coaie flocoase Reputație: -345 Postat Iulie 29, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 29, 2018 Citeste pe aici tipul in pantaloni de jeansi albastri si camasa de jeansi tot albastra? Cam pe la 30 de ani, poate sub. Parca cu ceva barba. Nu de alta, dar ai intrat dupa mine la grasuna, azi pe la 4. Is curios ce parere ai avut.
scorpionu184 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2018 Postat Iulie 30, 2018 Si creata si ochelarista a treacut si la laba la 100 de lei ora . Un pic cam mult
scorpionu184 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2018 Postat Iulie 30, 2018 Salut, as vrea si eu sa incerc un masaj de genul , m ati putea ajuta cu nr de tel de la domnisoarele din piața abator ? Sunt nou aici pe site si nu prea ma descurc si citind recenziile voastre sunt cam tentant si interesant . Multumesc
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Iulie 30, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2018 Este link la anuntul ochelaristei chiar in acest thread. Daca tin bine minte si la cel al blondei.Nu-i ca nu te pricepi, esti lenes sa cauti.
nairpic7 Reputație: 764 Postat Iulie 30, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 30, 2018 Salutare, am reușit o programare la domnișoara cu ochelari din P-ta Abator. Masajul Ok . In schimb tehnica la masat juniorul, mai are de aprofundat. Tipa se face plăcută, probabil are nevoie de multe sfaturi din partea noastră. Dacă ne gândim sa-i propunem mai multe, nu cred ca va merge de la primele 2-3 vizite, are nevoie de putina acomodare cu persoana care-și dorește mai mult ( zic eu). In prima faza i-am spus ca am venit la ea, la recomandare unui prieten si doar când s a apropiat de finalul masajului, după ce am povestit una alta cu ea, i-am spus și de un altfel de masaj, de care a benficiat cel care a recomandat o. A zâmbit și a spus ca da, in funcție de client, dacă i se pare Ok, accepta și masarea juniorului. Concluzia : eu zic sa nu o grăbim și sa fim oameni cu bun simt. In final , vreau sa va mai spun ca da, in acel stabiliment are și un coleg care face masaj. M-am întâlnit la ieșire cu el. 3
bustamante Reputație: 44 Postat Iulie 31, 2018 Postat Iulie 31, 2018 Care tipa ochelarista ? Amndoua au lupe ... :))
nairpic7 Reputație: 764 Postat Iulie 31, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 31, 2018 Care tipa ochelarista ? Amndoua au lupe ... :)). Brunețica , care a mai fost lăudata pt masaj. Nu Blonda creață.
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Iulie 31, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 31, 2018 Uff... acuma bruneta face bine stoarcerea pulii sau nu? Ca vad doua pareri opuse.
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Iulie 31, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 31, 2018 in acel stabiliment are și un coleg care face masaj. M-am întâlnit la ieșire cu el.L-ai intrebat de finalizare? :rax2
nairpic7 Reputație: 764 Postat August 1, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 1, 2018 L-ai intrebat de finalizare? :rax2. Nu ar fi mai simplu sa dai un telefon și sa intrebi? Doar asta e regula nescrisa, mai ales tu ar trebui sa știi acest lucru, tu care urecheze membrii noi care pun asemenea întrebări stupide. Dar am uitat , tu nu ai telefon mobil, și de pe telefonul fix e mai greu sa suni , ținând cont ca ești ocupat toată ziua sa stai cu capul prin cacatii de pe calea Turzii ;)
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 1, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 1, 2018 Mda... taranul tot taran ramane.
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 1, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 1, 2018 Atentie, blonda suna inapoi.
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 1, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 1, 2018 Bun, fost la blonda.Cum ziceam suna înapoi, mai rău ca și tine minte numărul. In rest, ce s-a întâmplat in camera, ramane in camera. Cu atat mai mult cu cat mi-a zis ca unii ii cer fel de fel si mai devin si agresivi. (Desi dupa gaborii cu cefele late din curte, as zice ca-i mai sanatos sa nu.) Pun pariu ca primul dintre tâmpiții care citesc pe aici ar merge cu "pai la ala i-ai făcut". In schimb va las o mica gluma, cine are minte înțelege: Ii facuse D-zeu pe Adam si pe Eva. Si dupa ce ii termina vede ca Adam avea p...a da' nu avea gaura unde sa o bage. Se hotaraste el sa ii faca Evei o gaura si o cheama pe barza. Barza da cu ciocul si incepe sa curga sange. De atunci femeile au gaura si barza ciocul rosu. Cand vede D-zeu ca nu se mai oprea sangerarea cheama maimuta care sterge sangele cu fundul. De atunci maimuta are fundul rosu si femeia par la p...a. In final incearca D-zeu sa ii cupleze si vede ca p...a nu intra in gaura. Cheama stiuca si aceasta intra in gaura si o largeste. Si de aici dragii mei nu se mai stie ori p...a miroase a stiuca ori stiuca miroase a p...a La plecare am mai vazut-o pe d-soara Chis cum masa un grasan. Din miscari se vedea ca apasa mult mai tare, la blonda e doar o mangaiere.Am facut si un dus, baia e de cacat, prosopul primit era umed, dar macar nu mai trebuie sa-i platesc la mocuramolitu sa-mi linga jegul de pe coaie si flocii de la cur.
estrogen Reputație: 1692 Postat August 2, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 2, 2018 Deci eu nu inteleg ce vreti de la maseuzele astea cand e plin forumul da bunaciuni calitatea 1. 1
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 2, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 2, 2018 Estrogene, ai dreptate ca financiar nu se merita. De aceeiasi bani aproape ca poti si fute in alta parte. Dar e altceva, mai schimba omul. Oricum o sa ma mai duc 1-2 ori si apoi ma las. O mai incerc poate pe d-soara Chis. Prin septembrie mi se intorc studentele, trebuie sa fac economii. :) 1
bustamante Reputație: 44 Postat August 2, 2018 Postat August 2, 2018 Ce ti sa permia la blonda coaie flocoase ?
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 2, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 2, 2018 Bustamante, trimite-mi PM.
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 2, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 2, 2018 Azi a ma aparut una. Relativ tinara, dar parca ar fi de etnie.Azi m-o cam enervat doamna Timbus. O sa mai merg la d-soara Chis si apoi atata o fost.E cuib de tigani. Cefe late tiganesti pe acolo. Si e ciudat si acel laptop pe care merge muzica de relaxare. Webcamul de la el e orientat exact spre masa de masaj si cam rugat-o pe Timbuseanca sa-mi maseze pula din partea cealalta o zis ca nu poate cu stanga. Yeah, shure, de parca de acolo nu putea tot cu dreapta.
cordacicj Reputație: 1 Postat August 2, 2018 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 2, 2018 ... si halatu ?
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 2, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 2, 2018 100.N-am mai scris pt. ca a fost mentionat si inainte.Sau intrebi de d-soara mancatoare de flegma? Acolo prima data 100 si a doua oara 80. 1
estrogen Reputație: 1692 Postat August 2, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 2, 2018 100.N-am mai scris pt. ca a fost mentionat si inainte. Sau intrebi de d-soara mancatoare de flegma? Acolo prima data 100 si a doua oara 80. Iti dai seama ca poate din mancarea aia o mai fi mancat si altcineva, poate pestele sau ma stiu eu... Pe toti i-ai pedepsit... Sa speram ca nu citesc topicul asta, ca altfel poate le-o fi cazut chiar bine mancarea aia.
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 3, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 3, 2018 Doamna Timbus cum vede primul strop de sperma iti lasa pula din mana si fuge. Mi-o explicat ca nu-i place sperma. Nu i-am recomandat sa-si caute alt job.Azi mi-o frecat-o 45 de minute, se vaita ca o doare mana, cum a vazut primul jet, hop gata, s-o carat. Dar eu mai aveam vreo 1 litru in coaie (pai dupa 45 de minute frecat continuu....) si i-am spus sa goleasca tot. N-a vrut asa ca mi-am mai dat eu singur pielea de vreo doua ori inainte-inapoi si am bagat un jet grandios ce a aterizat pe perete. Timbuseanca a zis ca n-o intereseaza ca oricum o sa plece de la salonul acela, dat fiind ca i se ia 50%. 1
bustamante Reputație: 44 Postat August 3, 2018 Postat August 3, 2018 Coaie flocoase nu stiu cum sati scriu in pm ?! Doamna Timbus so dezbracat la tine ? 1
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 3, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 3, 2018 Eu iti tot dau + ca sa ai odata acces la PM, dar vad ca degeaba. 1
bustamante Reputație: 44 Postat August 3, 2018 Postat August 3, 2018 Nu ma prea pricep ... :)) zimi mai detailat ce tia permis Timbus ?
Postări Recomandate