Sari la conținut

ALEXIA 0785805587 slim inalta

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Am verificat ieri "dispozitivul" ce sta ascuns in pantalonii roz ai Alexiei. Are revizia la zi si functioneaza in parametrii, inca nu mananca ulei si nu se recomanda segmentare. Mici probleme cu ungerea dar poate ca nu se amorsase pompa de ulei, s a aplicat ulei 0W 40 pentru testele de anduranta la care a fost supus.

"Pilotul"care era nerabdator sa preia de la pit stop, dispozitivul m a stresat si nu am mai putut face "reglajele de finete"...a sunat la interfon, a batut in usa...ce manierere s astea?....?

• Like 1
Link spre comentariu

Am verificat ieri "dispozitivul" ce sta ascuns in pantalonii roz ai Alexiei. Are revizia la zi si functioneaza in parametrii, inca nu mananca ulei si nu se recomanda segmentare. Mici probleme cu ungerea dar poate ca nu se amorsase pompa de ulei, s a aplicat ulei 0W 40 pentru testele de anduranta la care a fost supus.

"Pilotul"care era nerabdator sa preia de la pit stop, dispozitivul m a stresat si nu am mai putut face "reglajele de finete"...a sunat la interfon, a batut in usa...ce manierere s astea?....?

ðŸ˜ðŸ˜™ðŸ˜‰

Da foarte nerabdator intarziat cu 2 ore🤣 poate poate "...dar nu se face asa ceva😑

Te pup😚

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...