Sari la conținut

inca o BBW 0784566443

Vizitator

Postări Recomandate

E din nou activa pe Publi. Am sunat, o voce placuta imi spune sa o intreb direct ce servicii ma intereseaza. 350 pentru total si lucreaza pana dupa miezul noptii.

Abia dupa aia am vazut ca avea topic aici. Si totusi... NIMENI n-a incercat marea cu degetul?

la scorul asta sa asepte mult si bine 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

cine dreaq crezi ca se duce la asa ceva la pretul asta la o jegoasa . poze false la greu 

Ai fost la ea ? Eu am fost.

Pozele sunt 100% reale. In postul 21 este cam slim fata de realitate.

Dupa cum zicea cineva mai sus, nu face dus, are o atitudine de piatra in pat, se vede pe fata ei ca nu ii face placere, grabita etc. 

Nu merita.

• Like 2
Link spre comentariu

Sper sa nu fac o confuzie, dar fata nu este noua in domeniu. Avea un alt topic pe aici.

Eu am vizitat-o acum vreo 2 ani, presta la Rin Hotel pe vremea aceea. Avea reputatia ca face dt si toata lumea era innebunita de lucrul acesta. Eu m-am dus pentru sani. Pozele o avantajau si pe atunci, cum cred ca se intampla si de data aceasta. Doar ca pare sa mai fi dat vreo 10 kg jos de atunci.

1.50m inaltime si cred ca avea in jur de 70kg cand am vizitat-o eu. O mica purcica. La oral intr-adevar ti-o sugea de nu puteai sta in picioare, asa tare si-o baga in gat, dar mie nu mi s-a parut nimic spectaculos. La normal iarasi nu tin minte sa fi fost incantat de ceva. Oricum, prea mare pentru gusturile mele.

Intalnirea a decurs ok, nu-mi aduc aminte sa ma fi deranjat ceva.

De recomandat? Pentru mine nu. Pentru cei ce vor o grasuta, cred ca este ok.

Repet, sper sa fie aceeasi persoana.

P.S: Nu mai stiu cat a fost scorul.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator onnulex
Reputație: 0

Am fost la ea, va pot spune sincer ca e fata din poze .

Preturile sunt 200RON Fin (30min), 250RON ORA

Eu unul am plecat foarte multumit si cu bateriile descarcate ca sa zic asa :laugh2 deci 10/10 (parerea mea).

Daca doriti sa mergeti, aveti aici telefonul - 0766815809 si 0784566443

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...