oras:CALATOR PRIN LUME Oras:CALATOR PRIN LUME Postat Mai 28, 2018 :fish12 :fish12 :fish12 :fish12 1
iguana3 Reputație: -3645 Postat Mai 28, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 28, 2018 Iar reincepem cu fata asta........... 1 1
alinteaca Reputație: -2 Postat Iunie 4, 2018 Autor Postat Iunie 4, 2018 Desi se pare ca deranjez, tin sa mentionez o noua vizita reusita la bals. Sunat,intalnit si realizat o noua runda de oral ca la carte. Lent,adanc,cu multa pasiune. Decat sa arunc banii aiurea,mai bine merg la sigur. Nu vreau sa fac recenzii regulamentare,pentru ca asta e ideea. Fata asta face treaba buna,si pentru mine e de ajuns. O varianta super pentru un oral super... 1
alinteaca Reputație: -2 Postat Iunie 4, 2018 Autor Postat Iunie 4, 2018 Desi se pare ca deranjez, tin sa mentionez o noua vizita reusita la bals. Sunat,intalnit si realizat o noua runda de oral ca la carte. Lent,adanc,cu multa pasiune. Decat sa arunc banii aiurea,mai bine merg la sigur. Nu vreau sa fac recenzii regulamentare,pentru ca asta e ideea. Fata asta face treaba buna,si pentru mine e de ajuns. O varianta super pentru un oral super...
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 :))))) esti fara vindecare ...
always Reputație: 355 Postat Iunie 4, 2018 Oras:CALATOR PRIN LUME Oras:CALATOR PRIN LUME Postat Iunie 4, 2018 :fish12 :fish12 :fish12 :fish12 :fish12 :fish12 :fish12 :fish12
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum