byaale Reputație: 1043 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 😙 Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Februarie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 Hai cu gloss ul si mai jos... Link spre comentariu
byaale Reputație: 1043 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 😊 Link spre comentariu
tropical17 Reputație: 1305 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 se misca intr un mare fel super slima Alexia...si arata bestial. Te iubeste de mama focului cat stai cu ea, daca o""butonezi""corespunzator, te mangaie, te strange, mai mai ca nu ti mai da drumul.... super oral, implicare maxima , trairi la maxim si dacxa alegi bine unghiul sa te relflecti in timpul actelor in usa de la dulap....descarci repede de tot bateriile. Iti trebuie stamina sa poti tine pasul cu o asa ""sportiva "". Cu mult bun simt, glumeata si tine la glume, igiena ireprosabila iar imaginile care se deruleaza in compania ei, sigur nu vrei si nu le poti uita usor. Vezi ce faci din mine, Alexia??pacat ca numai aici pe forum, o pot lauda, si in opinia mea .....merita. 150/250fara graba, si fara interferente, apeluri,notificari 3 Link spre comentariu
byaale Reputație: 1043 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 Ei ce iti fac ...? Bine iti facðŸ˜ðŸ˜™ðŸ˜te pup ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜‹ðŸ˜Š Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 se misca intr un mare fel super slima Alexia...si arata bestial. Te iubeste de mama focului cat stai cu ea, daca o""butonezi""corespunzator, te mangaie, te strange, mai mai ca nu ti mai da drumul.... super oral, implicare maxima , trairi la maxim si dacxa alegi bine unghiul sa te relflecti in timpul actelor in usa de la dulap....descarci repede de tot bateriile. Iti trebuie stamina sa poti tine pasul cu o asa ""sportiva "". Cu mult bun simt, glumeata si tine la glume, igiena ireprosabila iar imaginile care se deruleaza in compania ei, sigur nu vrei si nu le poti uita usor. Vezi ce faci din mine, Alexia??pacat ca numai aici pe forum, o pot lauda, si in opinia mea .....merita. 150/250fara graba, si fara interferente, apeluri,notificariTropicale, asta e recenzie sau declaratie de dragoste? 3 3 Link spre comentariu
tropical17 Reputație: 1305 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2019 Sunt indragostit de mult timp de ea, doar ai mai aduc aminte. 1 Link spre comentariu
byaale Reputație: 1043 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2019 😠Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Am mai bagat o fisa la pustoaica. Pe o vreme de cacat, am ajuns din nou la ea, imi facusem programare cu o zi inainte, vroia sa plece, practic am intors-o din drum. De data asta m-a asteptat goala, m-am dezbracat rapid in hol, am bagat un dus in maxima viteza dupa care ne-am dezmierdat unul pe altul. Stie fata bine, si cu gurita, si cu pasarica si are un fund fenomenal, talie de viespe, pasarica stramta. De cum am intrat si am vazut-o din nou, m-a luat ameteala. De data asta nu am trecut de pozitia caprita, ca am terminat repede. E buna Note: la fel, cu doua exceptii:- lumina pe hol functiona, deci 7.5 la locatie- Alexia schimba prezervativele, sunt marimea S sau M si foarte rigide Futeti-o cat mai apucati, ca e prea buna si la un moment dat se va gasi cineva s-o "ia acasa" :) 5 3 Link spre comentariu
jcoadm Reputație: 53 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2019 E buna rau! 1 Link spre comentariu
byaale Reputație: 1043 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2019 Am mai bagat o fisa la pustoaica. Pe o vreme de cacat, am ajuns din nou la ea, imi facusem programare cu o zi inainte, vroia sa plece, practic am intors-o din drum. De data asta m-a asteptat goala, m-am dezbracat rapid in hol, am bagat un dus in maxima viteza dupa care ne-am dezmierdat unul pe altul. Stie fata bine, si cu gurita, si cu pasarica si are un fund fenomenal, talie de viespe, pasarica stramta. De cum am intrat si am vazut-o din nou, m-a luat ameteala. De data asta nu am trecut de pozitia caprita, ca am terminat repede. E buna Note: la fel, cu doua exceptii:- lumina pe hol functiona, deci 7.5 la locatie- Alexia schimba prezervativele, sunt marimea S sau M si foarte rigide Futeti-o cat mai apucati, ca e prea buna si la un moment dat se va gasi cineva s-o "ia acasa" :)te puup😉😘😘mersi frm Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Februarie 13, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2019 Hai cu buzilii ...rujate Link spre comentariu
byaale Reputație: 1043 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2019 😙😚 Link spre comentariu
byaale Reputație: 1043 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2019 :* Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Februarie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2019 Nimik? Link spre comentariu
wannabe123 Reputație: 271 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2019 Ba da, am fost eu si mai urma cineva, pe care l'am încurcat eu ca am întârziat.Scriu de pe telefon, si o sa fiu scurt:Comicare 10: Exclusiv whatsapp, amanata din alta zi, facuta iar azi.Locatie 8: Bloc de garsoniere cu hol "din ala", dar decent si curat. Lângă Mall Vitan.Fata 8-9 Foarte placuta, slim, inaltuta, zâmbet frumos, cică nu face sport dar arata super.Igiena 9: Depunctez un pic pt lipsa manichiura mai office, dar in rest, foarte curata si placut mirositoare.Oral: Nu am facut, eram prea excitat de preludiu si am sărit la normal.Normal 9 : Un doggy scurt, m-am simtit eu ca o intarziam si am finalizat având o priveliste frumoasa. Părea chiar dezamagita ca de ce m'am grăbit.Atitudine 9: Foarte buna, nu te simti nedorit, grăbit, nu te simti aiurea ca ai întârziat, are un zâmbet prietenos si placut pe tot parcursul întâlnirii. Plus, foarte receptivă la cerintele mele, m'a asteptat cum i'am cerut. A reusit sa mi'o facă "cam groasa", vorba ei, ceea ce m'a surprins si pe mine. E o tipa faina, ce sa mai, surpriza placuta.Eu revin pentru ora cu siguranta.Pozele o dezavantajeaza, cat si comentariile, pare altfel "live". 1 Link spre comentariu
byaale Reputație: 1043 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2019 Ba da, am fost eu si mai urma cineva, pe care l'am încurcat eu ca am întârziat.Scriu de pe telefon, si o sa fiu scurt:Comicare 10: Exclusiv whatsapp, amanata din alta zi, facuta iar azi.Locatie 8: Bloc de garsoniere cu hol "din ala", dar decent si curat. Lângă Mall Vitan.Fata 8-9 Foarte placuta, slim, inaltuta, zâmbet frumos, cică nu face sport dar arata super.Igiena 9: Depunctez un pic pt lipsa manichiura mai office, dar in rest, foarte curata si placut mirositoare.Oral: Nu am facut, eram prea excitat de preludiu si am sărit la normal.Normal 9 : Un doggy scurt, m-am simtit eu ca o intarziam si am finalizat având o priveliste frumoasa. Părea chiar dezamagita ca de ce m'am grăbit.Atitudine 9: Foarte buna, nu te simti nedorit, grăbit, nu te simti aiurea ca ai întârziat, are un zâmbet prietenos si placut pe tot parcursul întâlnirii. Plus, foarte receptivă la cerintele mele, m'a asteptat cum i'am cerut. A reusit sa mi'o facă "cam groasa", vorba ei, ceea ce m'a surprins si pe mine. E o tipa faina, ce sa mai, surpriza placuta.Eu revin pentru ora cu siguranta.Pozele o dezavantajeaza, cat si comentariile, pare altfel "live".te pup mersi frm ..te mai.astept cu drag ..(.azi am.avut programare:D ..mi.am schimbat-o) Te pup Link spre comentariu
byaale Reputație: 1043 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2019 Pedichiura**😚😚😚😚 am refacut-o in alta culoare!dar manichiura o las simpla normal curata dar insa fara unghii...puse cu gel ...pt ma incomodeaza (am avut mici consecinte de la gel pus pe unghii si am considerat o pauza😎!☺😶 Link spre comentariu
byaale Reputație: 1043 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2019 😘😙😚ðŸ˜ðŸ˜ 3 Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 ce numar are? ca ala din titlu suna doar ocupat? Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 14, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Februarie 14, 2019 ce numar are? ca ala din titlu suna doar ocupat? cel din titlul, incearca cu whatsapp 16 Link spre comentariu
byaale Reputație: 1043 Postat Februarie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2019 :* disponibila de la 14.00 wttp..sms sau telefonic:* Link spre comentariu
byaale Reputație: 1043 Postat Februarie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2019 :* disponibila de la 14.00 wttp..sms sau telefonic:* 4 Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Februarie 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2019 :slap2 :rax2 Link spre comentariu
byaale Reputație: 1043 Postat Februarie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2019 Dragilor daca...cei care vin la mine....sa va spun...veniti sa va simti bine...si daca dati un ok va respect timpul si bani dar nu sa imi luati pielea dupa mine...sa faceti nu stiu ce nebuni...imi spuneti de la inceput ce doriti si va spun daca se poate sau nu!!!! Nu sa ajunge in pat si cu figuri ...de genul sa trageti..sa bruscati si altele ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum